Finance Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du arbejde i et dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet og lavt fra beslutning til handling? Har du det teoretiske fundament på plads, og er du ivrig for at blive en dygtig controller? Så er her din mulighed for en god start på din karriere i en virksomhed, med et stærkt socialt sammenhold.

Bliv en del af et velfungerende Finance team
Du bliver en del af et agilt Finance-team bestående af i alt syv medarbejdere som dækker Økonomi, Reception og HR. Vi er hver især specialister indenfor vores felt, og samarbejder for at sikre væksten i en international salgs- og udviklingsorganisation.

Vores team rummer forskellige nationaliteter, så det daglige foregår typisk på engelsk. Du kommer desuden ind i en periode under hastig udvikling med fokus på at opbygge stærke internationale processer. Du vil sammen med teamet spille en væsentlig rolle i at sikre løbende optimering og automatisering af opgaver og blive en del af et hold, der arbejder sammen for at lykkes.

Dine ansvarsområder som Finance Controller
Da organisationen vokser, får du ansvar for et nyt controlling-område i den internationale salgsorganisation, hvor opgaven først og fremmest er at opbygge et solidt fundament. Du bliver således ansvarlig for:

  • Opfølgning på salgsaktiviteter på tværs af 5 lande.
  • Administration og fakturering af softwareabonnementer.
  • Fakturering af konsulentydelser.
  • KPI og performance opfølgning.
  • Opfølgning på debitorer i samarbejde med Business controller.
  • Deltagelse i udarbejdelse af månedsregnskaber og løbende fakturering.

Din erfaring og kompetencer
Vi forestiller os at du har et par års erfaring, alternativt relevant studiejoberfaring. Uanset hvad, giver vi dig muligheden for at starte et sted, hvor du kan vokse med ansvar under en erfaren CFO som direkte reference og sparringspartner.

Til gengæld forventer vi at du har en relevant mellemlang eller lang uddannelses-baggrund indenfor Finance, Management Accounting and Control eller lignende. Desuden kan du omgå dig ubesværet på engelsk i en international organisation.

Det afgørende at du:

  • Fokuserer på optimeringsmuligheder og har øje for automatisering.
  • Er ekspert i Excel og rutineret bruger af Office-pakken.
  • Driftsorienteret og får tingene gjort, men har samtidigt øje for, hvad der kan optimeres og automatiseres.
  • Struktureret og detaljeorienteret med en god datadisciplin, og du forstår vigtigheden af at gøre tingene korrekt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Dynamics NAV, Dynamics 365 CRM og Microsoft Power BI.

Din personlighed er vigtig for os!
Du kommer til at passe lige ind, hvis du er god til at sikre en forventningsafstemning med interne og eksterne stakeholdere samt er samarbejdsvillig og fleksibel.

Du motiveres af at være i et miljø, hvor der i perioder er et højt arbejdspres, og hvor der er en stor og bred kontaktflade – både nationalt og internationalt.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et hold af engagerede kollegaer i et softwareudviklerhus med fokus på levering af topprofessionelle løsninger. Vi giver dig et individuelt tilpasset onboarding forløb, der sikrer dig det bedste afsæt for din succes. Du kommer desuden til at arbejde sammen med Danmarks måske flinkeste kollegaer i en uformel struktur med et afslappet og humoristisk arbejdsmiljø. Derudover har vi en PlayStation, kantine, frugtordning, sjove fester og et indendørs fodboldhold.

Om Dynamicweb
Dynamicweb er et softwarehus, som udvikler en cloud-baseret digitale platforme, altså de hjemmesider du normalt shopper børnetøj, værktøj eller lignende på. Vi sikrer at vores kunder leverer bedre digitale kundeoplevelser gennem bl.a. Content Management, Digital Marketing, E-commerce og Product Information Management løsninger.

Vi har mere end 300 kunder og mere end 200 medarbejdere, og vi er stolte af at arbejde sammen med 4000 brands, som f.eks. Lego Wear, Unilever, L’Oréal, Flying Tiger, Toyota, Europcar. Vores hovedkontor ligger i Aarhus, Danmark, men vi har kontorer over hele verden og du bliver en del af et internationalt hus med kollegaer i bl.a. Norge, Holland, Asien og USA.

Vil du være med på holdet?
Er det her chancen, du har ventet på? Send os din ansøgning snarest muligt, hvor du fortæller os, hvorfor du er kandidaten vi har ventet på. Vi besætter stillinger løbende og ansætter når det rette match er fundet.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Viby J
  • Tirsdag den 10. maj 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Århus

    Brænder du for gode kundeoplevelser? at levere personlig helhedsrådgivning til Lån & Spar Banks loyale og kreditstærke kunder og sørge for at deres drømme går i opfyldelse? Drømmer du om at..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus C

    Brænder du for klima, bæredygtighed og socialt ansvar?Vil du være en del af en bank, der både giver kunderne den bedste rådgivning, og på samme tid gør en forskel for klimaet?Så vil du pass..
    • Finansmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i [xxxxx] i Viby, hvor du får ansvaret for din egen kundeportef..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Århus

    Har du solid økonomisk erfaring med både virksomhedsdrift og M&A – og har du ambition om at varetage en central rolle i en vækstende virksomhed med sund økonomi? Så er denne stilling som Finance Ma..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 7
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 6