Forretningsspecialist til sygehusapotekernes indkøbs- og logistiksystem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Grib muligheden for at spille en central rolle som fællesregional forretningsspecialist på sygehusapotekernes indkøbs- og logistiksystem. Systemet, der kaldes ApoVision, ejes af regionerne i fællesskab med Region Nordjylland som den systemforvaltende region.

Om ApoVision:
Sygehusapotekerne benytter ApoVision til at understøtte forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og logistik. ApoVision er bygget på en Microsoft Dynamics NAV platform med fælles kernefunktionalitet og lokale tilpasninger for hver region.

Region Nordjylland har ansvaret for specifikation, udvikling og test af det fælles kernemiljø og de 5 regioner har ansvaret for installation, test og drift af eget selvstændigt produktionsmiljø. Kvalitetssikring af ApoVision sker efter gældende regulativer som GxP og GAMP5. ApoVision er desuden præget af en række forretningskritiske integrationer til 3. parts systemer, f.eks. hos Amgros, DMVO og Lægemiddelstyrelsen.

Om jobbet:
Vi har brug for dig i det fællesregionale forvaltningsteam – ApoVision teamet, der har til opgave at sikre løbende vedligehold og fejlrettelser til den fælles kernefunktionalitet, men også til at hjælpe og forstå sygehusapotekernes behov i forhold til lokale tilpasninger og fremtidig videreudvikling.

Som fællesregional forretningsspecialist vil du i samarbejde med forretningsspecialister på sygehusapotekerne, være med til at afdække behov, krav og ønsker til ApoVision, samt fungere som sparringspartner på løsninger af disse.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med den fælleregionale systemadministrator og forvaltningsteamet. Det forventes at du samarbejder med underleverandøren, som udvikling og fejlrettelser er outsourcet til.

Yderligere vil du være ansvarlig for at afklare, koordinere og beskrive det forretningsmæssige indhold, f.eks. ny funktionalitet, ændringsønsker eller fejlrettelser i releases.

Som den del af jobbet vil du i indgå i forskellige arbejdsgrupper defineret i ApoVisions forvaltningsmodel, som f.eks. brugergruppen for regionale forretningsspecialister, så en del udadvendte aktiviteter forventes.

Hvem er du:
Vi regner med at du:
  • Har erfaring fra sundhedsvæsenet, medicinalindustrien eller sygehusapotekerne
  • Er kommunikerende og samarbejdsorienteret, og er klar til at indgå i ApoVision teamet
  • Kan samarbejde med underleverandør og brugere omkring løsningsdesign og fejlfinding
  • Har erfaring med planlægning og opgavestyring
  • Kan håndtere skiftende prioriteter uden problemer
  • Er analytisk stærk med gode evner til at nedbryde komplekse problemer i overskuelige opgaver
  • Er målbevidst og resultatorienteret

Det vil være en fordel – men ikke en forudsætning - at du
  • Har kendskab til farmaci eller medicinalindustrien
  • Har kendskab til indkøb og logistik
  • Har kendskab til kvalitetsstyring, f.eks. GAMP5/GxP
  • Har kendskab til Microsoft Dynamics NAV


Region Nordjylland:
Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT i Region Nordjylland. ApoVision hører under RSI (Regionernes Sundheds-it), og Region Nordjylland er systemforvaltende på vegne af alle regioner. Du kan læse mere om Region Nordjylland på .

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er en fast stilling på fuld tid.

Ansøgningsfrist:
Den 10. januar og vi forventer at holde ansættelsessamtaler senest i uge 3

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail )

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 10. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1