Rekrutteringsfirma

r&d development engineer, sanovo technology process a/s

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Randstad søger på vegne af SANOVO TEHNOLOGY PROCESS en innovativ R&D Development Engineer, som trives i et internationalt miljø til udvikling af spraytørringssystemer og avanceret udstyr til varmebehandling.



Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, som er dedikeret til at arbejde med udvikling af fremtidens spraytørringssystemer. Du skal, sammen med afdelingens øvrige medarbejdere samt kollegaerne i Italien, tage aktivt del i den samlede udviklingsproces, og du skal derfor trives i et internationalt miljø, hvor de fælles mål er i fokus.

Der tilbydes en spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder inden for et forretningsområde med stort potentiale samt en gage med pensions- og sundhedsordning, som modsvarer krav og kvalifikationer.

”Efterspørgslen efter proteiner af høj kvalitet øges med den voksende verdensbefolkning. Vi er forpligtet til at levere det rigtige procesudstyr til at imødekomme denne opgave” – Jesper Bagge, Managing Director.

Din nye hverdag


Du vil som nævnt indgå i den samlede udviklingsproces og gennemførelse af R&D-udvikling iht. QMS-procedurer. Herunder er det dit ansvarsområde at have fokus på gennemførelsen af projekter iht. aftalt tid, kvalitet og budget. I forbindelse med mekanisk udvikling af nyt udstyr samt facelift på eksisterende skal du være projektleder/projektmedarbejder med ansvaret for udviklingen. Du skal sikre en god kommunikation med kunder, leverandører og medarbejdere i forbindelse med udførelse af arbejdsopgaver. Opgaverne spænder fra idéarbejde og idéevaluering gennem forsøg til mekanisk konstruktion og indkøring hos kunden ved prototyper, afhængigt af opgavens kompleksitet.

Dine primære opgaver vil bl.a. bestå af:
• Drive selvstændige udviklingsopgaver i samarbejde med den resterende organisation
• Indhentning af overensstemmelseserklæringer, hvor det er nødvendigt
• Valg af designkoncepter
• Ansvar for at udarbejde konfiguratoren, koordinere med produktionen og øvrige afdelinger samt tilrette/prøvekøre/godkende for produktionsgodkendelse
• Support af projektledere, tekniske designere og den administrative ledelse
• Risikovurdering i henhold til maskindirektivet og ATEX
• Oprettelse af produktionstegning
• Styklister samt øvrig teknisk dokumentation

Dine kvalifikationer


Du er nysgerrig af natur og brænder for mekanisk konstruktion og udvikling og har erfaring med hygiejnisk design. Du arbejder selvstændigt, men indgår også med stor selvfølgelighed i et teambaseret samarbejde. Du er udadvendt i forhold til at komme med inputs til teknik og udvikling. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ATEX eller har lysten til at lære om det, da du får ansvar for virksomhedens overholdelse af tegningsdokumentation.

Derudover er det vigtigt, at du opfylder følgende kriterier:
• Du er fx uddannet maskiningeniør, maskintekniker eller produktionsteknolog og har gerne en håndværksmæssig baggrund
• Du har erfaring med 3D-designværktøjer, gerne Solid Works
• Du har kendskab til CE-mærkning
• Du er gerne erfaren bruger af PDM samt Office-pakken
• Du er innovativ og visionær og har et målrettet fokus på at skabe fremtidens løsninger
• Du er engageret og committer dig til opgaven, trives med flere af slagsen på samme tid og formår samtidigt at holde overblikket og bringe opgaven sikkert i mål
• Du er god til at formulere dig i skrift og tale på engelsk

SANOVO TECHNOLOGY


SANOVO TECHNOLOGY PROCESS er en del af SANOVO TECHNOLOGY GROUP, der beskæftiger ca. 400 medarbejdere og i dag servicerer kunder over hele verden. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og salgs- og servicekontorer fordelt på seks kontinenter. Produktionen af udstyr er placeret i Danmark, Holland og Italien, samt hos diverse underleverandører, som du også vil få kontakt til.

SANOVO TECHNOLOGY PROCESS har en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og den flade organisationsstruktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Hverdagen kan til tider være hektisk, men fællesskabet prioriteres højt, og der lægges vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

De har en meget aktiv personaleforening, der afholder sommerarrangement, julefrokost samt andre mindre arrangementer som f.eks. ølsmagning, fodboldturnering osv. Desuden er de faste deltagere i Eventyrløbet og DHL. Læs mere på www.sanovoprocess.com

Vil du være en del af holdet?


Søg stillingen ved at trykke på ”ansøg”. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af SANOVO TECHNOLOGY PROCESS A/S. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte seniorkonsulent Mathias Trankjær på tlf. +45 2232 3138. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Odense C

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4