Business Developer søges til Advisory Pension

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Kan du bygge bro mellem forretningen og IT? Er du ambitiøs og evner du at holde overblikket i komplekse løsninger og mangesidede projekter? Så er det dig vi søger som vores nye Business Developer til Advisory Pension teamet.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø hos SDC
I Advisory, Credit & Pension, har vi ansvaret for at understøtte den samlede rådgivningsproces vedrørende pension og forsikring, som alle vores danske kunder anvender dagligt. Pensions teamet er på en ny rejse, hvor vi har ansvaret for, at Advisor platformen kommer til at blive et 360 graders rådgivnings univers, hvorigennem kunderådgiveren i banken kan hjælpe deres kunder til at sikre det gode liv.

Du vil i samarbejde vores kunder og et tværfagligt team identificere behov og forvandle disse til use cases og kundefokuserede løsninger. Du skal kunne dække et projekts opgaver fra start til slut, herunder selvstændigt arbejde med at formulere use cases, facilitere afklarings-workshops, teste hypoteser og sparring med produktejere, interne udviklere, samt vores interessenter i pengeinstitutterne. Du kan også få til opgave at skulle udarbejde / opdatere brugervejledninger og uddannelsesmateriale, samt gennemføre uddannelse, af kunderådgivere i pengeinstitutter i de nyudviklede løsninger.

Indgangsvinkel til stillingen

Det er et krav, at du kommer med erfaring indenfor pension og/eller forsikring (specifikt livsforsikring, livrente eller tab af erhvervsevne). Du har erfaring med kundevendt udvikling, har en stærk evne til at tilegne dig forretningsviden inden for komplekse områder. Hos SDC arbejder vi mod at blive mere agile og bruger hertil Azure Devops som udviklingsværktøj, så forståelsen for hvordan almene agile metoder og værktøjer virker, være et plus.
Din erfaring og kompetencer

Den ideelle kandidat har 3-5 års erfaring indenfor IT-projekter, og har stiftet bekendtskab med forretningsmodeller, løsningsdesign og i at tænke i kundeorienterede helheder. Derudover har vi fokus på følgende:

  • Du motiveres af ukendt land, og nyder at navigere i emner du ikke umiddelbart kender til og formår at opbygge en god vidensbank, samt struktur igennem dine analyser.
  • Du får energi af tæt samarbejde, f.eks. ved at facilitere løsnings-workshops, gennemføre scope sessions, samt deltagelse i organisatorisk implementering hos vores pengeinstitutter.
  • Du tænker kundeorienteret og i end-2-end processer, og sikrer bindeleddet mellem kunder, leverandører og interne interessenter.
  • Du forstår dig på både agile og traditionelle projektmodeller og har en klar formidling af hvilke parametre der skal til, for at sikre at udvikler også forstår opgaven.
  • Du kommer med en god værktøjskasse inden for forretningsanalyse, kravspecificering i forskellige projektmodeller og interessenthåndtering. Du tænker i kundeoplevelse, brugerscenarier, Business Case etc.
  • Du kommer med en relevant videregående uddannelse på minimum bachelor eller HD-niveau, f.eks. med fokus på projektledelse, IT-udvikling, løsningsdesign etc.
  • Du kommer med +3 års relevant erfaring inden for pension og forsikringer (specifikt livsforsikring, livrente eller tab af erhvervsevne), hvorfor du har et godt og stærkt fagligt kendskab til området
  • Du er komfortabel med at kommunikere på både engelsk og dansk på skrift og i tale

Ansøgning og kontakt
Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at give Søren Peter Kvist

et ring på 22 52 98 03. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer.

Du kan også læse mere om os her: http://www.SDC.dk/

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Fredag den 28. maj 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Translational Imaging Specialist

    Do you have strong technical acumen with experience in advanced imaging techniques? Would you like to contribute with your expertise to support molecular imaging solutions in projects across our R&.
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Team Lead for Clinical Supplies Development

    Are you an authentic and strong people leader, eager to set the direction through a team of specialised Project Professionals in Clinical Supplies? Are you eager to be part of an area, where [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4