Delivery Coordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Som Delivery Coordinator indgår du i vores Project Office team. I vores team arbejder vi for at levere de initiativer, 3 har brug for, for at drive succesfuld vækst og en fantastisk kundeoplevelse. Du vil blive bindeleddet mellem forretningen og IT-leverancen og vil arbejde med kommercielt kritiske forretningskrav. Med egne klare ansvarsområder omfatter dine opgaver at sikre en hurtig og effektiv udviklingsproces. Sammen med kollegaer på tværs af afdelinger, sikrer du en forretningsmæssig prioritering af forskellige krav og roadmaps. Derudover vil du i din rolle være med til at skabe synergieffekter mellem forskellige initiativer og sikre, at de er i overensstemmelse med 3’s overordnede strategier.

Der bliver brug for koordinering og et struktureret mindset, til at holde sammen på større kravområder og koncepter for at sikre, at disse nedbrydes, implementeres i overensstemmelse med forretningens ønsker og forventninger.

Foruden fokus på de danske krav og forretningsprioritet skal du også have fokus på både IT-initiativer og forretnings prioritet i Tre Sverige, for at sikre et balanceret og optimalt udbytte på tværs af alle tre organisationer. Du bliver derfor i denne rolle en vigtig nøgleaktør, når det kommer til at bygge stærke broer mellem vores IT-afdeling og vores svenske søsterselskab Tre i Sverige.

Din profil

For at trives og lykkes i denne rolle, er du vant til og trives med at arbejde i forandring. Du har gerne erfaring med at arbejde med kravspecifikation eller udvikling, ligesom du har erfaring fra tværfagligt arbejde. Desuden er du analytisk og har evnen til at nedbryde komplekse kravspecifikationer til mindre delleverancer. Du trives med koordinering og er vant til at håndtere stakeholders på forskellige niveauer og forstå forretningens behov.

Du har muligvis nogle års erfaring fra en lignende rolle, det kan både være fra et kommercielt udgangspunkt eller det mere IT-tekniske. Det er en bonus, hvis du har erfaring fra telekom og interesse for ny teknologi. Du har ikke noget imod, at det kan blive travlt en gang imellem, og du er tryg ved at styre en situation, hvor indgangsværdier ikke nødvendigvis er givne. Du er naturligt nysgerrig på alle dele af forretningen og har erfaring med at arbejde tæt sammen med andre discipliner, så vi sammen sikrer et godt slutresultat for vores kunder og 3.

Du er resultatorienteret og trives med at drive og tage egne initiativer. Dine gode kommunikationsevner bidrager til at du opbygger langvarige relationer og at du forstår værdien i hvordan et tæt samarbejde bidrager til gode leverancer. Vi har medarbejdere af mange forskellige nationaliteter, og det er derfor en selvfølge, at du taler og skriver dansk og engelsk ubesværet.

Hvad kan du forvente hos 3?

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du får din daglige gang på vores nye hovedkontor i Carlsberg Byen, der er præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder samt en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele, og så mener vi at have landets lækreste frokostordning.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at være en del af 3 – så send din ansøgning og CV allerede i dag. Ønsker du yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte Project Office Manager, Theis Enø Larsen på tlf. 31 200 736.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København V
  • Torsdag den 14. marts 2024

Lignende jobs

  • Two Consortium Project Managers Based in Copenhage...

    DanChurchAid (DCA) is positioning with new initiatives to advance our efforts on local leadership and partnerships globally. To support these efforts, DCA is looking for one or two Consortium Proje..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Global Advocacy Advisor (maternity cover)

    Who are we? DRC´s Global Advocacy Unit sits within the Department of Partnerships, Advocacy and External Relations (PAER) The Global Advocacy Unit is the custodian, convener, and coordinator f..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Digital forretningsanalytiker

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Forretningsudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Project Manager, Digital Communication Solutions –...

    Do you want to implement digital communication solutions for our customers? Are you an experienced and dedicated Project Manager with a passion for delivering high-quality results? Do you thrive in..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København V over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0