Udviklingschef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være Kriminalforsorgens nye udviklingschef, indgå i vores direktion og koncernledelse og være med til at fremtidssikre og effektivisere en af statens største driftsvirksomheder med ca. 4.500 ansatte over hele landet, som hver dag arbejder for trygheden i Danmark?

Hvis svaret er ja, og hvis du kan samarbejde om forandring og nyskabelse med fængselsbetjente, socialrådgivere, transportbetjente, sygeplejersker, værkmestre, skolelærere, præster, misbrugskonsulenter, jurister og alle os andre, så kan du nu søge stillingen som udviklingschef i Kriminalforsorgen.

Om Jobbet

Kriminalforsorgen har i de senere år arbejdet målrettet med at omstrukturere, forbedre og modernisere sin ledelse og organisation, så Kriminalforsorgen fortsat kan udgøre en effektiv og velfungerende ramme omkring arbejdet med at fuldbyrde straf og mindske tilbagefald til kriminalitet.

Arbejdet med udviklingen af Kriminalforsorgen koordineres i et særligt Koncernsekretariat for Udvikling, som er placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen i København. Sekretariatets hovedopgave er i øjeblikket forberedelse af en ny flerårsaftale for Kriminalforsorgen og derudover at understøtte og koordinere Koncernledelsens arbejde med de større og mindre udviklingsprojekter, som indgår i Kriminalforsorgens flerårsaftale. Sekretariatet bistår desuden med den løbende afrapportering af fremdriften i udviklingsporteføljen til justitsministeren og den politiske forligskreds bag flerårsaftalen.

Udviklingschefen refererer til Kriminalforsorgens øverste direktør og indgår herudover i et tæt samarbejde med de 4 direktører for Kriminalforsorgens regionale områder og de 4 centerdirektører i direktoratet, som alle varetager opgaver som styregruppeformænd i forskellige dele af den programorganisation, der står for gennemførelsen af udviklingsporteføljen.

Udviklingschefen har således en vigtig rolle i moderniseringen af Kriminalforsorgen, hvor vedkommende sammen med styregruppeformænd og projektledere for de forskellige programmer og projekter i udviklingsporteføljen dels bidrager til konkrete løsninger og dels vedligeholder det centrale overblik over de mange aktiviteter og deres udgifter, gevinstrealisering og afrapportering. Hertil kommer et tæt samarbejde med Justitsministeriets departement omkring afrapportering og opfølgning samt med Kriminalforsorgens faglige organisationer og personalerepræsentanter omkring inddragelse og medindflydelse.

Udviklingschefen har den daglige ledelse af Koncernudviklingssekretariatet, som består af ca. 10 medarbejdere.

Der er tale om et meget dedikeret team, der med afsæt i Kriminalforsorgens programorganisation arbejder målrettet med at aktivere forandringskræfterne i organisationen over hele landet. Arbejdet er meget forandrings- og eksekveringsorienteret. Det spænder over meget forskelligartede opgaver som for eksempel oprettelse af en ny transportorganisation, nyt kvindefængsel, bistand til udvikling og implementering af it-systemer, et nystartet projekt om forenklingstiltag samt forberedelse af et helt nyt områdearresthus uden for København. Forberedelse af en ny flerårsaftale i samarbejde med direktionen og fagcentrene er centralt for kontorets aktiviteter i efteråret. Opstart på implementering og afrapportering af aftalen vil være en kerneopgave i 2022.

Koncernudviklingssekretariatet er ligesom Koncernledelsessekretariatet organisatorisk forankret som en stabsenhed under direktøren for Kriminalforsorgen.

Kvalifikationer

Udviklingschefen skal være en udviklings- og resultatorienteret leder med organisationsforståelse, strategisk udsyn, gennemslagskraft og gode samarbejds- og kommunikationsevner. Det er væsentligt, at udviklingschefen evner og er motiveret for opgaven med at styre forandringer i en samfundsvigtig organisation som Kriminalforsorgen og kan medvirke til at forankre og kommunikere disse meningsfuldt i en landsdækkende organisation med mange institutioner og faggrupper.

Der stilles ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men der vil blive lagt vægt på ledelsesmæssig erfaring fra større virksomheder, herunder gerne en offentlig virksomhed. Indblik i Kriminalforsorgens arbejdsområde vil også være en fordel, men er ikke en betingelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre den pågældende i forvejen er udnævnt tjenestemand. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Stillingen ønskes besat på åremål.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Stillingen ønskes besat den 1. december 2021.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.Kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningen

Ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 11. oktober 2021.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen er en del af Justitsministeriets koncern og har det overordnede ansvar for blandt andet landets fængsler, arresthuse og pensioner samt ansvaret for at føre tilsyn med prøveløsladte og betinget dømte. Endvidere har Kriminalforsorgen ansvaret for at drive udrejsecentre for afviste asylansøgere. Kriminalforsorgens koncern har ca. 4.500 ansatte, en stor bygningsmasse og en årlig bevilling på ca. 3,5 mia. kr.

Direktoratet for Kriminalforsorgen udvikler strategier, koordinerer tværgående udviklingsopgaver på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af Kriminalforsorgens udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K
  • Mandag den 11. oktober 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Calling all innovators, disruptors, and dreamers! Join L’Oréal, the world's #1 beauty company present in over 150 markets. For over 100 years, we’ve been transforming, fueled by data, tech, i..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    Copenhagen, Denmark About the jobDo you enjoy interacting with a diverse set of colleagues around learning and development and are you more organised than most people? As Training Coord..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København K over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0