Rekrutteringsfirma

Kunderådgiver til Typehuse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Jylland og to på Sjælland.
De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.


Uggerly Installation har et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-entrepriserne. Til afdelingen i Ringsted søges nu en dygtig kunderådgiver til Typehuse.

Teknisk knowhow – Kvalitetsløsninger – Velkonsolideret virksomhed

Vil du være med til at sikre de gode kundeoplevelser, og vil du være en del af en spændende arbejdsplads med et kompetent og professionelt arbejdsfællesskab? Som kunderådgiver hos Uggerly Installation får du selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene. Du får ligeledes en stilling med en nøglerolle i betjeningen af de kommende ejere af et hus fra HusCompagniet.

Du får en central rolle, hvor du med reference til afdelingschef for Typehuse EL bliver ansvarlig for at rådgive kunder. Du får således til opgave at afholde kundemøder, hvor du sammen med kunden gennemgår deres husprojekt. Her rådgiver du i valg af EL, VVS og hvidevarer, og du sikrer dermed en tryg og optimal løsning for kunden. Med henblik på at skabe afklaring udarbejder du under kundemødet et første udkast af en tegning over projektet, og du sender efterfølgende en pris til kunden. Når kunden har godkendt løsningen, dokumenterer du med en endelig tegning og en ordrebekræftelse, som udgør aftalegrundlaget mellem HusCompagniet og Uggerly Installation. Derudover deltager du i et ugentligt møde med afdelingen, hvor I sammen drøfter status på de igangværende projekter.

For at få succes i jobbet har du en kommerciel eller el-teknisk baggrund. Du kan f. eks have en kommerciel uddannelse og have erfaring som salgsrådgiver, gerne fra køkkenbranchen. Du kan også være uddannet serviceelektriker og have erfaring med privatkunder, men ønsker nu at komme på kontor. Det er et krav, at du har solide IT-færdigheder, og at du er i stand til at læse og forstå en tegning. Det er ligeledes et krav, at du kan udfærdige tegninger, gerne i Draftsight og Bluebeam.

I denne stilling er det væsentligt, at du er kundeorienteret, pligtopfyldende og meget serviceminded. Du er udadvendt, vellidt og du besidder gode kommunikationsevner. Dertil er du troværdig og detaljeorienteret, ligesom du evner at bevare overblikket. Du er ansvarsbevidst, og du følger proaktivt op på dine igangværende projekter. Desuden er du en teamplayer, og det falder dig naturligt at give en hånd med hos dine kollegaer.

Er du den nye kunderådgiver til Uggerly Installation i Ringsted så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV.
For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S John Chalmers Tveit på tlf.: 20 77 43 33.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Ringsted

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Job ID: 21002 Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser og elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt?.
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Slagelse

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Hos os får du ansvaret for din egen kundeportefølje med spændende private boligejere.Dit komm..
    • Finansmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Roskilde

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Finansmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Slagelse

    Job ID: 25063 I Business Banking, Small Business & Entrepreneurs søger vi en rådgiver til vores team, der kan servicere en fuld portefølje. Her får du muligheden for at rådgive og hjælpe vore..
    • Finansmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 1