Senior Business Developer til automatisering af forretningsprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du en erfaren og ambitiøs forretningsudvikler med lyst til at blive del af et team, som understøtter vores pengeinstitutter i at blive endnu mere effektive, og gøre hverdagen lettere for medarbejdere og kunder? Er du klar til at påtage dig en vigtig rolle, sammen med højt kvalificerede kolleger, i tæt samarbejde med vores kunder? Er du i stand til at demonstrere en klar forståelse af pengeinstitutternes behov og omdanne disse til IT-krav? Hvis ja, er du muligvis den rette kandidat til jobbet.

Vi søger en forretningsudvikler/-analytiker, der er klar til at bidrage og indtage en fremtrædende rolle på et højtprioriteret område.

Du vil blive del af et tværfagligt team, som har til formål at fortsætte automatiseringen af forretningsprocesser, hovedsageligt inden for vores kunders BackOffice funktioner. Teamet arbejder ud fra vores kontorer i Ballerup og Warszawa. Denne stilling er til vores kontor i Ballerup.

Du skal kunne dække et projekts opgaver fra start til slut, herunder selvstændigt arbejde med at formulere user cases, facilitere afklarings-workshops, sparring med produktejere, udviklere, samt vores interessenter i pengeinstitutterne.

Din erfaring og kompetencer

Som den ideelle kandidat har du minimum 3-5 års erfaring indenfor IT-projekter, og erfaring med forretningsproces modellering, løsningsdesign og i at tænke i kundeorienterede helheder. Derudover har vi fokus på følgende:

  • Du er struktureret med et analytisk mindset og en ægte interesse for at arbejde med data, forretningsregler og processer
  • Du er proaktiv, selvdrevet og ivrig efter at opnå resultater
  • En fremragende kommunikator og facilitator, f.eks. ved at facilitere løsnings-workshops, og gennemføre scope sessions
  • Qua din erfaring og kompetenceområder, har du naturligvis erfaring med BPMN og lignende notationsstandarder
  • Du trives og nyder at navigere i emner, du ikke umiddelbart kender til, og er hurtigt oppe i eksekverings-mode
  • Du kommer med en komplet værktøjskasse inden for forretningsanalyse
  • Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende, f.eks. med fokus på IT-udvikling, forretningsanalyse, løsningsdesign etc.
  • Engelsk på højt niveau både på skrift og i tale er ingen udfordring for dig

Området

Organisatorisk vil du være forankret i Daily & Effective Banking - en afdeling under domænet Advisory, Sales & Core Banking, som omfatter en række forretningsprocesser og services, som tilbydes vores kunder i de nordiske lande. Udviklingen vil primært være centreret omkring vores nyligt etablerede platform, som skal understøtte automatiseringsrejsen – en modulær platform, som bygger på en moderne og åben IT-arkitektur samt industristandard teknologier.

Ansøgning og kontakt
Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Senior Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at give Teamleder Dann Jacobsen et kald på 20 49 99 76.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer. Samtaler med kvalificerede kandidater afholdes løbende med mål om ansættelse hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om os her: http://www.SDC.dk/

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • (Senior) Manager Pharmacovigilance Technology

    Do you wish to lead and motivate a department of highly skilled employees working with the [xxxxx] global safety database to ensure IT system compliance and licence to operate within global .
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5