Forretningsudvikler med liv- og pensionsviden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsudvikler med liv- og pensionsviden

Vil du have stort og selvstændigt ansvar, udviklingsmuligheder og super kolleger?

Har du så tilpas megen erfaring med liv- og pension, at du har en god helhedsorienteret forståelse af både branchesystemer og forretningsområdet generelt? Kunne du samtidig tænke dig et job, hvor du er den, der driver vigtige, forretningskritiske udviklingstiltag fremad? Et job, hvor du bliver mødt med stor tillid og tro på dine evner. Et job, hvor du er omgivet af erfarne kolleger, der både kan og vil og som ikke mindst bakker hinanden 100 % op i et positivt og meget behageligt miljø. Et job, hvor du får en bred berøringsflade og derfor også opbygger både netværk og kompetencer, du kan bruge, hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at prøve kræfter med en anden rolle i Topdanmark. Det job er lige her.

Nøglerolle fra behov over udvikling til implementering og opfølgning

Som forretningsudvikler i Product & Service Life er dit overordnede mål, at det skal være ultimativt nemt at være pensionskunde i Topdanmark, og at vi til enhver tid har de rigtige produkter og services på hylderne. Du kommer derfor til at arbejde med udvikling af såvel processer og værktøjer som produkter.

Du yder dit vigtige bidrag ved proaktivt at gå i dialog med forretningen, så du kan oversætte behov til løsninger. Du koordinerer og driver herefter udviklingen fremad til endelig implementering i vores agile udviklingsmiljø. Sideløbende er du i tæt dialog med vores systemleverandør Keylane, både omkring udvikling af konkrete løsninger og for at sikre, at du altid har en god fornemmelse af, hvad der kan lade sig gøre systemmæssigt. Dine primære opgaver bliver at:

  • Identificere og kravspecificere løsninger for nye udviklingstiltag på tværs af produkter og processer

  • Koordinere og drive udviklingstiltag fremad – både internt og med vores systemleverandør

  • Løbende følge op og sikre opbakning til beslutninger og tilfredshed med løsningerne

  • Proaktivt foreslå optimeringer af processer, standardiseringsmuligheder, værktøjer etc.

  • Understøtte agil udvikling med optimal udnyttelse af kompetencer på tværs af matrixorganisation


Nøgleord i dit nye job er agile metoder, matrixorganisation, dialog og samarbejde, samarbejde, samarbejde. Du kan således kun lykkes, hvis du formår at være bindeled mellem mange forskellige interessenter med forståelse for deres ønsker, behov og begrænsninger. Du er dirigenten, der skal få orkestret til at fungere som en samlet helhed.

5+ års erfaring fra liv- & pensionsbranchen og super samarbejdsevner

I denne rolle er du mere end noget andet en ”enabler”. Alt, hvad du gør, skal understøtte forretningen, og du skal få kolleger – der ikke refererer til dig – til at arbejde for dig. Det kræver en åben, imødekommende og meget positiv tilgang, hvor du også trækker på din diplomatiske fingerspidsfornemmelse. Det handler om at udfordre, men aldrig om at få ret. Du skal både selv være god til at samarbejde og kunne få andre til at samarbejde. Det er også vigtigt, at du kan lide at være den, der proaktivt får ting til at ske, hvilket også kræver evner for at kommunikere og koordinere. Derudover rummer dit CV:

  • 5+ års erfaring fra liv- & pensionsbranchen

  • Solid forståelse for branchesystemer og forretningsområdet

  • Koordineringsevner og motivation for opgavestyring

  • Forståelse for den digitale agenda

  • Gerne erfaring fra samarbejde med eksterne systemleverandører

  • Gerne kendskab til og motivation for agil udvikling


Dit nye team

Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks hovedsæde i Ballerup, hvor du får fire forretningsudviklere, en Product Owner og afdelingslederen som dine nærmeste kolleger. Fælles for os alle er en kombination af erfaring og stor lyst til at dele viden og blive dygtigere sammen. Vi står skulder ved skulder, og man skal lede længe efter silo-tænkning. Så hvis du kan lide samarbejde og en ikke-hierarkisk organisation med brede karrieremuligheder, er Topdanmark det rigtige sted for dig. Vores lille team er tilmed super stærkt – både fagligt og socialt.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 9. maj 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef, Jørgen Bønsager på 2942 9454 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et move, der er mere dig!

Hele mennesker gør ikke noget halvt, og vores fokus på sundhed giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab, og vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 09. maj 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Translational Imaging Specialist

    Do you have strong technical acumen with experience in advanced imaging techniques? Would you like to contribute with your expertise to support molecular imaging solutions in projects across our R&.
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Team Lead for Clinical Supplies Development

    Are you an authentic and strong people leader, eager to set the direction through a team of specialised Project Professionals in Clinical Supplies? Are you eager to be part of an area, where [xxxxx]
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4