Selvstændig studentermedhjælper søges til Center for HR og Forretningsudvikling i Uddannelses- og Forskningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Drømmer du om en karriere inden for HR, og er du interesseret i et spændende studiejob med varierende opgaver inden for rekruttering og personaleadministration? Så er det måske dig, som vi leder efter.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Personaleadministration og rekruttering i fokus
Center for HR og Forretningsudvikling er en centralt placeret HR-enhed, som varetager al personaleadministration i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement og styrelse. Du vil have et tæt samarbejde med kontorets øvrige kollegaer og studentermedhjælpere.

Du vil få ansvar for administrationen af rekrutteringsprocessen for ministeriets studentermedhjælpere – lige fra opslag af stillingsopslag til udarbejdelse af ansættelsesaftaler.

Desuden skal du hjælpe vores øvrige kollegaer i Center for HR og Forretningsudvikling med diverse ad hoc opgaver på HR-området, såsom barselssager, effektivisering af arbejdsprocesser, publicering på vores interne intranet samt andre administrative opgaver. Ligeledes vil du være en nøgleperson i planlægningen af diverse sociale arrangementer på tværs af organisationen såsom DHL, Vi Cykler Til Arbejde mm.

Som studentermedhjælper i Center for HR og Forretningsudvikling vil du få en bred viden og erfaring på ansættelsesområdet i en politisk styret organisation. Du vil få mulighed for at afprøve dine akademiske evner i praksis under din uddannelse samtidig med, at du vil få en forståelse for at arbejde med mange dele af de personaleadministrative processer i et ministerium.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant akademisk uddannelse, og at du har en stor personlig interesse for HR og administration. Du har erfaring inden for administration og HR-området samt kendskab til en politisk styret organisation. Du har samtidig mod på et job med ansvar i et politisk miljø, hvor du dagligt udfordres både fagligt og personligt.

Vi forestiller os, at du:

  • er ansvarsfuld, serviceminded og omgængelig
  • arbejder struktureret med sans for detaljen og sikrer opfølgning
  • er løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt med opgaverne
  • trives med en kombination af en selvstændig opgaveportefølje og tæt teamsamarbejde.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen, der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Christine Morild Vincent Andersen på telefonnummer +45 72 31 78 45 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest den 3. november kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i løbet af uge 45. Forventet startdato er hurtigst muligt og senest d. 1. januar 2022.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København K
  • Onsdag den 03. november 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København S

    [xxxxx] is seeking a results-oriented, committed, driven, and structured Operations Coordinator. Join our fast-growing global brand and dynamic team, driven by ambition, passion for design, a..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Forretningsudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København K over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0