Digital forretningsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Digital forretningsudvikler


Er du motiveret af digitalisering? Og kan du udvikle og håndtere digitaliseringsindsatsen i Energinet, Teknik og Anlæg? Vi søger en digital forretningsudvikler, der i kraft af sin erfaring og sine evner kan skabe relationer og resultater, således at det kan understøtte den grønne omstilling inden for gas infrastruktur i Danmark.

Energinet og energibranchen er under stor forandring, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler. Energinet står derfor overfor en stor og spændende opgave med at bidrage til at opnå de ambitiøse klimamål, og gassen spiller en stor rolle i fremtidens bæredygtige energisystem.

Din arbejdsplads bliver på Energinets kontor i Ballerup med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Fokuseret indsats på digital forretningsudvikling og anvendelse af data

Som digital forretningsudvikler er du med til at sætte retning for udviklingen af Energinet Teknik og Anlægs forretning med udgangspunkt i data. På den måde kan du bidrage til, at data understøtter styringen af vores selskab og dermed sikre optimalt vedligehold af vores aktiver. Samtidig har du fokus på at sikre, at udviklingen sker i tæt samarbejde med den øvrige del af Energinet og i samspil med vores leverandører.

For at lykkes i rollen, er det vigtigt, at du kan se muligheder for at bruge data på nye områder både på forretningssiden og på den tekniske side – hvilket kræver, at du forstår vores styringsmodel og forstår hvad det vil sige at sikre tilstand baseret vedligehold. Du skal forstå hvor værdiskabelsen sker både i vores drift og i vores projekter, og du skal have forståelse for, hvordan dette spiller sammen.

Glæd dig til et spændende job, hvor du får mulighed for at have indflydelse på digitaliserings-og data-agendaen i Energinet Teknik & Anlæg. Selskabet står med et ben i drift og vedligehold af den eksisterende gasinfrastruktur og det andet ben bidrager til, at nye teknologier vinder indpas. Du får en nøglerolle i selskabet, hvor du kommer meget tæt på forretningen og vores samarbejdspartnere - og med digitale forretningsudviklingsbriller skal være med til at identificere, hvilke veje vi kan vælge for at udvikle og skabe større forretningsmæssig værdi med afsæt i mulighederne i data og digitalisering. Derfor skal du være innovativ og have fingeren på pulsen med hensyn til, hvordan vi kan udnytte nye muligheder og tendenser.

Du er samarbejdsorienteret og nysgerrig og har en solid forståelse for dataarbejde

Din faglige baggrund bygger ideelt på erfaring med digital forretningsudvikling med afsæt i data- og digitaliseringsplatforme. Derudover har du;

  • En solid forståelse for, hvordan man digitaliserer både ift. styringsmekanismer på selskabsniveau, men også ift. vedligehold af aktiver
  • Du evner at visualisere, konceptualisere og kommunikere tekniske løsninger
  • Du har erfaring med facilitering og co-creation i flere sammenhænge
  • Du er en professionel formidler, der er velformuleret både skriftligt og mundtlig og evner at formidle komplekst indhold på en let forståelig måde

På grund af den brede kontaktflade i jobbet, er det vigtigt, at du har en positiv indstilling og er god til at samarbejde med forskellige fagligheder både internt og eksternt. Som person motiveres du både af at skabe relationer og resultater. Du er kendetegnet ved at have et stort overblik, ligesom du er grundig og analytisk - og har fokus på prioritering og afslutning af opgaver. Samtidig er du en god sparringspartner, der er imødekommende og nysgerrig og gerne opsøger input fra andre. Endeligt optimerer du gerne på udviklingen og går forrest – og du har sans for at ”lede opad” og skabe ”buy in”.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket, senest d. 10. januar 2022. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Pia Hammerum på telefon 23 33 87 19. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a highly motivated bioanalysis scientist with experience in both assay development and outsourcing? Would you be excited to work across projects in clinical phases? Then this might be the j..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Do you have flair within IT and Design and possess a strong quality mindset? Do you see yourself growing a career in the pharmaceutical industry where your work will influence patients worldwide? A..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Albertslund

    Er du en ambitiøs studerende med interesse for strategi, forretningsudvikling og M&A? Vil du være en del af et ambitiøst og inkluderende team med fokus på udvikling og trivsel? Vil du lære d..
    • Forretningsudvikler
    • Albertslund
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Er du på udkig efter et job med en alsidig hverdag og et stærkt fagligt fokus, hvor rutinedrift og udvikling går hånd i hånd? Er du interesseret i at implementere og optimere automatisering og digi..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
5. juli 2024 5
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6