Innovationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFORs ambitioner om at skabe bæredygtige byer nu og i fremtiden stiller store krav til vores evne til at udvikle nye innovative og bæredygtige løsninger, som samtidig skaber værdi for vores over en million kunder og hele samfundet.

Vi søger nu en dygtig innovationskonsulent til vores tværgående innovationsteam. Vi er et nyt team, så du får mulighed for både at præge din egen hverdag og hvordan vi sammen styrker den tværgående innovationsindsats, der er afgørende for, at vi når HOFORs strategiske mål.

Vores tværgående innovationsindsats er placeret i sektionen for Strategi & Udvikling, hvor du får 10 dygtige og engagerede kolleger, og hvor du vil opleve, at der er plads til at være selvkørende og initiativrig. Du kommer både til at arbejde tæt sammen med os i innovationsteamet, i sektionen og med interne samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at

  • Bidrage til ideudvikling, analyse og facilitering af udfordringer som kræver innovation
  • Drive og gennemføre værdiskabende innovationsprojekter og udviklingsaktiviteter på tværs af koncernen
  • Bidrage til udvikling af HOFORs innovationsværktøjskasse
  • Udvikle og styrke samarbejdet med eksterne parter

Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kolleger på en attraktiv arbejdsplads, hvor du vil få tilbudt en række muligheder for professionel og personlig udvikling.

I sektionen vil du opleve, at der er plads til at være selvkørende og initiativrig. Du kommer både til at arbejde tæt sammen med os i teamet, i sektionen og med interne kunder og samarbejdspartnere. Vi har det sjovt, når vi går på arbejde, og bruger vores kræfter på at spille hinanden bedre og levere resultater.

Du vil referere til strategichefen.

Høj faglighed, dygtig formilder og erfaring med innovation og facilitering

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse på kandidat/mastergrad-niveau. Vi forestiller os, at du har minimum tre års erfaring med innovation, digitale innovative metoder og har værktøjer til at understøtte udviklingsprocesser herunder erfaring med digitale prototyper og test.

Du har erfaring med projektledelse og gerne med eksternt finansierede projekter. Derudover har du forståelse for digitale forretningsmodeller samt kundeoplevelser og kan omsætte en forsyningsvirksomheds teknologiske innovationsbehov til nye udviklingsprojekter.

Som innovationskonsulent er det vigtigt, at du trives med at lede og facilitere tværfaglige innovationsprocesser og partnerskaber. Vi lægger vægt på, at du er en dygtig formidler, der er stærk i skriftlig såvel som mundtlig kommunikation af projektresultater og trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og samarbejdspartnere.

Som person er du en holdspiller, der proaktivt, struktureret og selvstændigt tager ansvar for at eksekvere forskelligartede opgaver og leverancer i projekterne løbende samt har et blik for at skabe mest mulig værdi for vores ambitiøse partnere. Du har nemt ved at skabe gode relationer og trives med at sparre med ledere og medarbejdere på alle organisationsniveauer.

Erfaring med og viden om forsyningsbranchen er en fordel men ikke et krav.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: Rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling samt bygas og vindmølleenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man kan bo i byerne både nu og om 100 år.

Vores ambitiøse vision udmønter sig i både investerings- og koncernprojekter. Derfor er dit arbejde en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte innovationskonsulent, Maja Yhde, på mail [email protected] eller telefon 2795 2104 eller strategichef, Pernille Skjershede Nielsen, på mail [email protected] eller telefon 2795 2176.

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2021.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

  • Equipment Strategy Manager

    OpportunityAbout usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Projektudvikler til sol- og vindenergi

    Som en del af Danmarks største forsyningsselskab, er du med til at skabe fremtidens forsyning. [xxxxx] har store ambitioner på området, og som projektudvikler skal du bidrage til, at Københavns Kom..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager

    <p>Do you have experience with project and discipline management of large and complex electrical installations and automation solutions for the utilities sector? Do you want to push the bound..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsanalytikere til strategisk udvikling

    Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor du understøtter finansieringen af velfærdssamfundet? Er du en stærk analytiker, og motiveres du af at følge opgaverne fra start til slut? Så er .
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 10