Business Controller til vores kontrakt med LEGO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Job description:

Ansøgningsfrist: d. 31. august 2022

Brænder du for ledelsesrapportering, business controlling og økonomiske analyser? Vil du være en del af et ambitiøst og energisk team med en høj grad af indflydelse? Og trives du med en stor kontaktflade? Så kan du være den Business Controller, vi mangler, til vores kontrakt med LEGO, som er en af vores største facility management kontrakter.

Opgaver og ansvarsområde

Du er primært tilknyttet LEGO-kontrakten, hvor du får ansvar for den månedlige rapportering, og for at drive estimater og budgetter for kontrakten. Gennem tæt samarbejde med dine stakeholders og ved hjælp af din store forretnings- og kundeforståelse, sikrer du økonomisk transparens og indsigt til ledelsen via din værdiskabende rådgivning og store faglighed.

Du vil skulle arbejde hands-on i maskinrummet, men vil samtidig skulle løfte dig op i helikopteren for at se finansielle udviklings- og optimeringsmuligheder på kontrakten. Du får tæt samarbejde med dygtige og hjælpsomme kolleger på LEGO-kontrakten, herunder kontraktens ledelses- og administrationsteam, kolleger fra det pågældende forretningssegment, samt dine øvrige kolleger i Finance hos ISS Danmark. Du vil desuden have kontakt med diverse stakeholders hos kunden, og skal derfor have gode kommunikationsevner og være god til at opbygge og udvikle relationer.

Dine ansvarsområder:

  • Udarbejdelse af månedsrapportering og øvrig ledelsesrapportering
  • Sikre og skabe transparens ved udarbejdelse af budgetter samt løbende forecast
  • Opfølgning på finansiel impact af ændringer til kontrakten og de aftalte KPI´er
  • Optimering og udvikling af eksisterende processer på kontrakten og i Business Finance
  • Support til ledelsen på kontrakten med ad hoc analyser og beslutningsoplæg

På sigt vil du i en mindre del af din arbejdstid supportere nogle af vores andre kunder i forretningssegmentet med opgaver tilsvarende de ovenfor nævnte.

Hvem er du?

Du har en relevant uddannelse, som fx HD(R) eller tilsvarende, har en høj faglighed og har minimum tre års erfaring med tilsvarende opgaver fra en Business Controller rolle.

Du er rutineret bruger af MS Office, i særdeleshed Excel og PowerPoint. Du har flair for systemer, og har gerne erfaring med SAP. Du arbejder ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Arbejder struktureret og har analytisk sans
  • Har sans for detaljen, men samtidig evner at bevare overblikket
  • Formår at skabe overblik over store datamængder, og oversætte dem til overskuelige oversigter og budskaber
  • Er god til at skabe relationer og har et Business Partner mind-set
  • Trives i et dynamisk miljø og med stor afveksling i opgaverne
  • Er teamplayer med stort T, som bidrager til et godt arbejdsmiljø og en god stemning i teamet
  • Arbejder selvstændigt og har en pro-aktiv tilgang

Du vil have reference til den ansvarlige Finance Business Partner for området, og bliver en del af Business Finance, som består af cirka 30 ambitiøse og engagerede medarbejdere, der hovedsageligt arbejder på ISS Danmarks hovedkontor i Søborg, og som vægter videndeling, samarbejde og faglighed højt.

Dit primære arbejdssted vil være på LEGO-kontrakten i Billund, men du vil også lejlighedsvist kunne arbejde på fx, ISS kontoret i Aarhus.

Der vil i rollen være et mindre omfang af rejseaktivitet i Danmark.

Vi tilbyder

Du kan glæde dig til en spændende og afvekslende arbejdsdag med gode faglige og karrieremæssige udviklingsmuligheder i en af Danmarks største virksomheder, hvor vi lægger vægt på at skabe resultater, men også på at have det sjovt sammen. Vi har en uformel, men professionel omgangstone, og stor fleksibilitet i hverdagen.

Vi har for nylig implementeret vores nye globale strategi, OneISS, som bidrager til at styrke vores position som den markedsledende udbyder af Integrated Facility Services.

Lønpakken indeholder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og feriefridage. Derudover får du en række personalegoder i form af rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening og sociale arrangementer – og ikke mindst gode, hjælpsomme og dygtige kolleger.

Ansøgning

Lyder dette som en spændende rolle for dig, så send din ansøgning og CV via linket senest d. 31. august 2022. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os meget til at høre fra dig.

Du er velkommen til at kontakte rekrutterende leder, Christina Newton, tlf.: 27 80 16 74 eller [email protected] hvis du har spørgsmål til rollen.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Bachelorgrad
Work experience: 1-2 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Risskov
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • BDO søger rådgiver til BDO Legal’s privatretsteam

    Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus eller København i landets måske største privatretsafdeling, hvor du møder ind til inkluderende, hjælpsomme og (synes vi selv) ret sjove kolleger. Med di..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Finance Business Partner

    You will join R&D Finance, which is part of Group Financial Performance. We are responsible for Finance Business partnering towards the [xxxxx] R&D that are responsible for developing products and..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Risskov over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1