Forretningsanalytiker til Brændselsindkøb & Logistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR har vi stort fokus på de kommercielle aktiviteter og som en del af sektionen for Brændselsindkøb & Logistik, vil du som forretningsanalytiker få en central rolle i det team, der har ansvar for koncernens indkøb af brændsler.

Du bliver del af sektionen, Brændselsindkøb & Logistik, som har ansvaret for årligt at skaffe bæredygtig biomasse og dermed være med til at sikre varme til vores kunder i hovedstadsområdet.

De primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • Understøtte sektionens arbejde gennem analyser af biomasse- og fragtmarkedet
  • Undersøge og forecaste priser på biomasse
  • Udarbejde analyser der understøtter optimering af brændselsporteføljen
  • Formidle resultater og beslutningsgrundlag gennem præsentationer
  • Deltage i tværfaglige projekter

Der er tale om et ansvarsbevidst og spændende job med mulighed for at arbejde med komplekse problemstillinger på en arbejdsplads, hvor du har indflydelse på dine opgaver, og hvor der er rum for læring. Du vil opleve, at vi værdsætter din faglighed og ønsker at bidrage til, at den bliver udviklet yderligere. Som forretningsanalytiker indgår du i karriereforløbet ’specialistvejen’, hvor du får tilbudt den nødvendige træning og kompetenceudvikling.

Du bliver en del af et team på 10 kolleger, der arbejder med indkøb af træflis og træpiller, indkøb af fragt, eksekvering af leverancer, sikring af bæredygtighed og controlling. Teamet er kendetegnet ved høj grad af videndeling, tæt samarbejde og godt humør.

Forretningsorienteret analytiker der kan omdanne data til viden og skabe velunderbyggede beslutningsgrundlag

Vi forventer, at du har en relevant kandidatgrad, eksempelvis cand.merc., cand.oceon. eller ingeniør. Det vigtigste er, at du har en god forståelse for økonomi og forretning. Du har gerne et par års erfaring, men du kan også være nyuddannet.

Vi lægger vægt på, at du har sans for detaljerne, har en undersøgende tilgang, er resultatorienteret og kan omforme data til viden. Du er desuden en erfaren bruger af Excel, PowerPoint og PowerBI.

Du skal kunne håndtere mange opgaver sideløbende, bevare overblikket og strukturen – både alene og i teams.

Du trives i en rolle, der både kræver fordybelse og hvor du er i tæt dialog med mange forskellige kolleger og samarbejdspartnere. Desuden synes du, at det er spændende at arbejde med et område, som er i stigende udvikling, og hvor vi hele tiden udvikler nye løsninger.

Virksomhedssproget er dansk, men der vil også forekomme kommunikation på engelsk. Derfor skal du kunne kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder, som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling, bygas og vindenergi.

HOFOR ejer Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København.

Læs mere om Amagerværket og HOFORs vision om at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtigebyer/.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder for Brændselsindkøb & Logistik, Michael Schytz, på telefon 2795 5028.

Ansøgningsfristen er den 2. oktober 2022.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København S
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København V

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som handyman hos vores kontrakt med Københavns Politi vil opgaverne, du kommer til at løse, få..
    • Forretningsudvikler
    • København V
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Forretningsudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 8
16. juni 2024 8
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 7
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6