Partnerskabsrådgiver – Fonde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Oxfam IBIS søger en ny kollega, der har kompetencerne til at iværksætte, udvikle og opbygge ambitiøse og effektive partnerskaber med fonde primært i Danmark til støtte for Oxfam IBIS’ vigtige kampagne-, udviklings- og nødhjælpsarbejde.

Stillingen indgår som et vigtigt led i Oxfam IBIS’ indsats for at udvide og diversificere organisationens finansieringskilder, herunder partnerskaber med fonde. Vi er derfor på udkig efter den rette person, til denne opgave.
Vi forestiller os en ny kollega, der har et indgående kendskab til det danske fondslandskab og kender til fondenes aktuelle strategier og prioriterede områder. Du medbringer en høj faglighed og har måske arbejdet som fondsansvarlig i en relevant organisation, eller har erfaring fra en større fond.

Om os
Oxfam IBIS arbejder for en retfærdig verden, hvor alle har lige adgang til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Bekæmpelse af ulighed er vores overordnede strategiske mål, mens vores tematiske prioriteter er uddannelse, demokrati, økonomisk retfærdighed og fredsopbygning samt nødhjælpsarbejde med reference til de 17 verdensmål. Vi arbejder som en del af Oxfam konføderationen og i samarbejde med kolleger i mere end 70 lande verden over.
Stillingen er en del af teamet for programkvalitet, innovation og fundraising, der pt. består af fire personer, herunder to institutionelle fundraisere, som vil være de nærmeste kolleger for partnerskabsrådgiveren. Vi har hver vores primære ansvarsområder, men hjælper og komplementerer hinanden når der er behov for det. Teamet er en del af den internationale programafdeling og stillingen refererer formelt set til den internationale programchef, men dette sker i tæt sparring med koordinatoren for institutionel fundraising.

Om jobbet
Den nye partnerskabsrådgiver vil få ansvaret for samarbejde og kommunikation med den nuværende portefølje af fondspartnere i tæt samarbejde med Oxfam IBIS’ relevante faglige eksperter, samt kolleger på landekontorerne. En anden del af jobbet er at identificere og følge op på fundraisingmuligheder fra internationale fonde i samarbejde med de andre Oxfam medlemsorganisationer. Det indebærer udvikling og vedligeholdelse af en projektbank/database samt opsøgende arbejde i det globale Oxfamnetværk. Målet for arbejdet vil være en markant forøgelse Oxfam IBIS samarbejde med private fonde.
Partnerskabsrådgiveren vil være placeret i den internationale programafdeling, men skal ideelt set også hjælpe med at fundraise til danske aktiviteter, og vil således have kontakt med hele sekretariatet i Danmark.
Vi udvikler løbende vores samarbejde med den private sektor med FN’s Verdensmål som omdrejningspunkt og vi forestiller os at en del af de nye fondspartnerskaber også inkluderer samarbejde med danske eller lokale virksomheder, for eksempel omkring beskæftigelse af unge. Derfor vil erfaring med og ideer til sådanne samarbejder være en fordel.
Vi lægger stor vægt på, at du tager aktiv del i projektudvikling- og implementereringsforløb og holder fondspartnere og øvrige interessenter ajour med udviklingen i projekterne i forhold til formål og budgettering. Vi har travlt, men hjælper hinanden og deler viden. Vi forventer, at du kan bevare roen og den strategiske retning, også lige før en deadline eller en stor præsentation.

Om dig
Vi søger en kollega, der brænder for at bidrage til en retfærdig verden. Du har erfaring med og forståelse for, hvordan fonde arbejder og fungerer, og så har du styr på at skrive og præsentere en projektansøgning. Du er god til relationer og netværk og du føler dig godt tilrette i fondsverdenen, blandt mange forskellige kolleger og kan samarbejde bredt.

Kvalifikationer
  • Relevant akademisk uddannelse og erfaring med fondsrelateret arbejde. Øvrig erfaring med institutionel fundraising og donor-samarbejde anses som en fordel
  • Erfaring med udarbejdelse af projektoplæg, fondsansøgninger og rapporteringer
  • Erfaring med strategiudvikling, projektstyring, budgettering og facilitering
  • Systematisk og struktureret tilgang til arbejdet; kan manøvrere i komplekse sammenhænge
  • Erfaring med og ideer til samarbejde mellem forskellige aktører, herunder virksomheder, forskningsinstitutioner, offentlige institutioner og civilsamfundsorganisationer
  • Er resultatorienteret og tænker strategisk
  • Trives i et miljø med mange deadlines og mange interessenter.
  • Er lidt af en iværksætter, der tænker fremadrettet og drives af at finde muligheder og løsninger.
  • Solid viden om FN’s Verdensmål og gerne FN’s Guiding Principles for Business & Human Rights
  • Taler/skriver flydende dansk ligesom gode engelskkundskaber er nødvendige
  • Spansk/franskkundskaber er en fordel, da vi også arbejder i Latinamerika og fransktalende Vestafrika, men ikke afgørende

Vi tilbyder
  • Et globalt netværk med inspirerende og engagerede kolleger
  • Et job i en organisation, der arbejder på at bekæmpe ulighed i verden
  • En spændende og afvekslende hverdag med stor kontaktflade
  • Flex-, frugt- og frokostordning

    Løn- og arbejdsvilkår er efter gældende CFU overenskomst og Oxfam IBIS’ husaftale. Indplacering baserer sig på erfaring og uddannelse.

Ansøgning, CV og relevante dokumenter sendes via nedenstående link senest 20. oktober 2019 kl. 23.59. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 24. og 25. oktober 2019 med henblik på ansættelse den 1. december 2019.
Kun ansøgninger modtaget gennem vores rekrutteringssystem vil blive behandlet.

For yderligere oplysninger kontakt Niels Hjortdal mail: [email protected] eller telefon +45 2398 3456

Oxfam IBIS er en bevægelse af mennesker, der ikke vil finde sig i fattigdom og ulighed. Vi er del af den globale konføderation Oxfam.

Oxfam IBIS betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset alder, køn, religion, seksualitet eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Oxfam is a global movement of people working together to end the injustice of poverty.
That means we tackle the inequality that keeps people poor. Together we save, protect and rebuild lives. When disaster strikes, we help people build better lives for themselves, and for others. We take on issues like land rights, climate change and discrimination against women. And we won’t stop until every person on the planet can enjoy life free from poverty.
We are an international confederation of 20 organizations (affiliates) working together with partners and local communities in the areas of humanitarian, development and campaigning, in more than 90 countries.

All our work is led by three core values: Empowerment, Accountability, Inclusiveness.

Oxfam is committed to preventing any type of unwanted behavior at work including sexual harassment, exploitation and abuse, lack of integrity and financial misconduct; and promoting the welfare of children, young people and adults. Oxfam expects all staff and volunteers to share this commitment through our code of conduct.
We place a high priority on ensuring that only those who share and demonstrate our values are recruited to work for us.

Note: All offers of employment will be subject to satisfactory references and may be subject to appropriate screening checks, which can include criminal records and terrorism finance checks.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Søndag den 20. oktober 2019

Lignende jobs

  • Payroll Coordinator med flair for kommunikation

    Forretningsudvikler søges til organisation/virksomhed i 7130 Juelsminde
    • Forretningsudvikler
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Greenport North - Business Development Manager

    Fri kontakt
    Vi søger en dygtig kollega med erfaring i forretningsudvikling og med gode formidlingsevner. Jobbet giver dig rig mulighed for at være med til at præge en hel regions udvikling og sætte et stærkt grønt aftryk på verden i forhold til klimaforandringerne.
    • Forretningsudvikler
    • Hirtshals
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage ansvar og være en nøglespiller i vores kunders digitale transformation? Bliv en del af vores team som digitaliseringskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Forretningsudvikler
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
20. september 2024 294
19. september 2024 295
18. september 2024 292
17. september 2024 297
16. september 2024 295
15. september 2024 317
14. september 2024 320
13. september 2024 328
12. september 2024 318
11. september 2024 314
10. september 2024 311
9. september 2024 313
8. september 2024 310
7. september 2024 305
6. september 2024 308
5. september 2024 299
4. september 2024 303
3. september 2024 302
2. september 2024 292
1. september 2024 303
31. august 2024 308
30. august 2024 310
29. august 2024 306
28. august 2024 308
27. august 2024 307
26. august 2024 301
25. august 2024 307
24. august 2024 308
23. august 2024 312
22. august 2024 311
21. august 2024 303