Driftsudvikler - kundeimplementering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Driftsudvikler - kundeimplementering


Motiveres du af at skabe den mest optimale og effektive kundeoplevelse? Brænder du for at identificere forbedringsmuligheder og effektivisere driften? Har du en stærk forretnings- og IT-forståelse, og drives du af godt samarbejde på tværs af organisationen?

VORES PROFIL
Siden vores etablering i 2011 er vi i Dansk Sundhedssikring blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vi har store ambitioner og dedikerede medarbejdere – og det går stærkt! Vi er stolte af vores sundhedsfaglighed, som i samspil med vores store fokus på data har drevet væksten. Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk og agil virksomhed, hvor der er højt til loftet, kort vej fra idé til handling, og hvor hygge og humor er en fast del af en tempofyldt hverdag – så læs med herunder.

OM STILLINGEN
Som driftsudvikler med fokus på kundeimplementering, vil din primære opgave blive at identificere, estimere, igangsætte og prioritere forbedringsmuligheder i vores processer for kundeimplementering. Du vil skulle understøtte og effektivisere driften samt blive tovholder på optimeringsområder i tæt samarbejde med medarbejdere og ledere i driften. Derudover vil du skulle udfærdige dokumentation og rapportering til ledelsen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
  • Sikre en optimal og effektiv proces for implementering af kunder og samarbejdspartnere
  • Indsamle, identificere og forstå driftens ønsker til forbedringer
  • Være tovholderen, som sikrer eksekvering og opfølgning
  • Deltage i arbejdsgrupper og projekter på tværs af organisationen
  • Deltage i videreudvikling af arbejdsgange samt sikre dokumentation af processerne
  • Udfærdige kravspecificeringer i tæt samarbejde med IT og driften
  • Tænke hele værdikæden ind i dit forbedrings- og udviklingsarbejde

DIN PROFIL
Du har en relevant teoretisk uddannelse. Arbejdsformen er kendetegnet ved at være projektorienteret med fokus på at inddrage relevante parter og kompetencer for at løse opgaven på bedste vis. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling med fokus på kundeimplementeringer og procesoptimeringer. Det er helt essentielt, at du har gode analytiske evner og ikke mindst en udpræget forretningsforståelse. Du har en god forståelse for IT og kendskab til diverse CRM-systemer. Derudover har du erfaring med og brænder for at sikre dokumentation og arbejde med processer og SOP’er.

Som person er du proaktiv, ansvarsbevidst og eksekverende i din tilgang til opgaver – og du drives af at skabe målbare resultater. Du er grundig, struktureret og løsningsorienteret – og ser muligheder frem for begrænsninger. Du har blik for detaljen men formår samtidig at se helheden og det større perspektiv. Dine omgivelser ser dig som en teamplayer og en god samarbejdspartner, der er imødekommende og evner at opbygge tillidsfulde relationer. Du har et stort drive og en positiv energi, der smitter af på omgivelserne.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed.
Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en lækker frokostordning.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Vil du gerne være vores nye kollega? Så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt og ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Anne Harder på tlf. 2631 3110.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 350.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 180 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Herlev

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Clinical Trial Administrator (one-year maternity c...

    Are you interested in being part of a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Do you have experience and passion for administrative and coordinating tasks providing .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • (Senior) Manager Pharmacovigilance Technology

    Do you wish to lead and motivate a department of highly skilled employees working with the [xxxxx] global safety database to ensure IT system compliance and licence to operate within global .
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Experienced Safety Medical Writers

    Are you on the lookout for an exceptional role giving you insights into the entire product portfolio of one of the world’s leading pharmaceutical companies with R&D-driven history of innovation and..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2