Kompetent og erfaren erhvervsrådgiver søges til vores filial i Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

I Vestjysk Bank har en vækststrategi på erhvervsområdet betydet et øget fokus på erhverv i Kolding og omegn. I den forbindelse søger vi en lokalkendt og kompetent erhvervsrådgiver med sunde kreditmæssige holdninger og erfaring i rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

Er du ambitiøs, sætter du en ære i høj faglighed og har du gåpåmodet til at opsøge nye muligheder? Så er det måske dig vi leder efter.

Jobbet:
I samarbejde med filialens direktør vil du som erhvervsrådgiver stå for den opsøgende kontakt til erhvervskunder i området i og omkring Kolding. Du vil selvstændigt have ansvar for egen kundeportefølje, hvor fokus vil være på mindre og mellemstore erhvervskunder fra forskellige brancher – dog ikke landbrug. Du vil få ansvaret for salg og kreditgivning til kunderne i din portefølje i et samarbejde med filialens ledelse. Jobbet kræver en opsøgende indsats, og kendskab og lyst hertil er afgørende.

Afdelingen er i en god udvikling med en pæn kundetilgang og er i gang med at opbygge et samarbejde med byens virksomheder og rådgivere. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med filialens og regionens øvrige fagligt kompetente kolleger. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelsen på eget job er stor.

Dig:

  • Du er uddannet i et pengeinstitut, har erfaring som erhvervsrådgiver samt opdateret faglig viden og teoretisk uddannelse – gerne en HD.
  • Du er særdeles lokalkendt og har stor erfaring med netværksarbejde.
  • Du har en god regnskabsforståelse og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er udadvendt, samarbejdsorienteret og sætter en ære i købmandskab, sund kreditgivning og gode resultater for alle parter.
  • Du lægger stor vægt på at arbejde struktureret og effektivt, og har en fleksibel indstilling samt en god menneskelig forståelse.

Vi tilbyder:
Nærvær, Enkelhed og Handling er nøgleord i Vestjysk Bank. Med baggrund heri tilbyder vi ansættelse i en bank, der ønsker at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling for alle medarbejdere. Samarbejde og godt kollegialt sammenhold er karakteristisk for afdelingen. Den lokale beslutningskompetence giver dig en høj grad af medbestemmelse – både i forhold til egne kunder og det opsøgende arbejde.

Kulturen i filialen er præget af engagement og en høj grad af ansvarlighed blandt filialens medarbejdere. Vi går gerne den ekstra mil for vores kunder og for nærmiljøet i og omkring Kolding. Vi har nemlig en ambition om at være ”Danmarks stærkeste lokalbank” og det opnår vi gennem kontinuerligt fokus på bankens 4 grundsøjler; kunder, medarbejdere, lokalsamfund og aktionærer. Med disse 4 hjørnesten in mente i alt hvad vi gør, sikrer vi altid et givtigt resultat for alle bankens interessenter.

Vil du være en del af holdet og har du, hvad der skal til for at være med til at skabe succesen? Så hører vi gerne fra dig.

Har du spørgsmål?
Så kontakt filialdirektør Martin Fugleberg Smed på tlf.: 76 33 03 02, mobil: 21 20 67 93 eller [email protected].

Er du interesseret i udfordringen?
Så lad os høre fra dig. Vi holder samtaler løbende så send en ansøgning hurtigst muligt. Brug knappen "Søg jobbet" herunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Vejen

    Motiveres du af at gøre en forskel for kunderne og gøre kundernes bankoplevelse til noget helt specielt? Så er det dig, vi leder efter! Bliv en del af Sydjysk Sparekasses stærke hold i Vejen og v..
    • Finansmedarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Sønderborg

    Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? 😎Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks” ”Mit internet virker i..
    • Finansmedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke kundeoplevelser? Og brænder du for at være lokal og være med til at styrke Sydjysk Sparekasse, som det lokale pengeinstitut?Vi søger e..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke oplevelser? Og brænder d..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2