Rekrutteringsfirma

Segmentudvikler (Duka)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Produkter - koncepter og services til seniorsegmentet

Duka har igennem en årrække opbygget en af Danmarks mest succesfulde IT support virksomheder. Til at fortsætte væksten og sikre, at vi altid følger kundernes behov, opretter vi nu en ny stilling, med direkte reference til CEO Kim Krohn Gervin.

Hovedopgaven i praksis:
For at møde nutidens og især fremtidens behov hos det segment i vores kundegruppe, der aldersmæssigt starter ved +60 år, er der behov for en dedikeret funktion, der kender segmentet og målgruppen indgående. Dit primære fokus bliver at afdække segmentets ”pains”, behov og interesser mhp. at omsætte disse til services og produkter som Duka tilbyder. Med andre ord er opgaven at identificere og adressere elementerne i ”teknologikløften” der eksisterer i samfundet, mellem yngre og ældre brugere.

Dermed er det brugeren og dennes behov, der skal sætte retningen for vores go-to market strategi, hvor vi, som udgangspunkt, tager afsæt i vores nuværende computer/smartphone produktplatform, men vi er ikke begrænset hertil, hvis behovet hos segmentet taler for noget andet, i rammen af IT eller IoT.

Du bliver Dukas primære ekspert og seniorbruger-konsulent, der indhenter relevant viden om målgruppens brugsmønstre og fremtidige ønsker, og bærer virksomhedens ideer tilbage ud i markedet til test og vurdering. Du er derfor ofte ude i ”marken” for at udvide netværket og engagerer brugere og interesseorganisationer.

Der er behov for at målrette produkter og koncepter til netop dette segment, og dit primære ansvar er at bringe ideer og ønsker (f.eks. i form af prototyper og brugerinterviews) frem og tilbage imellem brugeren og virksomheden, med løbende feedback og dataanalyse i begge retninger.

Sagt på en forenklet måde er du bindeleddet imellem brugerens behov og Dukas udviklingsarbejde og produktudviklingsteam.

Du får eget ansvar for:
  • At udvikle en plan og ramme for at nå ud til relevante aktører og interessenter - bl.a. interesseorganisationer i markedet, og herefter at eksekvere denne plan ved egen kraft.
  • At rapportere på, og synliggøre arbejdet således, at strategien følges
  • At tilvejebringe ny viden om segmentet (ala trendspotting) og præsentere relevante produkt- og konceptanbefalinger

Du får medansvar for:
  • At videreudvikle vores eksisterende ”seniorunivers”, som kan komme til udtryk både online og offline - i samarbejde med Dukas marketingteam.
  • At understøtte kommunikationen, online eller offline til segmentet, mhp. at opnå maksimal relevans.


Faglige kompetencer
Det er et krav at du:
  • Har indgående kendskab, og væsentlig erfaring med research i og hands-on arbejde med segmentet, som udgangspunkt borgere/brugere i aldersgruppen 60+. Dette i en bruger/kunde/produkt orienteret kontekst.
  • Har indgående forståelse for mennesker, der går fra at være aktive på arbejdsmarkedet, til at bevæge sig over i at leve i pensionsalderen.
  • Har et veletableret netværk ift. Interesseorganisationer, med relation til segmentet
  • Har erfaring med feltarbejde, brugerinterviews og brugertest
  • Er en stærk og struktureret kommunikator, som kan gøre sig forståelig og tydelig i alle funktionslag, herunder formidle immaterielle produkter og services
  • Har en relevant uddannelses- eller erhvervsmæssige baggrund

Det er fordelagtigt at du:
  • Har erfaring med IT og IoT i brugerkontekst, fra dit tidligere virke
  • Har konkret erfaring med produktudvikling og/eller projektledelse, samt forståelse for udviklingsmetoder såsom Design Thinking
  • Har erfaring i at udvikle relationer samt indgå forhandlinger med større interesseorganisationer
  • Har sans for forretning og afsætningskanaler


Personlige kompetencer
Det er et krav at du:
  • Er velargumenteret, velfunderet og konstruktiv i din kommunikation, herunder at du har vilje og evne til at formidle dine anbefalinger og argumentationer på en interesseskabende måde
  • Brænder for at være koblingen/brobygger mellem kunde/bruger og Duka organisationen, og har kompetencerne til at excellere i denne rolle
  • Har naturlig interesse for Tech og mulighederne der ligger mellem bruger og teknologi

Det er væsentligt at du:
  • Har en holdning og tilgang til opgaven hvor du ”kan-selv” og udviser evne og vilje til selv at omsætte ideer til preto- og prototyper, som organisationen kan arbejde ud fra og omkring.

Vi tilbyder:
En god og fast løn baseret på kvalifikationer og erfaring, med mulighed for performanceordning efter nærmere aftale. Vi tilbyder en attraktiv frokostordning fra første dag på job og efter endt prøveperiode (3 måneder), aktiveres Dukas personalegoder såsom pension, sundhedsforsikring, IT goder, massageordning, o.m.a.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist - vi ansætter, når vi har den rette.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Hinnerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0