Forretningsspecialist til kommunikationssystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forretningsspecialist til kommunikationssystemer

Er du passioneret omkring kundekommunikation og smarte tekniske løsninger der skaber og distribuerer smidigere kommunikation til kunderne, så har vi jobbet! Vi søger en ambitiøs og selvdrevet forretningsspecialist, med sans for planlægning og eksekvering.

Om Jobbet

I Topdanmark arbejder over 800 mennesker med udvikling af fremtidens digitale løsninger inden for forsikring og pension. Og vi er langt fremme, så langt at vores innovative kundevendte løsninger ofte får priser og omtale i medierne.

Du bliver en del af IT-afdelingen Core Customer – Omnichannel Support hvor du sammen med ca. 120 kollegaer udvikler IT-systemer der danner rammen for vores prisbelønnede kundeservice. Inden for kommunikation er vi rigtigt langt fremme med systematiseret behandling af henvendelser via telefon, e-mail, chat, chatbotter, voicebotter og sociale medier. Du kommer til at arbejde med systemer som skaber, distribuerer og arkiverer tæt ved 10 millioner dokumenter årligt, og mange flere kundeinteraktioner.

Som forretningsspecialist arbejder du i to agile udviklingsteams sammen med en Product owner. Her kommer du til at:

  • Være i tæt kontakt med brugerne på systemerne og udnytte denne kontakt til at omforme behov til krav
  • Modne krav til opgaver og refinerer disse sammen med PO’en og resten af teamet
  • Når udviklingsopgaven er afsluttet, planlægge implementering på brugersiden og bedrive forandringsledelse

I jobbet ligger også en del kontakt til andre udviklingsområder og leverandører både i DK og i udlandet. Konkret har vi udviklere i Kuala Lumpur, så du skal kunne arbejde på engelsk.

Du er aldrig alene i jobbet. Du bliver en del af en livlig afdeling med højt engagement og fagligt niveau. Dine teams er selvstyrende og har mandat til at tage langt de fleste beslutninger selv, selvfølgelig understøttet af Product Owneren, Arkitekterne og Solution manageren. Vores tone er uformel og ærlig. Vi er 100% committed til agile udvikling og vores teams kører Scrum eller Kanban. Det går hurtigt og det er sjovt at gå på arbejde!

Om dig

Du har en længerevarende uddannelse inden for business eller IT (eks. Cand Merc IT / ITU) og helst nogle års erfaring med IT-implementeringer. Det er en fordel hvis du har arbejdet med platforme til kundekommunikation og arkivering tidligere, men ikke nødvendigvis et krav. Har du anden relevant baggrund, så sørger vi for, at du bliver lært op i vores platforme og systemer.

Du har gennemslagskraft og stærke evner inden for analyse og strukturering af IT-udviklingsopgaver. Du er god til at kommunikere, både med brugere og med specialister. Du har høje ambitioner på dit fagområder og vil være med til at gøre et godt hold endnu bedre.

Søg nu

Vi har allerede brug for dig i dag og den rigtige kandidat kan starte i morgen. Sidste frist er 3. oktober 2021, men vi inviterer løbende til samtaler. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thorbjørn Busk Hededal +45 5171 7059. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 03. oktober 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som vinduespudser hos Coor i storkøbenhavn vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betyd..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a driven and passionate scientist with a background in amylin or incretin biology? Do you wish to make a significant impact on our research initiatives and contribute to the development of .
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Bagsværd

    Do you have the skills and the experience to set a clear direction and inspire an experienced team to produce great results? Are you eager to work with complex problem-solving related to downstream..
    • Forretningsudvikler
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Glostrup

    Er du på udkig efter et job, hvor du kan bruge dine hænder til praktisk arbejde, og vil du være med til at klargøre politibiler? Så har vi jobbet til dig. Coor søger en dygtig handyman m/k, der er .
    • Forretningsudvikler
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 6
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 6
19. juni 2024 8
18. juni 2024 8
17. juni 2024 7
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6