Rekrutteringsfirma

Finance Analyst søges til Sodexo i Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere og få muligheden for at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer hos en af verdens største virksomheder, der hjælper andre store og anerkendte virksomheder indenfor facilitetsadministration? Hvis du har en naturlig sans for struktur og detaljer, og trives med at have en alsidig hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver så er det muligvis dig vi søger! Send din ansøgning i dag og bliv en del af Sodexo som deres nye Finance Analyst.

Om stillingen


På vegne af Sodexo søger Academic Work en Finance Analyst. Du vil få arbejdsplads i et skønt team hos en af Sodexo's samarbejdspartnere og derfor være helt tæt på både kollegaer og kunden, som er en af verdens største IT-virksomheder, i Lyngby.

I rollen som Finance Analyst vil du blive ansvarlig for den finansielle planlægning, analyse og fremskrivning for interne og eksterne samarbejdspartnere. Du vil være med til at forudsige fremtidige indtægter og udgifter for at etablere omkostningsstrukturer og budgettering. Du kommer til at være tæt på al økonomien, hvor du vil skabe transperans omkring regnskaber for både interne og eksterne interessenter. Endvidere vil du få en alsidig funktion, hvor du vil supportere på finansielle processer både lokalt og internationalt.

Endvidere vil du skulle håndtere den financielle rapportering og sikre at den er korrekt dokumenteret samt at alle oplysninger stemmer overens i interne og eksterne systemer. Du vil indgå i et team, der samarbejder på tværs af landegrænser og arbejde tæt sammen med andre afdelinger i udarbejdelsen og analysen af rettidige og nøjagtige økonomiske oplysninger. Her er det vigtigt, at du har stærke evner til at prioritere, styre egen arbejdsopgaver, være fleksibel og overholde deadlines.

Sodexo kan tilbyde en arbejdsplads som værner omkring det menneskelige, hvor der er plads til den inviduelle - Sodexo er forpligtet til at handle til fordel for lige muligheder, uanset etnicitet, alder, køn, tro, religion eller seksuel orientering. At forbedre livskvaliteten betyder, at man behandler hver enkelt med respekt, værdighed og omtanke.

Vi kan tilbyde dig:

  • Godt arbejdsmiljø med hjælpsomme og imødekommende kollegaer - Der er en uformel kultur med fokus på det menneskelige
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø
  • Alsidig hverdag med højt tempo
  • Grundig oplæring i systemer og arbejdsprocesser


Arbejdsopgaver


  • Analyse af nuværende og tidligere finansielle data og resultater
  • Udarbejdelse af rapporter og fremskrivninger baseret på denne analyse
  • Evaluering af løbende udgifter
  • Identificering af tendenser i økonomisk præstation og give anbefalinger til forbedringer
  • Koordinering med andre medlemmer i økonomiteamet for at gennemgå økonomiske oplysninger og prognoser
  • Håndtere formidling af økonomiske modeller og prognoser
  • Ansvar for månedsafslutninger og afvigelsesrapportering i både kunde- og Sodexo-systemer; løse nuværende økonomiske problemer; følge på fakturaflow; støtte Sodexo operationelle team med alle økonomiprocesser


Vi søger dig, som


  • Har solid erfaring med Excel
  • Kendskab til økonomisystemer, vil være en fordel (eksempelvis Navision el. SAP)
  • Erfaring med regnskab og budgetkontrol
  • Har sans for detajlen og kan skabe struktur over forskelligartede arbejdsopgaver, hvor du trives med at håndtere mange opgaver på samme tid
  • Har en stor motivation og vilje til at lære de forskellige økonomisystemer hos Sodexo
  • Flydende i både mundtlig og skriftlig engelsk

Som person er du:

  • Resultatorienteret og initiativrig
  • Selvstændig
  • Struktureret og deltajleorienteret - med et godt overblik og gode prioriteringsevner

Vigtig information:

  • Opstart: Hurtigst muligt
  • Fuldtidsstilling
  • Lokation: Lyngby
  • Fast løn + pension
  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Sodexo, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af [email protected] - Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er nået frem til screenings- eller interviewfasen


Anden information


Hvem er Sodexo A/S?


Sodexo blev grundlagt af Pierre Bellon i Marseille i 1966 og er verdensledende inden for livskvalitetstjenester, en grundlæggende faktor i individers og organisationers evne til at præstere. Sodexo har aktiviteter i 55 lande, og vores 412.000 medarbejdere betjener 100 millioner mennesker hver dag. Sodexo-koncernen udmærker sig ved sin uafhængighed og medejerskabet af den stiftende familie, dens bæredygtige forretningsmodel og rækken af tjenester med måltidsservice, FM-tjenester og løsninger til personalegoder. Vi leverer kvalitet og fleksible madoplevelser, skaber attraktive og rummelige arbejdspladser, styrer og vedligeholder infrastruktur på en sikker og miljøvenlig måde, tilbyder personlig support til patienter og studerende og skaber programmer, der styrker medarbejdernes engagement. Lige fra dag ét har Sodexo gennem sine ydelser fokuseret på den konkrete hverdag for at bidrage til en positiv økonomisk, social og miljømæssig påvirkning over tid. For os går vækst og socialt engagement hånd i hånd. Hos Sodexo er vores mål at skabe en bedre hverdag, for et bedre liv for alle.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Nordsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 16
30. september 2024 17
29. september 2024 17
28. september 2024 17
27. september 2024 18
26. september 2024 18
25. september 2024 17
24. september 2024 16
23. september 2024 17
22. september 2024 17
21. september 2024 17
20. september 2024 16
19. september 2024 16
18. september 2024 18
17. september 2024 18
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 19
12. september 2024 18
11. september 2024 17
10. september 2024 16
9. september 2024 17
8. september 2024 15
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 14
4. september 2024 15
3. september 2024 15
2. september 2024 15