Senior Business Developer til rådgivning, bolig og kredit

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at sikre effektive processer for kunderne og evner du hurtigt at sætte dig ind i konkrete problemstillinger og løse dem gennem din forretningsmæssige viden, inden for rådgivning og kredit i et pengeinstitut, så er det lige dig vi søger til en spændende stilling i vores velfungerende Credit & Mortgage team under Advisory & Daily Banking AM (ADAM).

Stillingen

I dagligdagen vil du agere 2nd level for vores kunders henvendelser, der enten kan være konkrete problemstillinger med brugen af systemet, eller håndtering af ændringsønsker med henblik på kommerciel implementering. Gennem dialog med kunden, sikrer du dig en grundig forståelse af problemstillingen, som du enten hjælper kunden videre med, eller tager ansvaret for at overbringe til vores udviklere med henblik på 3rd level udbedring.

Herudover vil du sammen med teamet have ansvaret for at koordinere og gennemføre releases på vores systemer, som inkluderer koordinering med interessenter på tværs af hele SDC. I stillingen er der ligeledes et behov for at kunne tilpasse sin kommunikationsform til modtageren, da der dagligt er interaktioner med kunder, IT-udviklere og ledelse.

Der er stor mulighed for selvbestemmelse og indflydelse på arbejdets konkrete udførelse, da vi vægter resultatet af arbejdet højere end måden det udføres på. Det forventes derfor, at man som deltager i vores Credit & Mortgage team, selv evner at planlægge og prioritere sin tid og sine opgaver, så teamet når de overordnede målsætninger, der er sat.

Forventninger til dig

For at blive en succesfuld medspiller i vores Credit & Mortgage team, forventer vi en stor grad af ansvarlighed, for de fælles mål samt at du;

- evner at prioritere opgaver selv ud fra en vurdering af eksterne forventninger og forretningsmæssigt behov

- evner at sætte dig ind i IT-systemer og deres sammenhænge og har en god forståelse for problemstillinger i relation til de løsninger vi har ansvaret for

- evner at strukturere opgaver, så de ikke tabes på gulvet i en, til tider, travl hverdag

- evner at give vores kunder klar tilbagemelding på løsning af deres udfordringer samt sikre at de bliver udført

- trives med daglig dialog med kunder og samarbejdspartnere

- evner at formulere dig i skrift og på tale, på både dansk og engelsk

Har du kendskab til vores kunders primære værktøjer som rådgivningssystemet Advisor, Totalkredits Xportalen eller SDC’s Fælles Kunde System (FKS) er det selvfølgelig en fordel, men ikke et krav.

Din baggrund

Du kan komme fra forskellige positioner, men den ideelle kandidat har en baggrund, der kombinerer det at kunne levere IT-ydelser med indsigt i en rådgivers daglige opgaver i et dansk pengeinstitut. Herunder indsigt i lov/sektor indenfor rådgivning, kredit og bolig.

Det vigtigste er, at du fra naturens side er udstyret med en skarp analytisk sans og en evne til at sætte dig ind i problemstillinger hurtigt ud fra en intuitiv evne til at kortlægge konkrete arbejdsgange og holde dem op imod et funktionelt råderum i f.eks. en systemportefølje.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Senior Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at give Carsten Bech Jørgensen et ring på 61 16 07 51.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, CV og uddannelsespapirer. Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Du kan også læse mere om os her: http://www.SDC.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 27. juni 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Forretningsanalytikere til strategisk udvikling

    Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor du understøtter finansieringen af velfærdssamfundet? Er du en stærk analytiker, og motiveres du af at følge opgaverne fra start til slut? Så er .
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5