Forretningsorienteret controller med drive og gennemslagskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsorienteret controller med drive og gennemslagskraft


Vil du have et udadvendt job med selvstændige økonomi- og optimeringsopgaver, hvor du kan sætte dit præg på økonomistyringen i Energinets datterselskab Gas TSO. Som controller i Gas TSO får du, sammen med vores finansielle business partner, ansvaret for at drifte og udvikle forretningsorienterede og værdiskabende økonomiløsninger i tæt samarbejde med forretningen. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Ballerup.

En forretning i forandring

Du bliver ansat i Energinets Gas TSO, der i dag administrerer driften og udviklingen af ”motorvejssystemet” for gas – med assets placeret mellem produktionen i Nordsøen, Tyskland og Sverige samt forbindelser til de fleste kommuner i Danmark. Frem mod 2022 er vi ved at etablere Baltic Pipe for ca. 6,2 mia. kroner – en forbindelse, der mere end fordobler vores aktivbase. Sideløbende sker en større transition i sektoren, hvor fossile brændsler skiftes med grønne alternativer. Endeligt skal selskabet inden 2021 skifte til ny økonomisk regulering, hvor fokus bliver på effektivitet og optimering. Samlet set er vores forretning i stor faglig udvikling, hvor fokus på økonomien er central!

Fokus på økonomiopfølgning og ny økonomisk regulering

Som controller spiller du en vigtig rolle i den daglige økonomistyring og i udviklingen af selskabet økonomiløsninger. De konkrete opgaver sker i samarbejde med 2-3 andre medarbejdere. Teamet løfter samlet, med egne dedikerede opgaver, hvor dine primære opgaver bliver at sikre korrekte regnskaber og rapporteringer samt at udvikle og tilpasse eksisterende løsninger til bedst muligt at understøtte forretningens behov. Derudover får du medansvar for at følge op på driftsomkostningerne i selskabets afdelinger og løse dele af de økonomirelaterede opgaver. Du er samtidig garant for, at opgaverne løses til tiden i rette kvalitet. Du løser dine opgaver i tæt sammenspil med forretningen, som har den faglige og tekniske viden og med søsterafdelingen Koncernøkonomi, som varetager Energinets overordnede økonomistyring og understøtter dette med leverancer af økonomi- og målopfølgning, rapportering og budgetudarbejdelse. Energinet anvender nyeste SAP HANA-version, som blev implementeret i Gas TSO primo 2018. Jobbet indebærer lidt rejseaktivitet mellem i Ballerup og Fredericia.

Glæd dig til et job, hvor du som proaktiv controller får en bred kontaktflade i forretningen og løser økonomioptimeringsopgaver for en virksomhed i udvikling. Da vi er en koncern, der i høj grad er præget af den rivende energipolitiske udvikling, opstår der løbende nye opgaver, hvilket bidrager til at holde fokus på effektiv opgaveløsning og supplerer med spændende udviklingsopgaver.

Skarp controller med god forretningsforståelse

Du har en videregående økonomisk uddannelse, fx cand.merc., cand.oecon eller HD(Revision) eller anden relevant uddannelse. Derudover har du minimum 2-3 års erfaring med controlling, rapportering og økonomistyring, gerne fra et lignende job. Det er desuden et krav, at du har stærke Excel-kompetencer, samt erfaring med SAP Hana.

Som person kan du arbejde selvstændigt, samtidig med at du kan kommunikere og samarbejde på tværs af selskabet og koncernen som helhed. Din tilgang til opgaveløsningen er analytisk, systematisk og målrettet, og du formår med din faglige ballast og gode forretningsforståelse at håndtere vores økonomistyring med professionalisme. Du skal indgå i et team, der samlet løfter en stor opgave, men har fokus på at det skal være både sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Endeligt trives du godt i et fagligt stærkt miljø, hvor der er mange udfordrende opgaver og til tider stramme deadlines.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Jobbet ønskes besat senest 1. august 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte finansiel business partner Søren Tidemand Christophersen på telefon 61 24 44 06 eller adm. direktør Torben Brabo på telefon 23 33 87 17. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk. www.Energinet.dk.

Energinet Gas TSO A/S udvikler sammen med de danske gaslagre og distributionsselskaber gassystemet, så det er parat til morgendagens energiløsninger. Vi bygger nye rør til udlandet og arbejder på at gøre gassen grøn. Vi driver og vedligeholder det danske gastransmissionsnet og sikrer åben og lige adgang til gasnettet og gasmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne tillid og mod lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Mandag den 15. juni 2020

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Frederiksberg

    servicespecialist til køling af databasecentreHar du en baggrund som køletekniker, og brænder du for at være en del af et fantastisk team af servicespecialister inden for Critical Cooling af da..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Coor søger Planlægningschef

    Har du erfaring som leder og brænder du for at levere god service og trives du en driftsvirksomhed med stor omskiftelighed? Så er det måske dig, der skal være vores nye planlægningschef.Harmone..
    • Forretningsudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3