In Vivo laborant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Er du en laborant med en stærk interesse i at arbejde med gnavere og udføre kirurgiske indgreb? Så læs videre! Vi søger en talentfuld laborant, der vil være en del af Novo Nordisk og være med til at ændre livskvaliteten for millioner af mennesker med alvorlige kroniske sygdomme. Ansøg om stillingen nu! Jobbet
Du bliver en del af vores afdeling for in vivo celleeffektivitet og histologi, der fokuserer på at udvikle og teste celleterapier inden for Parkinsons sygdom, type 1-diabetes og kronisk hjertesvigt. Vi arbejder hovedsageligt med gnavere, og vores afdeling består af 11 dygtige og erfarne laboranter og 13 akademikere. Der er en god samarbejdsånd i afdelingen, og vi sætter stor pris på teamwork og villighed til at arbejde på tværs af teams og afdelinger.

Dine primære opgaver vil bestå af, men er ikke begrænset til:
  • I tæt samarbejde med vores scientists: være ansvarlig tekniker på in vivo-studier, herunder dokumentation, protokoller, elektroniske notesbøger, planlægning og forberedelse af praktiske forhold og logistik og udførelse af studier i vores immunfacilitet - en barrierefacilitet inden for dyreafdelingen i Måløv
  • Datahåndtering, QC og analyser af studier på tværs af afdelingen og funktionen
  • Hjælpe kolleger i in vivo-teamet med deres studier
  • Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os at:
  • Du er uddannet laborant eller tilsvarende
  • Du har gerne erfaring med farmakologi i forbindelse med arbejde med gnavere.
  • Du kan begå dig på dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt.
  • Som peson, du:
  • Kan lide at arbejde i teams; det eksperimentelle arbejde kræver ofte mange mennesker, hvilket fremmer et meget samarbejdsorienteret miljø.
  • Kan give en hånd med og hjælpe andre, når det er nødvendigt.
  • Vi brænder for det, vi laver, og forventer, at du også gør det.
  • Om afdelingen
    Department of In Vivo Cell Efficacy & Histology er en dynamisk og mangfoldig afdeling i Cell Therapy R&D, en Transformational Research Unit (TRU) inden for Novo Nordisk. TRU er unik i den forstand, at den dækker hele R&D-værdikæden, hvilket betyder, at vi fungerer som en integreret enhed, der spænder fra tidlig forskning til GMP-produktion, ikke-klinisk og klinisk udvikling i samme organisation. Vores afdeling er en del af forskningsorganisationen i Måløv, Danmark, og vi er eksperter i at udføre in vivo celletransplantationer og relevante sygdomsmodeller inden for vores indikationsområder og den efterfølgende billeddannelsesanalyse. Vi er 24 scientists og teknikere fordelt på et in vivo- og et histologiteam. Vi lægger vægt på empowerment og en høj grad af gennemsigtighed i alt, hvad vi gør, og tilbyder et dynamisk, fleksibelt og positivt arbejdsmiljø med muligheder for at udvikle sig professionelt, mens vi løser banebrydende videnskabelige udfordringer. Vi er drevet af nysgerrighed og ønsket om at gøre en forskel. Om Novo Nordisk
    Hos Novo Nordisk venter vi ikke på forandring. Vi driver den. Vi er en dynamisk virksomhed i en endnu mere dynamisk branche, og vi ved, at det, der har bragt os dertil, hvor vi er i dag, ikke nødvendigvis er det, der vil give os succes i fremtiden. Vi omfavner den eksperimenterende ånd og stræber efter topkvalitet uden at fokusere på perfektion. Vi tror på, at innovation og kreativitet trives i et sundt og engagerende arbejdsmiljø. Derfor giver vi dig mulighed for at bringe din personlige ambition og passion i spil for at forbedre patienternes livskvalitet. Kontakt
    For yderligere information, kontakt venligst Tiago Jorge Bento Cardoso; [email protected] Deadline
    31.07.2024 Bemærk venligst, at ansøgningerne vil blive gennemgået løbende, og at annoncen derfor kan lukke før den angivne deadline. Vedlæg venligst et kort følgebrev i din ansøgning. For at sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces bedes du undlade at tilføje et foto i dit CV.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

    Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Måløv

    Lignende jobs

    • DI International Business Development (DIBD) is lo...

      Fri kontakt
      Focus: Support DI's business consulting and assist Danish companies realize their international potential. Join our international department as a part-time Business Analyst and help us grow our business supporting Danish companies to enter and succeed on new markets.
      • Forretningsudvikler
      • København V
      Få mere info
    • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

      Fri kontakt
      Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
      • Forretningsudvikler
      • Greve
      Få mere info
    • Studentermedhjælper til Coors projektafdeling

      Coor søger en studentermedhjælper til vores projektafdeling. Du kommer til at hjælpe med bygningsvedligehold, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og indhentning af tilbud byggestyring. Du skal a..
      • Forretningsudvikler
      • Herlev
      Få mere info
    • Coor søger en projektkoordinator til store FM kont...

      Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som Projektkoordinator hos Coor's kunder Politiet, Kriminalforsorgen og Anklagemyndigheden (PK..
      • Forretningsudvikler
      • Herlev
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Måløv

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere i Måløv over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    6. september 2024 6
    5. september 2024 6
    4. september 2024 6
    3. september 2024 6
    2. september 2024 6
    1. september 2024 10
    31. august 2024 10
    30. august 2024 10
    29. august 2024 10
    28. august 2024 10
    27. august 2024 10
    26. august 2024 10
    25. august 2024 12
    24. august 2024 12
    23. august 2024 12
    22. august 2024 10
    21. august 2024 9
    20. august 2024 10
    19. august 2024 8
    18. august 2024 9
    17. august 2024 9
    16. august 2024 9
    15. august 2024 9
    14. august 2024 7
    13. august 2024 7
    12. august 2024 5
    11. august 2024 6
    10. august 2024 6
    9. august 2024 7
    8. august 2024 7
    7. august 2024 5