Vil du være omdrejningspunktet for systemforvaltning af TeleSår?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Grib muligheden for at spille en central rolle i systemforvaltningen af både den nuværende og nye TeleSår løsning ved at søge dette barselsvikariat som fællesoffentlig systemadministrator (FOSA).

Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fællesregionale og fællesoffentlige IT-systemer. Et af systemerne er TeleSår, som anvendes til at udveksle billeder og sende beskeder mellem kommunen, hospitalet og den praktiserende læge. Du kan læse mere om TeleSår .

TeleSår har været i drift i Danmark siden 2015 og har netop været i udbud. I løbet af det næste år leveres en ny løsning, som skal implementeres nationalt. I forbindelse med leverancen og implementeringen af den nye løsning er den fællesoffentlig forvaltning udvidet med en leveranceprojektleder og en implementeringskoordinator. Det betyder for dig, at du i barselsvikariatet ansættes i et lille team, hvor du kan få masser af faglig sparring.

Om opgaven:
Som fællesoffentlig systemadministrator (FOSA) vil du få ansvaret for systemforvaltning af TeleSår på vegne af de 5 regioner og 98 kommuner. Overordnet skal du koordinere opgaver mellem TeleSårs interessenter fra kommuner, regioner, leverandører og Region Nordjyllands driftsorganisation. Opgaverne forvaltes i henhold til Governancemodel og Forretningsorden for Styregruppen for Fællesoffentlig Systemforvaltning af Sundheds-IT (FSI) og har en både administrativ, brugerrettet og projektledelsesmæssig karakter.
  • Du skal sekretariatsbetjene forretningsstyregruppe og brugergruppe, som mødes min. fire gange om året, herunder blandt andet at forberede dagsorden og følge op på drøftelserne og aktionspunkter.
  • Du skal bidrage til opsamling og kvalificering af ændrings- og videreudviklingsønsker i samarbejde med brugergruppen, leveranceprojektleder, implementeringskoordinator og leverandøren samt styre ønskerne igennem den aftalte proces for videreudvikling.
  • Du skal sikre, at der foreligger kontrakt, drifts-, support- og databehandleraftale, udarbejde budget og regnskab samt overvåge og rapportere drift.
  • Du skal stå for leverandørstyring af den nuværende løsning, hvor du i samarbejde med leverandøren skal håndtere fejl og koordinere ændringer i systemet, videreudvikling, test og release.
  • Du skal sikre løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter.

Ovenstående opgaver betyder, at det er dig, som er omdrejningspunktet for systemforvaltningen, og at du har den primære kontakt med leverandører samt samarbejdspartnere i kommuner og regioner. Du skal derfor være udadvendt, kunne lide at have mange bolde i luften på én gang og være i kontakt med mange forskellige mennesker, da du er den, der skal have det store overblik og samtidig have styr på detaljen.

Om dig:
Du har en relevant uddannelse, gerne inden for sundhed eller informationsteknologi, kombineret med flere års erfaring inden for systemforvaltning med fokus på videreudvikling, drift og leverandørstyring. Du har økonomisk indsigt og kan arbejde med budget og business cases.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er en dygtig formidler, der formår at kommunikere og være i dialog med alle niveauer i en stor politisk organisation, både i tale og på skrift.

Din stærke faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.

Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift, og du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer, at du kommer i mål med de opgaver, du står over for.

Vi tilbyder :
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, og brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Dine nærmeste kollegaer, som har en bred faglig sammensætning, arbejder også i mindre teams med andre nationale og tværsektorielle IT-systemer.

Om Digitalisering og IT:
Du vil blive ansat i Digitalisering og IT, som er beliggende på Hadsundvej 190, 9000 Aalborg, og vil være organisatorisk forankret i National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT. Dit fysiske arbejdssted er primært i Regionshuset på Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 10.000 IT-arbejdspladser. Parallelt med det drifter Region Nordjylland flere fællesregionale IT-systemer med ansvar for systemdrift, support og forvaltning. Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø. Bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2020. Der er tale om et tidsafgrænset barselsvikariat på fuldtid.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf: 97649714 / mail ))

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest den tirsdag den 7. juli 2020.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler fredag den 10. juli 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 07. juli 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1