Business Development Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

- Med et analytisk og kommercielt mindset, som kan se markedsmuligheder og vækste forretningsområder

Hos Pressalit beskæftiger vi os med udvikling, produktion, markedsføring og salg af toiletsæder samt bad- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Til udvikling og implementering af kommercielle løsninger søger vi nu en Business Development Manager i en nyoprettet stilling. Dit første store projekt vil primært handle om at videreudvikle og implementere et nyt forretningsområde, som vi kalder Pressalit Spaces.

Med reference til vores Senior Commercial Director, Natascha Sandberg Hytting, vil du blive en del af et internationalt team, dine tætteste kollegaer vil være Product Managers, og du vil have en tæt tilknytning til International salg. Din hverdag vil være fyldt med alsidige udfordringer, og opgaver spændende mellem det taktiske og strategiske niveau.

Om jobbet siger Natascha: ”Med Pressalit Spaces kombinerer vi den digitale verden og det fysiske handikapbadeværelse, både lokalt og internationalt. Du vil blive del af et team som brænder for at skabe bedre miljø for mennesker med nedsat funktionsevne – vi vil gerne gøre en forskel.”

Som Business Development Manager bliver du ansvarlig for at drive udvikling og vækste nye og eksisterende kommercielle løsninger både i lokalt og internationalt. Du udarbejder grundige markedsanalyser og tilegner dig markedsindsigter, som du omsætter til konkrete kommercielle tiltag og udviklingsmuligheder for produktområderne.

Med din stærke projektledelseserfaring planlægger og eksekverer du større projekter i tæt samarbejde med den internationale organisation. Derudover er du stærk på stakeholder management, da rollen indebærer en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

Ansvarsområder:

Som Business Development Manager bliver det din opgave at tage styringen på at udvikle nye og eksisterende kommercielle forretningsområder, med primært fokus på Pressalit Spaces til at starte med. Det kræver derfor et højt drive og gåpåmod, da du selvstændigt skal kunne tage initiativ til at udforske forretningsudviklingsmulighederne.

Jobindholdet centrerer sig primært om:

• Implementering og videreudvikling af Pressalit Spaces, nye fysiske modeller og nye digitale muligheder
• Løbende at afdække og undersøge nye forretningsmuligheder i tæt samarbejde med den globale salgsorganisation
• Udarbejde markeds- og konkurrentanalyser og formidle dem til salgsorganisationen for at sikre vækst
• Sikre profitable produktløsninger med en konkurrencedygtig markeds- og prispositionering i tæt samarbejde med Sourcing
• Agere sparringspartner for salgsorganisationen vedrørende udvikling af salgsstrategier og vækstplaner, samt være med til at eksekvere disse
• Drive strategiske bæredygtighedstiltag som er relateret til vores CSR-agenda

Du har en relevant videregående uddannelse, gerne på kandidatniveau. Denne er kombineret med 3-5 års erfaring fra en lignende stilling med forretningsudvikling af et produktområde som primært fokus. Du har erfaring med at arbejde i en international kontekst, og behersker engelsk skriftligt og mundtligt. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med udvikling af digitale løsninger til produkter.

Som person er du:

• Selvstændig og proaktiv i din arbejdstilgang. Du har et højt drive, tager ansvar, er resultatorienteret og følger opgaver til døren.
• Analytisk stærk og med god kommerciel forretningsforståelse
• En inspirerende og vedholdende kommunikatør og motivator, der agerer drivkraften bag dine projekter

Du vil i høj grad selv være med til at præge dine projekter, og der er store udviklingsmuligheder i jobbet.

Om virksomheden fortæller Natascha også: ”Vi er en international virksomhed, som er i en spændende udvikling. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel. Vi har ambitiøse vækstplaner, samtidigt med vi giver plads til ”work-life-balance”. Der er ikke langt fra idé til handling.”

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Commercial Director, Natascha Sandberg Hytting på mobil 2777 7693 eller på [email protected]. Har du spørgsmål til rekrutteringsforløbet er du velkommen til at kontakte HR Specialist Line Rask på mobil 2777 7618 eller på [email protected]. Hvis ovenstående lyder interessant, send da din ansøgning og dit CV til os snarest ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Ry
  • Torsdag den 15. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Ry over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0