Forretningsudvikler og projektleder med sans for detaljer, relationer og strategi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vores dygtige forretningskonsulent er blevet snuppet af en anden spændende virksomhed! Vi søger derfor en forretningsudvikler og projektleder med teknisk indsigt til at sikre fremdrift og udvikling på indkøbsområdet. Kontoret for operationelt indkøb står foran omlægninger og udvikling de kommende år.

Området:
Indsatsområdet for stillingen er kontoret operationelt indkøb der har 25 ansatte og forestår opfølgning og praktisk indkøb med flere end 4.000 leverandører til primært sygehusenes drift. Kontoret er afgørende for det nordjyske sundhedsvæsen - og har løftet en vigtig rolle de seneste år i at sikre god drift under Covid-19 og de efterfølgende udfordringer for leverandører. Fremtiden bringer dog et stadig stigende behov for udvikling og sammenhæng til den øvrige forretning samt særligt hjemmepatienter.

Opgaverne
Du vil have en bred berøringsflade internt som eksternt. Projekter og udførsel skal bl.a. skabe smidig sammenhæng mellem indkøbskontoret og lagersystemer(WMS) på det nye sygehus. Dertil skal der udvikles og køres projekter rettet mod nordjysk sammenhæng mellem kommuner og region for hjemmepatienter. Endelig skal sikres fortsat udvikling og samarbejde med leverandøren af regionens indkøbssystem.

Projekter (40%) spænder fra de helt små til mere langstrakte over flere år. Vores roadmap for området ser både 3 og 10 år frem. Det vil være et plus at have strategisk sans for, at kunne anbefale rette prioritering for området. Et eksempel på projekt de næste år vil være et bevillingsmodul, der forbedrer samarbejdet mellem offentlige myndigheder for hjemmepatienter.

Forretningsudviklingen (30%) er rettet mod kontoret operationelt indkøb hvor du er er tovholder på øget anvendt digitalisering og både initierer og udfører udviklingstiltag. Her er du godt placeret med udgangspunkt i Forretningsudvikling og digitalisering og har dermed god teknisk opbakning.

System- og leverandørstyring (30%) handler om at sikre stabilitet og den løbende justering af fejl og ønsker mellem leverandør og region. Det er alt fra deltagelse i styregruppemøder til den daglige kommunikation om mindre emner. Heri er du også tovholder, der sikrer vores overblik og prioritering af, hvad der skal adresseres først ved leverandøren.

Stillingen er ved opslag gjort mere rendyrket i forhold til forretningsudvikling, projektledelse og leverandørsamarbejde.

Placering
Center for Administration (CFA) er hjertet i regionens administration. Her udgør 145 ansatte rygraden i den administrative drift og løbende service af den øvrige organisation. Vi dækker løn, økonomi, indkøb og meget andet. Du bliver ansat i kontoret operationelt indkøb - men er også en del af Forretningsudvikling og Digitalisering, der udgøres af ca. 8 ansatte. Dit fokus vil alene være kontoret operationelt indkøb og din placering tager udgangspunkt her.
Forretningsudvikling og digitalisering som du også er en del af rummer både digitalisering bredt – bl.a. regionens administrative automatisering (RPA mv.), administrative databaser (SQL) samt projektledelse og digitale læringsindsatser i CFA. Enheden er derfor tæt knyttet de enkelte kontorer og samarbejdet er vigtigt for indsigt og muligheder du kan bringe i anvendelse i operationelt indkøb.

Vi rummer også i forretningsudvikling og digitalisering en god spredning af kompetencer og er der altid for hinanden. Vi tror på at diversitet altid er en fordel.

Kompetencer:
  • Forretningsudvikling. Du sikrer en øget anvendelse af tilgængelige data og er med til at omlægge opgaver.
  • Projektledelse af egne projekter i samarbejde med kontoret samt eksterne. Formulerer og driver udviklingsprojekter internt og eksternt.
  • Teknisk forståelse. Operationelt indkøb har en vis teknisk omverden og nogen teknisk- samt systemforståelse er en fordel.
  • Datadrevet tilgang (SQL er en fordel). Data er i stadig stigende grad tilgængeligt i SQL databaser – indsigt og anvendelse sker ofte vha. SQL.
  • Relationsstyring og samarbejde. Eksternt og internt kræves væsentlig situationsfornemmelse samt evne til at balancere forretningens behov og menneskelige hensyn. Samarbejdsevner er vigtigt for at lykkes på alle niveauer i en stilling der favner bredt.


Personlig profil
Stillingen lykkes bedst for en profil med et højt personligt drive, der formår at sætte handling bag planer og være meget selvkørende.

Det er nødvendigt at være kontinuerligt opsøgende og kunne dyrke gode relationer internt og eksternt. Da der ofte ventes på andre parter vil du have mange sideløbende projekter – og evnen til at arbejde struktureret og dokumenteret er en hjælp.

Stikord for personlighed kan være: Tålmodig, vedholdende, selvkørende og god til at skabe relationer.

Det en stilling der i høj grad påvirker hvorvidt vi fremad lykkes med udvikling og forbedring af serviceniveau til forretningen – og vi forventer derfor en profil med nogen erfaring. Vi forestiller os du har mere end 5 års erfaring med forretningsudvikling og projektledelse og nogen erfaring med leverandørstyring.

Det praktiske
  • Stillingen har ansøgningsfrist søndag den 4. september kl. 23.00.
  • En eventuel indkaldelse til samtale vil ske onsdag 7. september mellem kl. 13 og 14.
  • Samtaler afholdes 13-15. september.
  • Opstart hurtigst muligt eller senest 1. november.
  • Stillingen kan kun søges elektronisk via link fra denne annonce. Spørgsmål til stillingen går til Centerchef Susanne Nielsen 2511 3282 eller Chefkonsulent Lars Jul Jakobsen på 2517 8599.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 04. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0