Investeringsrådgiver til Private Banking Sjælland Syd - Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer? Kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder? Og vil du være en del af et strategisk vigtigt område, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst? Så er du måske vores nye kollega.

Pleje og rådgivning af formuende kunder inden for investeringsområdet
Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking-, erhvervs- og landbrugskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centerets Private Bankere, og du har samtidig en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr.

Din erfaring
Du har erfaring med investeringsrådgivning af formuende kunder, og du kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed. Det er afgørende, at du:

  • har indsigt i de forskellige skattemiljøer inden for investering og klar til at blive rød certificeret
  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner
  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus
  • har en dyb og god allroundbankbaggrund, med stor interesse for investering.

Du er opsøgende, samarbejdende og trives med den tætte relation til dine kunder
Du er en holdspiller, der kan indgå i flere forskellige teams både på privat- og erhvervsområdet. Du er vant til at begå dig i det velstående kundesegment og med din åbne, udadvendte facon har du nemt ved at komme i dialog med dine kunder. Vi lægger vægt på, at du har fokus på det tætte samarbejde med både kunder og kolleger.

Din nye arbejdsplads
I Private Banking Sjælland Syd bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 13 topmotiverede kolleger, der ud over investeringsrådgivere tæller Private Bankere og formuerådgivere. Du bliver en del af et stort hus, som rummer alle kundevendte funktioner som privat-, erhvervs-, og landbrugskunder. Hos os betyder godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater meget. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite samt Markets og Asset Management. Vi har et stort og godt markedsområde med potentiale samt spændende og varierede kundeporteføljer.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Lars Thier på tlf. 60 56 70 06. Ved henvendelse i ugerne 28, 29, 30 må lidt længere responstid forventes grundet ferie.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Næstved
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1