Forretningsorienteret udviklingskonsulent til Power-to-X området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Forretningsorienteret udviklingskonsulent til Power-to-X området


Energisystemet er under stor forandring med høje politiske mål om at reducere vores CO2-udledning. Gårsdagens løsninger skal derfor nytænkes for at imødekomme fremtidens udfordringer, så den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Som vores nye kollega får du en vigtig rolle i at bidrage til denne omstilling af energisystemet og Energinets udviklingsambitioner, når du går forrest i arbejdet med at finde løsningerne til, hvordan Power-to-X (PtX) effektivt udrulles i Danmark.

Vi er en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor og hjemme. Afhængig af din egen bopæl kan du blive tilknyttet vores kontor i enten Fredericia eller Ballerup.

Ledende rolle indenfor forretningsudvikling af arbejde med banebrydende teknologi
Du bliver en del af et innovativt fagmiljø i afdelingen Systemperspektiv i selskabet Systemansvar. Vi undersøger morgendagens energisystem via langsigtede analyser og giver vores perspektiver på, hvordan de store udviklingstendenser, herunder særligt gennemgribende elektrificering af samfundet, PtX og energiøer, påvirker fremtidens infrastrukturbehov og energisystemets sammensætning. Afdelingen består af 13 entusiastiske medarbejdere, som kobler deres solide fagligheder indenfor bl.a. energiteknologi og -planlægning, bæredygtighed og forretningsudvikling. Vi arbejder nationalt og internationalt i tæt samarbejde med både myndigheder og de vigtigste aktører på energiområdet.

Du får sammen med erfarne kollegaer en fremtrædende rolle i Energinets PtX-team, som understøtter Energinets PtX-aktiviteter på tværs af alle forretningsområder. Du får en bred berøringsflade i hverdagen på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer. Du bygger således bro mellem det tekniske og strategiske for at sætte det i en forretningsmæssig kontekst. Afhængigt af din erfaring og præferencer får du mulighed for selv at være med til at definere rollen.

Dine konkrete ansvarsområder dækker bl.a. over:

- Deltagelse i (og evt. ledelse af) tværgående PtX-team, som understøtter udvikling og kobling af Energinets strategiske retning for PtX til de enkelte forretningsben og fagområder
- Projektledelse af egne projekter indenfor fx tekniske, regulatoriske eller økonomiske forhold i tæt samarbejde med kollegaer med forskellige fagligheder
- Dialog og samarbejde med relevante nationale og internationale interessenter som fx myndigheder, aktører og brancheforeninger
- Analytiske og forretningsudviklende bidrag til udviklingen af energisystemet, så PtX kan udrulles samfundsøkonomisk effektivt i Danmark.

Dygtig netværker med innovativt mindset
Du har en relevant baggrund som fx Cand. Polit., Cand. Oecon., Cand.merc., Civilingeniør eller lignende på kandidatniveau. Vigtigst er din interesse for forretningsudvikling af energibranchen og for at gøre en forskel for den grønne omstilling indenfor PtX, som er et af energibranchens hurtigst udviklende områder. Du kommer gerne med nogle års erfaring, hvor du har arbejdet med at udvikle og drive processer, projekter eller forretningsudvikling. Din værktøjskasse er alsidig, som gør dig i stand til at variere metode og tilgang alt afhængig af behov, opgave og samarbejdspartner. Du er nysgerrig af natur, er initiativrig og har et stærkt drive. Du er opsøgende med fokus på at skabe løsninger i samarbejde med interne såvel som eksterne interessenter. Vi bevæger os i en hverdag, hvor politiske beslutninger har stor indflydelse på både tempo og retning for opgaverne. Du ser dette som en spændende udfordring og forstår at navigere i en uforudsigelig og yderst dynamisk hverdag.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette til jobbet. Vi afholder 1. samtaler online og 2. samtaler fysisk på én af vores lokationer. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Michael Linnemann Pedersen på telefon 51 67 78 93. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Elsystemansvar A/S har ansvar for, at der til enhver tid er balance mellem produktion og forbrug i det danske elsystem. Vi er til stede i verden, særligt i Norden og i Europa, hvor vi deler viden og er med til at udvikle fælles netregler, driftssamarbejder og elmarkeder. Og endelig har vi fingeren på pulsen med rettidige og langsigtede analyser af og planer for et fremtidigt, sammenhængende energisystem. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia
  • Tirsdag den 21. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1