To udviklingskonsulenter til Direktionssekretariatet, hvoraf den ene har teamkoordinatorfunktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Brænder du for organisationsudvikling, for at forme og drive større tværgående projekter i en kommunal organisation, og er du vild med at udvikle projekter til gavn for såvel organisationen som kommunens borgere?
Hvis du kan svare ja, så er du måske en af vores to nye udviklingskonsulenter i Team Udvikling i Direktionssekretariatet.

Om Team Udvikling
Team Udvikling er en del af Direktionssekretariatet, der er en stabsfunktion for Direktionen. Staben består ud over Team Udvikling også af Team Sekretariat, Team Jura, Team Kommunikation og Team Service.

Team Udvikling består af i alt fire udviklingskonsulenter, hvoraf den ene også er koordinator. Teamets kerneopgaver er generel organisatorisk udvikling, at drive og kvalificere større tværgående projekter, facilitere og styre processer mv.

Om stillingerne
Du vil indgå i et team, hvor opgaveporteføljen er mangfoldig og bred, og tempoet oftest er højt.

Hverdagen er præget af mange forskelligartede opgaver. Både de større, men også mindre ad hoc-opgaver med korte afleveringsfrister.

Opgaverne kan spænde bredt fra borgerinddragende processer på f.eks. skoleområdet, til tværgående koordinering i forhold til rådhusflytning, brugerundersøgelser, udarbejdelse af beredskabsplaner, varetagelse af frivillighedsområdet herunder § 18 midler mv. Dernæst er der i 2021 kommunalvalg, hvilket også vil afføde en række spændende opgaver til teamet.

Mange opgaver tager afsæt i de større målsætninger for Herlev Kommune. Det handler f.eks. om den højt prioriterede målsætning om at øge progression for borgerne, og om den fortsatte udvikling af kommunen, i samarbejde med borgere og samarbejdspartnere.

Vi søger to stærke udviklingskonsulenter, der vil være en del af denne udvikling og være med til at løfte de mange komplekse og spændende opgaver i en politisk styret organisation.

Den ene af de to udviklingskonsulenter skal varetage teamkoordinator-rollen, hvilket blandt andet betyder, at du bliver den ansvarlige for, at skabe rammer for teamet, så opgaver levereres i høj faglig kvalitet, at lede og fordele opgaverne, tilbyde sparring og arbejde for en god kultur i teamet. Du vil ikke få personaleansvar.

Personlige kompetencer
Vi lægger i Team Udvikling meget vægt på at have et højt fagligt niveau, en god sparringskultur og samtidig en afslappet og god atmosfære. Du skal kunne begå dig både i det politiske miljø, på direktionsgangen, og når du er rundt i organisationen for at facilitere kvalitetsudviklingsprocesser.

Det er ligeledes vigtigt, at du evner at sætte dig for bordenden som møde- eller projektleder, tage styring og projektlederansvar – selv i fora med deltagelse på chef- og direktørniveau.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer
Du har en relevant samfundsfaglig uddannelse eller lignende. Derudover forventer vi, at du :
  • Har organisatorisk og politisk tæft, gerne fra en politisk ledet organisation.
  • Har stor erfaring med organisationsudvikling og kan udtænke, drive og implementere større forandringsprojekter.
  • Har projekt- og procesledelseskompetencer.
  • Kan formidle komplekse problemstillinger i et enkelt og letforståeligt sprog.
  • Har nemt ved at etablere gode samarbejdsrelationer internt og eksternt.
  • Har en innovativ tilgang til arbejdet.
  • Kan have mange bolde i luften på én gang,
  • Arbejder selvstændigt, er handlekraftig, kan sætte retning, overholder deadlines, og ikke mindst går til opgaverne med godt humør.


Søger du teamkoordinatorstillingen forventer vi desuden, at du har øje for den enkeltes udviklingsmuligheder, kan skabe energi indadtil i teamet og ud i organisationen, samt har flair for at løftet teamets samlede potentiale.

Løn- og ansættelsesvilkår
Begge stillinger er fuldtidsstillinger (37 timer) og er ledige til besættelse senest den 1. maj 2021. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, og lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Vi opfordrer både nyuddannede samt kandidater med få eller mange års erfaring til at søge stillingen som udviklingskonsulent, mens kandidater til stillingen som udviklingskonsulent med teamkoordinatorfunktion gerne skal have ledelseserfaring.

Ansøgningsfrist
Vi skal modtage ansøgningerne senest mandag den 15. marts 2021 kl. 12.00.
Første runde af ansættelsessamtalerne forventes afholdt torsdag den 18. marts og fredag den 19. marts 2021, og anden samtale enten tirsdag den 23. marts eller onsdag den 24. marts 2021. Du skal i din ansøgning anføre hvilken af de to stillinger du søger.

Få mere at vide
Du kan læse mere om Herlev Kommune på herlev.dk, og har du spørgsmål til stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Julie Bjerre på tlf. 44 52 7103 eller mobil 2494 7324 eller Stabschef Ulla Filtenborg på tlf. 4452 7004 eller mobil 2334 3411.

Ansøgning
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Erfaren markedsudviklingskonsulent

    Erfaren markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Senior Global Trial Manager - Cardiovascular

    Do you want to make a difference to both people and society? Do you dream of becoming part of international clinical trial teams as we set out on a journey into new and exciting therapeutic area..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2