Forretningsudvikler med projektlederkompetencer: Strategi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du for at flytte en virksomhed fra A til Å og arbejde med strategisk forretningsudvikling af vækstvirksomheder så har vi en del på Sjælland som godt kunne bruge din hjælp. Vi søger en skarp forretningsudvikler med projektlederkompetencer som forstår hvordan man flytter en virksomheds omsætning til 1 mia. på 10 år. Der har kendskab til strategi, kapitalrejsning, internationalisering og salg og som har lyst til at blive en del af et team der skal arbejde med forandringsskabende initiativer på Sjælland. Måske er det dig vi søger?

Opgaver

Projektet Gennemgribende forandringer på Sjælland skal indenfor 4 hovedspor bidrage til at skabe væsentligt forbedrede muligheder for vækst og jobskabelse for sjællandske virksomheder. Hovedsporet Strategisk Forretningsudvikling – eller ”Man-on-the-Moon” som vi også kalder det, skal bidrage til at udvikle fremtidens store virksomheder i region Sjælland. I stort set alle kommuner i regionen eksisterer der enkelte virksomheder med et ekstraordinært skaleringspotentiale. De skal understøttes i deres strategiske forretningsudvikling over en bred kam: forretnings-, omstillings- og vækstplaner, tiltrækning af investeringer, medarbejderudvikling m.v. Hvis det fulde potentiale forløses i blot én af disse virksomheder, kan dét i sig selv give anledning til en markant forbedret erhvervsudvikling på Sjælland og Øerne.

Din helt overordnede opgave som forretningsudvikler og projektleder er at styre projektet sikkert i mål gennem koordinering, afrapportering og styring i forhold til mål og milepæle. Du skal samtidig give virksomhederne i projektet sparring og vejledning om hvordan de kommer fra A til Å og være med til at fjerne de sten på vejen der måtte komme. Du skal være hands-on, inspirerende og gerne have prøvet tingene selv. Måske fra din egen vækstvirksomhed eller måske har du været en del af en vækstrejse i en spændende virksomhed.

Konkret forventes du bl.a. at varetage følgende opgaver:

  • Generel projektstyring og målopfølgning
  • Dialog og kontakt med virksomheder i region Sjælland samt rekruttering af virksomheder
  • Identifikation af virksomhedernes behov
  • Forretningsudvikling af virksomhederne
  • Udvikling af spændende tilbud og forløb for virksomhederne
  • Facilitere netværk og etablering af advisory board
  • Bidrage til at sikre overholdelse af strukturfondsreglerne
  • Sikre samarbejde, koordination og kommunikation med partnere
  • Koordination og samarbejde med den samlede projektledelse
  • Afrapportering på styregruppemøder
  • Sikre struktureret vidensindsamling i projektet

Vi forestiller os, at du:

  • er udadvendt, tillidsvækkende og salgsminded
  • er hands on og inspirerende
  • er fagligt stærk på forretningsudvikling og gerne har erfaring med forretningsudvikling af vækstvirksomheder
  • har erfaring fra en SMV-virksomhed eller som konsulent eller har erfaring fra egen virksomhed
  • er en god formidler, har gennemslagskraft og formår at skabe tillid
  • er god til at facilitere og drive en projektorganisation samt kan lede uden at have ledelsesansvar
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • er god til at lytte, forstå og tale med alle typer virksomheder og ledere, samt er samarbejdsorienteret og kan se synergieffekten ved et godt samarbejde både internt og eksternt
  • arbejder struktureret og med knivskarp sans for at levere til tiden, samt har styr på detaljerne, men samtidig evner at bevare overblikket
  • har interesse for og gerne viden om erhvervsstrukturen i region Sjælland samt virkemidler i forhold til erhvervsudvikling

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder et arbejde i en spændende, dynamisk organisation med mange forskelligartede faglige profiler og opgaver. Du kommer til at indgå i et team med andre dygtige og engagerede kollegaer, der arbejder med udvikling af de sjællandske SMV’er på forskellige planer og i forskellige former. I dit nære team har en overordnet Projektleder det overordnet ansvar for projektet. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling både gennem opgaverne og samarbejdet med kollegaer samt efteruddannelse.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 4. januar 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland er en del af det danske erhvervsfremmesystem. Vi har fokus på at skabe resultater for virksomhederne i region Sjælland. Vi giver virksomhederne mulighed for uvildig sparring om finansiering, innovation, ledelse, salg, markedsføring,

internationalisering og meget andet. Derudover driver Erhvervshus Sjælland en række projekter i samarbejde med relevante aktører. Aktiviteterne har alle på forskellig måde fokus på erhvervsudvikling og vækst i virksomheder. Vi er ca. 65 medarbejdere, og vi har hovedkontor i Sorø og en filial i Vordingborg. Arbejdsstedet for stillingen er i Sorø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Sorø
  • Mandag den 04. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0