Rekrutteringsfirma

Vikarstilling: Barselsvikariat - Researchkonsulent til Ballisagers rekrutteringsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ballerup

Barselsvikariat til Ballisagers rekrutteringsteam


Researchkonsulent, der kan finde profiler til dansk erhvervsliv


Forestil dig at arbejde med dansk erhvervslivs vigtigste ressource – medarbejdere. Et job med indflydelse på hvis sko, der betræder de bonede gulve og hvilke nøglemedarbejdere danske virksomheder bør ansætte for at accelerere deres udvikling.

Er du på udkig efter en stilling med en stejl læringskurve, hvor du får ansvar og involveres i hele rekrutteringsprocessen, så har du klikket dig ind på det helt rigtige job. Med markant kundetilgang i både størrelse og antal, har vi nemlig fart på rekrutteringsforretningen hos Konsulenthuset ballisager.

Du sætter ny standard for hvad det vil sige at være Researchkonsulent
Som Researcher er det din fornemmeste opgave at afhjælpe Senior- og Chefkonsulenterne. Det gør du ved at bidrage til at levere den bedste rekrutteringsproces og rådgivning af vores kunder – hver gang. Det betyder, at du foruden at finde, kontakte og motivere kandidater, også kommer til at tage ansvar i kundedialoger, skrive fængende jobopslag, der udfordrer det traditionelle og, når du er klar, holde samtaler med kandidater på egen hånd. Senior- og Chefkonsulenterne er interesseret i at få det stærkest mulige samarbejde med dig op at stå, så de udover at lede processerne, har mest mulig tid til nye og eksisterende kunder.

I stillingen får du blandt andet ansvar for at:

  • Udføre klassisk research-arbejde: Finde og screene relevante kandidater på sociale medier, CV-databaser og kontakte dem på LinkedIn Recruiter, Jobindex, telefon mm.
  • Udforme og nytænke jobopslag, så de skiller sig ud: Det betyder, at du afdækker virksomheden, deres ønsker til en kommende profil, deres tone of voice og skriver opslaget.
  • Deltage i kundemøder, kundepræsentationer og tilbudsafgivning: Både hos vores kunder og hjemme på kontoret, når I sammen i teamet finder den bedste løsning for kunden.
  • Foretage analyser: Der kan gøre vores vidensbaserede forretning endnu skarpere på kunder, kandidater eller seneste trends i markedet.

Hvem er du så?
Lad os starte med det absolut vigtigste, du har stor lyst til at lære om og interesserer dig for rekruttering. Du har måske erfaring med research og kender til LinkedIn Recruiter, og du har ambitioner og vilje til at blive ”verdensmester” i disciplinen. Du har en skarp pen, og kan formulere stillingsopslag, så de ikke ligner alle de andre. Du kan lide at yde den ekstra service, der får processerne til at hænge sammen for konsulenterne, og som giver kandidater og kunder en ekstraordinært god oplevelse af deres kontakt med Konsulenthuset ballisager. Du arbejder struktureret, er god til at prioritere dine opgaver og lader dig ikke slå ud, hvis planerne ændres - for det vil de med al sandsynlighed gøre i løbet af en dag. Du er derfor ikke super traditionsbunden når det kommer til rekrutteringsprocesser. Vi elsker struktur – men opfordrer til nytænkning, og er altid i gang med at udvikle vores egne processer.

Du har ambitioner om at udvikle dig, og få større andel i rekrutteringsprocesserne, og hvis du ikke har erfaring med at kontakte potentielle kandidater og være opsøgende, så synes du det kunne være meget spændende. Du er derfor sandsynligvis i starten af din karriere - med en stor lyst til at blive endnu dygtigere inden for rekruttering.

Konsulenthuset ballisager – viden frem for floskler og formodninger
Hos Konsulenthuset ballisager er vi ambitiøse, og vil udvikle os hver dag. Derfor baserer vi altid vores rekrutteringsrådgivning på viden. En stor del af den viden får vi fra vores egne årlige udgivelser af Rekrutteringsanalysen og Kandidatanalysen. Ligeledes har vi ansat en forsker, der er ved at lave en erhvervs-ph.d. omkring emnet rekruttering. Konsulenthuset ballisager er landsdækkende. Så selvom du kommer til at arbejde centralt i København, får du kollegaer fordelt på 13 kontorer over hele landet. Vi hjælper især mellemstore danske virksomheder med at finde deres nye specialister og ledere.

Vil du med på vores rekrutteringsteam?
Vi forestiller os, at du kan tiltræde snarest muligt. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende os dit motiverede CV. Vi har droppet ansøgningen i vores processer, men vil gerne vide hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Din motivation skal du altså have med i CV’et.

Hvis du har spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringsdirektør Ene Charlotte Krog på 24 82 08 32 eller Researchkonsulent Camilla Lykke Hansen på 30 63 17 49.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Erfaren Markedsudviklingskonsulent

    Erfaren Markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Senior Global Trial Manager - Cardiovascular

    Do you want to make a difference to both people and society? Do you dream of becoming part of international clinical trial teams as we set out on a journey into new and exciting therapeutic area..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 3
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 2
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3