Finansiel Rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Til Rådgivningscenter Valby søger vi en dygtig og proaktiv finansiel rådgiver, som brænder for, at give vores kunder en god og personlig rådgivning.

I Rådgivningscenter Valby har vi et godt sammenhold, en uformel tone og et højt energiniveau hvilket er drivkraften i vores arbejdsdag. Vi består af 6 ambitiøse og salgsorienterede rådgivere, som glæder sig til, at byde en ny kollega velkommen.

Sæt skub i din karriere
I Lån & Spar er der stor mulighed for både personlig- og faglig udvikling. Så brænder du f.eks for på sigt, at prøve dig selv af som leder, så hjælper vi dig gerne i den rigtige retning.

Er kunden i centrum hos dig ?
Den finansielle rådgiver i Lån & Spar er god til at komme hele vejen rundt om kunden og rådgiver om alle aspekter af den private kundes økonomi. Men brænder du ekstra meget for boligområdet vil det været et stort plus, da du primært vil komme til at arbejde med boligsager og stå for de lokale samarbejdspartnere. Du bliver personlig rådgiver for din egen kundeportefølje.

I forlængelse af dialogen med kunden vil det være din opgave, at foretage de økonomiske beregninger og kreditvurdere kunden, men for at du kan fokusere på det, du er bedst til - at give kunderne en personlig og kompetent rådgivning, varetages udarbejdelse af dokumenter af dine dygtige kolleger i vores supportafdeling.

Elsker du at holde kundemøder?
Som rådgiver i Lån & Spar skal du elske at give kunderne en personlig og kompetent rådgivning hele vejen rundt om deres privatøkonomi. Du skal være dygtig til at vurdere kundernes økonomiske situation og sparre med dem om deres drømme og nye veje i livet.

Du skal derfor være:

God til at snakke med mennesker og vinde deres tillid.
Du skal være positiv og se muligheder fremfor begrænsninger.
Du skal være ihærdig, arbejdsom og gå efter at vinde alle forretninger.

Faglige kompetencer
Du er uddannet indenfor den finansielle sektor.
Du har erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje
Du har en allround faglig viden indenfor bolig og gerne kendskab til pension og investering.

Vil du arbejde på en arbejdsplads hvor udvikling og fællesskab er i højsædet?
Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsafdelinger, arbejder tæt sammen mod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen, og vi lægger vægt på at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning. Vi er en virksomhed i vækst og vi har en stor tilgang af nye kunder.

I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Valby

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3