QA Professional til Quality Assurance for finrensningsfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Quality
  • Kalundborg

Motiveres du af at arbejde sammen med meget kompetente og erfarne kolleger i et topengageret miljø? Og vil du være med til at sikre kvaliteten af insulinproduktionen hos Novo Nordisk i Kalundborg og være med til at gøre en forskel for 27 millioner mennesker over hele kloden? Så grib denne mulighed for at blive en robust QA Professional hos os i Purification Plants (PP), Kalundborg.

Stillingen kræver en høj grad af selvstændighed og at du har stærke formidlings- og samarbejdsevner.

Om afdelingen
I PP QA er vi 30 højt dedikerede medarbejdere, der supporterer vores produktions kolleger i PP. Vi er QA afdeling for 4 finrensningsfabrikker, hvor vi producerer API (active pharmaceutical ingredients), der er de virksomme stoffer i Novo Nordisk´s diabetes produkter. Udover 4 finrensfabrikker servicerer vi også en vedligeholdelsesafdeling samt logistik og finans.

I PP fabrikkerne pågår der pt en hel del optimeringer af produktionsfaciliteterne så der kan varetages finrensning af flere produkter. Som QA afdeling, er vi meget involveret i disse spændende projekter, så hvis du vil være del af en QA afdeling hvor der sker mange spændende projekter med ny teknologi og multiline facliteter, så er det her du vil få mulighed for at være en del af det.

Jobbet

Vi vil opfordre dig til at søge denne stilling, hvis du:

  • Er en erfaren medarbejder – enten fra produktionen eller QA, som har en bred faglig profil og brænder for at varetage en stor variation af opgaver med høj faglig kompleksitet. Din funktion vil især også være at sætte faglig retning i tæt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere både iht. daglige proces opgaver og iht. projekterne.
  • Har erfaring med eller ønsker, at arbejde med alle typer af cleaning in place (CIP) QA relaterede opgaver både i det daglige, i projekterne og fx i forbindelse med produktskiftevask.
  • Vil være med til at sætte retning på tværs af DAPI i vores procesgrupper og andre arbejdsgrupper. Tilsvarende, at du ønsker at arbejde med små som store projekter.
  • Men også, såfremt du er forholdsvis uerfaren og brænder for at lærer nyt og gøre dig gældende.


Det er vigtigt for os at have et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere i dagligdagen og dermed håndtere mange forskellige udfordringer. Vi vil være tilgængelige i produktionen, supportere det fortsatte gode samarbejde og dermed tage ting i opløbet samt være med til at håndtere hverdagens udfordringer.

Det tætte samarbejde med produktionen gør, at vi i QA ved, hvad der foregår og kan være proaktive i vores samarbejde. Vi ser, at det at være proaktiv højner kvaliteten, gavner arbejdsmiljøet, sparer tid samt styrker produktionen og QA ved inspektioner.
Du vil blive en del af en afdeling, der fungerer som sparringspartner og problemløser i kvalitetsspørgsmål sammen med produktionen.

Det betyder, at der lige nu er et spændende og udfordrende job, i et team som har en høj grad af selvforvaltning, fokus på optimering og udvikling af den enkelte, i et tæt samarbejde – både i produktionen og i QA.

Kvalifikationer
Du skal som minimum have en 4 årig akademisk uddannelse som f.eks. cand.scient, farmaceut eller dyrlæge - gerne kombineret med erfaring fra farmaceutisk produktion.

Såfremt du ikke har erfaring og f.eks. er nyuddannet, så vil du som ny medarbejder trænes hurtigt og effektivt, så du efter kort tid kan være med til at løse relevante opgaver selvstændigt.

Som person er du:

  • Udadvendt, proaktiv og god til at skabe relationer.
  • Har et stærkt kvalitets mindset, overholder dine deadlines og kan bevare overblikket ved hjælp af din strukturerede tilgang til dine opgaver.
  • Befinder dig godt ved at være ude i produktionen og se hvordan det foregår (på shop-floor) og evner at tænke både omkostning, levering og kvalitet ind i dine løsninger.
  • Tager synligt ansvar både i forhold til dine ansvarsområder og til dit team, og du brænder generelt for dine opgaver.
  • Byder forandringer velkommen og udfordrer gerne vores måde at gøre tingene på, så vi bliver endnu bedre.


Om Novo Nordisk
Fordi vi tror på, at du kommer til at gøre en forskel, vil vi også gerne investere i dig. I Novo Nordisk bliver du mødt med tillid, spændende udfordringer og rige muligheder for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at bringe dine unikke kompetencer i spil i et miljø, hvor sparring og vidensdeling er i højsædet, og hvor din viden og erfaring er værdifuld. Vi er stolte af at bruge vores dedikation og vores evner til at gøre en forskel for millioner af mennesker med kroniske sygdomme verden over.

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde i Novo Nordisk, kan du finde yderligere information her: https://www.novonordisk.com/careers/career-paths/manufacturing/kalundborg-site.html

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen så kontakt Susanne Kristensen, tlf.: +45 3075 1113.

Ansøgningsfrist
12. juli 2020.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1