AC-medarbejder til International Rådgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København Ø

DST Consulting er Danmarks Statistiks kontor for nationale og internationale statistiske serviceopgaver. Vores vision er at levere efterspurgte tidssvarende statistik- og dataløsninger og rådgivning internationalt samt nationalt og derved understøtte værdiskabelsen i samfundet samt underbygge beslutninger, debat, forskning og værdiskabende forretning.

DST Consulting søger en projektleder, med lyst til at beskæftige sig med international kapacitetsopbygning og samarbejde på statistikområdet i regi af Danmarks Statistiks Internationale Rådgivning.

Danmark Statistiks model for statistikproduktion er efterspurgt globalt. Vores viden om registerbaseret statistik, datadelingsløsninger, konjunkturstatistikker, erhvervsregistre og mange andre områder er noget vores søsterorganisationer kan bruge i deres bestræbelser på at producere statistik. Som en del af den Internationale Rådgivning er du med til at sørge for at Danmarks Statistiks eksperter, der til daglig laver eller formidler statistik, bringes i spil på udvalgte og prioriterede rådgivningsopgaver.

Vores projekter finansieres primært af EU og af Udenrigsministeriets strategiske sektorsamarbejder, men også af Verdensbanken eller af statistikinstitutionerne selv. Lige nu har vi aktive projekter i Rusland, Marokko, Vietnam, Ghana og Georgien – et kommende projekt i Hviderusland samt aktiviteter i flere andre lande.

Vi kan tilbyde et job med en bred berøringsflade i Danmarks Statistik og til partnere i udlandet, hvor du vil få ansvar for at drive forskellige typer af projekter, samt for at understøtte en bred vifte af aktiviteter forbundet med vores Internationale Rådgivning.

Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af to andre erfarne projektledere og en økonomiskadministrativ medarbejder, der tilsammen driver rådgivningen.

Jobbeskrivelse
Arbejdsopgaver

  • projektledelse af store og små projekter
  • samarbejde med partnere i syd og udviklingsaktører i Danmark
  • udarbejdelse af tilbud til donorer og projektforslag
  • økonomistyring og projektopfølgning i forhold til DST- og donorkrav
  • planlægning og forberedelse af studiebesøg i Danmark og andre lande
  • afholdelse af internationale seminarer/konferencer, herunder varetagelse af kontakt til deltagere og foredragsholdere, konferencesteder etc.
  • i samarbejde med kolleger i DST kommer du til at udvikle kommunikationsmaterialer omkring projekter og den international rådgivning på forskellige medier heriblandt de sociale
  • støtte til udsendte langtidsrådgivere i forbindelse med den daglige projektdrift.

Du vil få ansvar for et eller flere projekter alt afhængigt af din baggrund. Derudover kan dit ansvarsområde ændre sig afhængig af den samlede projektportefølje, dine kompetencer og dine interesser.

Forventningerne til dig
Som person er du selvkørende og vedholdende. Du skaber hurtigt gode samarbejdsrelationer internt i Danmarks Statistik, i teamet og eksternt hos de internationale med samarbejdspartnere. Du har et ønske om at blive udfordret med mange forskellige kulturer og har mod på et arbejde der kan være præget af foranderlighed og uforudsete udfordringer.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og det er en fordel hvis du har forståelse for national statistikproduktion, digitalisering i staten el.lign. – eller en interesse I at opnå den forståelse. Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Derudover vil det være en fordel hvis du:

  • har erfaring med internationalt arbejde
  • har erfaring med kapacitetsopbygning og international projektledelse
  • har interesse for, eller erfaring med skriftlig og mundtlig formidling, storytelling og det at formidle budskaber for forskellige målgrupper

Der er tale om en stilling med potentielt stor rejseaktivitet og der skal påregnes en rejseaktivitet på ca. 2-3 måneder årligt – fordelt over mange rejser.

Løn og ansættelse
Aflønning sker efter gældende overenskomst i staten.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende chefkonsulent Dagmar Thomsen på telefon 3917 3475 eller per mail til [email protected] eller til kontorchef Mikael Skovbo på telefon 4131 7427.

Er du i besiddelse af de nævnte kvalifikationer, og har du lyst til at arbejde i DST Consulting? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor

Læs mere om vores arbejde her.

Se mere om strategi for indtægtsdækket virksomhed 2019-2022 her

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Indenrigs- og Boligministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundsforhold. Vi er cirka 550 ansatte og er en familievenlig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik over Danmarks Statistik på www.dst.dk.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 11. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0