Erhvervsrådgiver til Center Kolding - Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

I et stort og spændende markedsområde er vi på en god og stærk vækstrejse. Med en ambition om yderligere vækst er vi på udkig efter den rette kandidat, som kan supplere vores stærke team af erhvervsrådgivere. Er du vores nye kollega?

Dit kommende job
I Nykredit vil vi være bedst til kunder. Som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser i samarbejde med dine kolleger. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning – til gavn for både kunden og Nykredit.

Vores særlige kendetegn i erhvervsafdelingen er forudsigelighed, stærke relationer og nærværende deltagelse i lokale netværk. Derudover kendetegnes vi ved at være relevant for erhvervslivet i Sydjylland og tilbyde stærk sparring i den grønne omstilling. Vi har nemlig besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Dette kommer til udtryk i bl.a. flere attraktive grønne finansieringsmuligheder, der understøttes af vores foreningsejerskab samt i, at rådgivning omkring ESG potentialet er stort og ambitionerne høje.

Dine primære ansvarsområder bliver at:

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder med særligt fokus på kundetilfredshed
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige kundeteam omkring kunden
  • udvikle eksisterende kundeforhold og bidrage til målsætning om tiltrækning af nye kunder
  • bidrage til afdelingens arbejde med at skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere i vores markedsområde.

Din erfaring
Du er finansielt uddannet og det vil være et plus, hvis du kommer med flere års praktisk erfaring. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig værdsætter du samarbejde og netværk, da det er afgørende for at skabe succes.

Desuden trives du i at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og kundernes andre partnere som eksempelvis advokater og revisorer.

Din nye arbejdsplads
Center Kolding består af en privat- og erhvervsafdeling med et team på 20 kolleger. Herudover bliver du en del af et husfællesskab med samlet 70 kolleger, der rådgiver inden for privat-, Private Banking-, landbrugs- og erhvervsområderne samt kreditafdelingen og regionsledelsen. Det giver fantastiske muligheder for samarbejde på tværs, læring og i det hele taget at skrue et godt team sammen omkring kunden. Du vil hurtigt opleve, at vi har en åben og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Vi er generelt et team med stor faglighed, højt humør og energi. Du vil have stor indflydelse på planlægningen af dit daglige arbejde, herunder eksempelvis fremmøde på kontoret, arbejde fra et andet kontor i regionen, hjemmearbejde eller lignende.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Jens Munck på telefon 4020 6848 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen på telefon 44 55 18 43


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kolding
  • Tirsdag den 07. juni 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Vejen

    Motiveres du af at gøre en forskel for kunderne og gøre kundernes bankoplevelse til noget helt specielt? Så er det dig, vi leder efter! Bliv en del af Sydjysk Sparekasses stærke hold i Vejen og v..
    • Finansmedarbejder
    • Vejen
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Sønderborg

    Er du en erfaren kunderådgiver med bredde kompetencer indenfor bolig, pension og investering? Så har vi den perfekte stilling til dig!Vi søger en dygtig og engageret kunderådgiver til vores stæ..
    • Finansmedarbejder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke kundeoplevelser? Og brænder du for at være lokal og være med til at styrke Sydjysk Sparekasse, som det lokale pengeinstitut?Vi søger e..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Haderslev

    Bliver du motiveret af at give vores erhvervskunder unikke oplevelser? Og brænder d..
    • Finansmedarbejder
    • Haderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3