cLEAN Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Manufacturing
  • Hillerød

Erfaren LEAN partner til data-analyse og optimering af produktionen i fyldefabrik og pakkeri i Hillerød

Vi har et spændende, omskifteligt og udfordrende job, hvor dine kompetencer inden for LEAN og stakeholder- og changemanagement kan hjælpe os med at nå vores ambitiøse mål.

Afdelingen
Stillingen er hos DFP (Diabetes Finished Products) i Hillerød, bygning 25A og 25B. Vi vil være ’Factory of the Future’, og det indebærer bl.a., at vi altid stræber efter at forbedre os. LEAN teamet er organiseret under Business Support, så vi er centralt placeret og supporterer to fabrikker med cirka 750 ansatte. Produktionen spænder bredt: vi har en nybygget fyldefabrik og moderne montage- og pakkelinjer, der sender insulin ud til hele verden

C’et foran LEAN står i Novo Nordisk for ’current’, hvilket afspejler, at vi løbende tilpasser os de behov, der stilles.

cLEAN® teamet består af 7 medarbejdere. Vi har det sjovt sammen, men vil også meget gerne lære af hinanden. Tonen er uformel og fri. Vi håndterer typisk mange opgaver ad gangen, men vi er gode til at hjælpe hinanden.

Jobbet
Vi kan tilbyde en spændende stilling med stor variation i opgaver og mange stakeholders på alle niveauer. cLEAN® teamet driver sitets VSM, hvor vi sammen med ledergruppen ser på current og future state for hele fabrikken. Denne VSM føder ind til vores Hoshin Kanri-strategi, hvor mål og initiativer defineres sammen med ledere og medarbejdere på alle niveauer. Vi løser vores udfordringer ved brug af Kata og A3. Vi kan ligeledes fungere som facilitatorer ved komplekse problemløsninger eller større og mindre optimeringsprojekter. Data er et væsentligt udgangspunkt for de beslutninger, der tages, og vi arbejder bl.a. i Excel, Alteryx og Tableau.

Vi underviser på virksomhedens cLEAN® uddannelser, og onboarder nye medarbejdere samt ledere i DFP Hi i cLEAN-værktøjer og tankemåder.

Vi har en bred berøringsflade og mange stakeholders, så en stor del af din arbejdstid vil være ude i fabrikken, hvor du møder dine samarbejdspartnere og sammen ser på, hvordan I kan forbedre hverdagen. I teamet byder du aktivt ind med observationer og refleksioner for at bidrage til et nysgerrigt og lærende fælleskab.

Kvalifikationer

Du har en lang videregående uddannelse og din LEAN værktøjskasse er veludrustet, især ift. dataanalyse og -bearbejdning og gerne med en 3 stjerne-/six-sigmauddannelse. Har du arbejdet med Alteryx eller Tableau er det en fordel.

Du har erfaring med værktøjer og tankemåder som Hoshin Kanri, Kata, VSM, A3, Yamazumi og SMED. Gerne erfaring fra pharmavirksomhed eller en anden reguleret industri.

Gode engelskkundskaber i både skrift og tale er nødvendigt, da vi er en international arbejdsplads.

Du kan holde flere bolde i luften ad gangen og er skarp til at prioritere din tid. Selvstændighed er en forudsætning, men du skal også kunne samarbejde med forskellige faggrupper og kunne bygge tillidsfulde relationer på tværs af geografiske, faglige og kulturelle skel. Du er forandringsparat og evner at se muligheder fremfor begrænsninger, og du kan tænke teori og praktiske løsninger sammen i logiske forløb. Du kan finde den rette balance mellem at være instruerende og sætte retning og være coachende og skabe en lærende organisation.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Trine Bay Rasmussen på 30796737. Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, så se her: https://www.novonordisk.com/careers/working-at-novo-nordisk.html

Ansøgningsfrist

30. Maj 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Principal Clinical Project Manager

    Do you thrive in developing new drugs for patients? Can you make a difference driving clinical trials with a focus on both strategic and operational details? Are you a team player who are motivated..
    • Forretningsudvikler
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Multidisciplinary Project Manager

    Read this if you want to manage exciting multidisciplinary building projects and aren’t afraid to learn new things.Can you lead small or medium-sized design projects from start to finish? Do yo..
    • Forretningsudvikler
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering

    Cost Engineer at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about shaping the lifecycle of cost and being an important advisor for Project Executive Management? Does the possibility of contrib..
    • Forretningsudvikler
    • Virum
    Få mere info
  • Digitaliseringskonsulent til arbejdet med digitale...

    Vil du arbejde med samfundskritiske teknologier? I Digital Solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de..
    • Forretningsudvikler
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 1