Udviklingskonsulent til forandringsrejse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Udviklingskonsulent til forandringsrejse


For at sikre en accelereret omstilling af energisystemet, og et tilstrækkeligt transmissionsnet, er vi i gang med at opbygge en skalerbar projektforretning, som konstant er gearet til at levere på de projekter der måtte komme. Vi implementerer en ny operationsmodel, hvor strategisk leverandørsamarbejde, værdistrømsledelse, kundefokus og digitalisering er centrale elementer. Dette kræver samarbejde, helhedsfokus, forandringsledelse og opbygning af kompetencer, og vi mangler en tillidsvækkende og energisk kollega til at understøtte dette arbejde.

Du arbejder sammen med ledelsen og får en central rolle i forandringsarbejdet. Du får mulighed for at sætte dit præg på løsningerne og er med til at forme relevante processer og værktøjer sammen med kollegaer i forretningen, så strategien bliver omsat til adfærd.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Afdeling og opgaver
Du bliver en del af et mangfoldigt team af forandringsagenter på tværs af Energinet og afdelingen Ledelsesstøtte, i vores selskab Eltransmission, som pt tæller 7 medarbejdere. Vi støtter ledelsen i at skabe kurs, koordinering og commitment gennem strategiprocesser, kommunikation, ledelsessekretariat, ledelsessystemer, procesfacilitering og i at sikre den kompetenceopbygning, forandringsledelse og kulturudvikling som strategien kalder på.

Dit overordnede ansvar bliver som forandringsagent at understøtte eksekvering af strategien. Dine konkrete opgaver vil favne bredt, da du kommer ind i et team, som løfter opgaverne i fællesskab. Dit arbejde vil blandt andet dække over at:

  • Understøtte implementering af nye arbejdsprocesser og roller, kompetenceopbygning og kulturudvikling
  • Facilitere værdiskabende workshops og processer, samt undervisning og træning i forandringsledelse med udgangspunkt i ADKAR
  • Sikre at digitalisering og innovation tænkes naturligt ind i strategi og processer
  • Udarbejde strategimateriale

Kvalifikationer
Du har dit metodeværk i orden i forhold til værdiskabende facilitering, og det er en fordel, hvis du er velbevandret indenfor projektledelse, LEAN og agile arbejdsmetoder. Ligesom du har et kommercielt mindset og forretningsforståelse. Du er vant til at digitalisering og innovation er en naturlig del af processer og strategiarbejde. Du har taget del i eller stået i spidsen for store forandringsprocesser f.eks. en agil transformation, og har flere års dokumenteret erfaring i rollen som betroet sparringspartner for ledere. Du er vant til at formidle, både mundtligt og skriftligt, og evner at klæde andre på til at udøve forandringsledelse.

Du er en opsøgende person og får energi af at skabe relationer. Du har en god fornemmelse for mennesker, og ved hvornår du skal lytte, og hvornår du skal byde ind. Dit fokus er altid at skabe værdi for forretningen, og bidrage til at skabe struktur, klarhed og enkelhed. Samtidig med at du naturligt får folk med – også når det er svært.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 12. juni. Vi forventer at holde samtaler d. 13. og 17. juni. 2022 (1. samtale online) og 22. juni 2022 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Graugaard på telefon 30 68 76 82.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Vejle

    <p>Vil du blive en del af et team bestående af nogle af landets dygtigste driftsrådgivere? Kan du inddrage, hjælpe og udfordre kunderne i projektløsningen samt tage en aktiv forretningsudvikl..
    • Forretningsudvikler
    • Vejle
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operations Coordinator?We offer A great opportunity to engage in a highly dynamic and professional environment for safety.Our customers are mainly within t..
    • Forretningsudvikler
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2