Business Development Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

til LaminationMaster – en del af Gabriel-koncernen


Trives du i et internationalt miljø med stor handlefrihed og mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer? Inspirerer og motiverer stilrent design, eksklusive tekstiler og møbler dig?

LaminationMaster er på udkig efter en Business Development Manager, der skal bidrage med at vækste vores forretning, identificere og forfølge nye forretningsmuligheder, og øge kendskabet til vores eksklusive tekstilløsninger på tværs af den globale møbelindustri. Du bliver en del af en international vækstvirksomhed med speciale i tekstilløsninger, der tilføjer ydeevne, komfort og karakter til alle typer møbeldesign.

High-end møbler og designerbrands

Vi er eksperter i laminering, embossing og akustikkomponenter, og vores løsninger bruges af markedsledende møbelproducenter og high-end designerbrands over hele verden.

Central rolle i realiseringen af strategiske ambitioner

I de kommende år ønsker vi at udvide forretningsmulighederne yderligere, og som vores nye Business Development Manager vil du spille en central rolle i realisering af vores strategiske ambitioner. I samarbejde med både LaminationMaster-teamet og Gabriels globale salgsteams bliver det dit job at skabe opmærksomhed om vores tekstilløsninger samt at opbygge og fastholde nye såvel som eksisterende kunderelationer.

Vi tilbyder dig:

  • Mulighed for at arbejde med bæredygtige produkter af høj kvalitet sammen med nogle af verdens førende high-end brands
  • Mulighed for at blive en del af en international, succesfuld og innovativ virksomhed med stærke værdier
  • Mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer
  • At blive en del af et godt team af kompetente kolleger over hele verden

Primære ansvarsområder og opgaver

I samarbejde med salgsteams over hele verden vil dine vigtigste fokusområder være at:

  • Yde salgssupport til udvalgte nøglekunder
  • Identificere og forfølge forretningsmuligheder i nye segmenter
  • Igangsætte salgsprocesser og samarbejder med nye kunder
  • Håndtere årlige forhandlinger med kunderne

I samarbejde med Business Manager vil dine vigtigste fokusområder være at:

  • Sikre en fuld pipeline af projekter og kunde-emner, og følge op på dem
  • Sikre implementering i samarbejde med vores produktions-samarbejdspartnere
  • Udarbejde business cases til ledelsen
  • Håndtere administrative opgaver såsom produktberegning, opdatering af CRM-system og forberedelse af statistikker
  • Følge alle projekter fra start til slut

Reference er til Business Manageren for LaminationMaster, og din arbejdsplads vil være i Aalborg, Danmark.

En selvdrevet profil med et internationalt mindset

Vi er på udkig efter en udadvendt, resultatorienteret og troværdig holdspiller med et internationalt mindset. Din vej til succes kommer fra din evne til at identificere relevante muligheder og etablere stærke relationer samt forhandle kommercielle forhold med kunder og andre samarbejdspartnere.

Måske har du erfaring fra enten tekstilindustrien eller fra en industri, der er relateret til tekstil- eller møbelindustrien – men det er ikke et krav.

Du har ikke nødvendigvis mange års erfaring med forretningsudvikling, men du er ivrig efter at tilegne dig ny viden og vokse i rollen. Vi anser din passion for forretningsudvikling og din kommercielle tilgang for lige så vigtig som erfaring.

Derudover har du:

  • Erfaring fra teknisk salg
  • Erfaring med projektledelse
  • En relevant kommerciel eller teknisk uddannelse
  • Kommunikerer flydende både mundtligt og skriftligt
  • Du finder det motiverende at rejse min. 50 dage per. år
  • Du er bekendt med relevante IT-værktøjer, dvs. MS Office- og BI/CRM-systemer

Karrieremulighed i international virksomhed

Som del af en international udviklingsorienteret virksomhed med en stærk og positiv kultur vil du opleve en hverdag, hvor der er stort fokus på at udleve Gabriels værdier: Høj kvalitet i alt vi gør, globalt udsyn, stolthed af det vi opnår sammen, integritet samt fokus på vækst og profitabilitet.

Du kommer til at arbejde med spændende produkter og løsninger i samarbejde med nogle af verdens stærkeste brands, og du får rig mulighed for faglig udvikling og specialisering indenfor dit fag.

Dagligdagen er præget af gode arbejdsvilkår i attraktive fysiske rammer.

Du kan læse mere om Gabriel som arbejdsplads her Driving growth together.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Aalborg

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Aalborg

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Aalborg

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som tilsynsførende hos vores kunder vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning fo..
    • Forretningsudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Svenstrup J

    We are looking for a high-performing Project Manager to lead and deliver offshore and marine projects to customers worldwide. Are you an educated marine engineer or similar, maybe with a few y..
    • Forretningsudvikler
    • Svenstrup J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
5. juli 2024 29
4. juli 2024 30
3. juli 2024 26
2. juli 2024 25
1. juli 2024 23
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 26
27. juni 2024 25
26. juni 2024 26
25. juni 2024 28
24. juni 2024 28
23. juni 2024 28
22. juni 2024 28
21. juni 2024 28
20. juni 2024 28
19. juni 2024 28
18. juni 2024 28
17. juni 2024 30
16. juni 2024 34
15. juni 2024 34
14. juni 2024 33
13. juni 2024 34
12. juni 2024 37
11. juni 2024 36
10. juni 2024 34
9. juni 2024 32
8. juni 2024 32
7. juni 2024 32
6. juni 2024 33
5. juni 2024 34

Værd at vide når du søger job som forretningsudvikler i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!