Processupporter til finrensningsfabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

  • Manufacturing
  • Kalundborg

Novo Nordisk insulin produktionen i Kalundborg har brug for dine farmaceutiske eller produktionstekniske kompetencer! Vi producerer ét af Novo Nordisk’s produkter til behandling af type-1 diabetikere og tilbyder en dynamisk og fagligt udfordrende hverdag. Vi er en del af verdens største insulin produktionssted. Er du måske vores nye kollega? Kom og vær med - sammen når vi ambitiøse mål!

Om afdelingen

I Novo Nordisk er din udvikling vores fælles opgave. Gennem træning og uddannelse rustes du til at blive procesansvarlig i insulin API finrensningsfabrikken PPIV. PPIV har igennem mange år finrenset Detemir som markedsføres under navnet Levemir®. Igennem det seneste år har PPIV gennemgået en større ombygning for at kunne producere LAI287. Jobbet som processupporter i PPIV byder på mange spændende opgaver, hvor der er en god blanding af drift og projektopgaver samt proces optimeringer for at udnytte processens og udstyrets fulde potentiale.

Du vil blive en del af en afdeling bestående af 90 kompetente og dedikerede kollegaer. I supporterteamet er vi 11 personer, der understøtter finrensningsprocesserne – primært indenfor HPLC og MPLC søjler, UF/DF, centrifugering, modifikation samt fældning.

Jobbet

Efter en introduktionsperiode bliver du procesansvarlig indenfor en faglig proces/afsnit fx centrifugering, fældning, UF/DF og HPLC/MPLC søjler. Som procesansvarlig vil du have det faglige ansvar og dagligt sikre, at der bliver taget hånd om udfordringer i dit afsnit. Du har bl.a. ansvaret for, at dit afsnit lever op til myndighedskrav (GMP), at processen kører stabil, samt at vi løbende forbedrer den måde, vi arbejder på. Du får en spændende hverdag, hvor opgaverne veksler, og hvor du dagligt bliver udfordret og skal træffe beslutninger. Du løser ofte dine opgaver i samarbejde med både teknikere, håndværkere og driftsoperatører. Vi køre løbende projekter, hvor procesansvarlig enten deltager eller driver disse for at optimere processen og udstyret. Er du vores nye kollega tør vi godt garantere dig nogle muligheder, du vil have meget svært ved at finde andre steder.

Kvalifikationer

Du har en naturvidenskabelig uddannelse (f.eks. cand. scient., ingeniør eller farmaceut) og har eventuelt et par års erfaring fra et produktionsmiljø – gerne lægemiddelproduktion. Det er en fordel, hvis du har kendskab til proteinkemi og statistik, ligesom du har kendskab til GMP eller andet kvalitetssystem. Du besidder lysten og evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver/udfordringer, og du har en positiv tilgang til at løse udfordringerne på en systematisk og effektiv måde. Du er en teamplayer, ligesom dine gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner gør det let for dig at formidle viden til dine interessenter på både dansk og engelsk. Du er kvalitetsbevidst, kan trives i et GMP reguleret miljø, og du tager ansvar. Du trives i en hverdag, hvor du får noget fra hånden, og hvor du når dine mål samtidig med, at du bevarer overblikket og dit gode humør i et til tider meget travlt arbejdsmiljø. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. For the right candidate, the job can potentially be a solid step towards a science-based future career within project and/or line management.

Novo Nordisk i Kalundborg, godt en times kørsel fra København eller Odense, har et areal, der svarer til 156 fodboldbaner og er verdens største insulin produktions-site. Det er arbejdsplads for 3000 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

Hos Novo Nordisk benytter vi vores kompetencer, dedikation og ambitioner til at hjælpe patienter med diabetes. Samtidig tilbyder vi muligheden for at blive en del af en global arbejdsplads, hvor passion og engagement bliver mødt med mulighederne for personlig og professionel udvikling.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, kontakt Jane Zinck Bach på +45 3075 5390.

Ansøgningsfrist

12. Juli 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Kalundborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0