Kunderådgiver med teknisk indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

OK Energiteknik i Taastrup

Kan du se dig selv sælge og rådgive om varmeløsninger? Og har du interesse for - eller måske endda indsigt i - hvordan en varmepumpe eller et gasfyr fungerer?

Får du samtidig energi af at give dine kunder en god oplevelse? Så har vi en plads på holdet hos OK Energiteknik i Taastrup.

Sådan er vi ’skruet sammen’

OK Energiteknik er et datterselskab i OK-koncernen, som beskæftiger godt 100 medarbejdere.

Arbejdsmiljøet i Taastrup er fuld af god energi og 20 hjælpsomme kolleger. Her bliver du en del af vores energitekniske kundeserviceteam på 10. Taastrup-kontoret huser også vores tekniske afdeling og lager, ligesom vores mange udekørende teknikere ofte svinger forbi os. Dertil kommer salgsafdelingen i Aarhus, som vi har tæt samarbejde med. Selv om vi er spredt på flere lokationer, ser vi os selv som ét hold – derfor er værdierne tillid og holdånd vigtige for os.

Om selve jobbet

I teamet sælger og rådgiver vi primært om serviceaftaler på varmepumper og gasfyr til privatkunder. Her taler vi dagligt med kunder, der ringer ind og vil rådgives om de serviceaftaler, tilbyder. Derudover følger vi op på interne leads. I rådgivningsdelen ligger at tage den indledende snak med kunder, der oplever problemer med deres varmeløsning eller måske har spørgsmål til valg af samme, hvor du skal kunne afdække kundens behov. Måske kan du hjælpe med det samme, og ellers er det din opgave at formidle henvendelsen videre til vores tekniske afdeling eller salgsafdelingen.

Andre opgaver kan være:

  • Krydssalg af el- og gasaftaler
  • Registrering af driftstop hos kunder
  • Oprettelse og vedligehold af kundedata og serviceaftaler
  • Hjælp til reklamationer og regningsspørgsmål.

Vi forestiller os, at du har …

Erfaring med salg og kundeservice og ved, hvad det vil sige at skabe den bedste kundeoplevelse. Det er kun en fordel, hvis du ved lidt om varmepumper, gas- og oliefyr, eller som minimum har lyst til at sætte dig ind og varetage en lidt mere teknisk kundeservicedel, hvor der skal spørges ind til fx: ”Hvor gammel er din gaskedel?” eller ”Hvordan opfører den sig?” Uanset hvad, klæder vi dig godt på, og du er med ude på kundebesøg en gang om året, så du er opdateret på vores løsninger.

For at få succes i stillingen og teamet er det også vigtigt, at du som person er udadvendt, hjælpsom og proaktiv i din måde at gå til opgaverne på.

Er du vores nye kollega?

Så send os en ansøgning senest den 1. juni. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kundeservicechef, Charlotte Laksø på 20555208.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1