Udviklingskonsulent til fysioterapiområdet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Vi søger snarest muligt en fysioterapeut til at varetage relevante udviklingsprojekter på fysioterapiområdet, og til at fungere som den faglige sparringspartner for praksisenheden i Det Nære Sundhedsvæsen, i alt 15 timer pr. måned.

Om os:

Stillingen er placeret i funktionsområdet Praksisområdet og Jura, som løser opgaver indenfor sagsbehandling, overenskomstfortolkning, planlægning og udvikling af praksisområderne i Region Sjælland.

Enheden har ansvaret for sekretariatsbetjening af overenskomstbaserede samarbejdsudvalg, praksisplanudvalg og øvrige udvalg, og har et tæt samarbejde med den politiske og administrative ledelse, kommuner, hospitaler samt faglige organisationer.

Regionsrådet har vedtaget strategien ”Sundhed tæt på dig” der er en ambitiøs satsning i Region Sjælland for et nært og sammenhængende sundhedsvæsen. Enheden har ansvaret for at implementere aktiviteter og handlinger, der fremmer denne strategis mål.

Du vil opleve et dedikeret team bestående af 8 AC-medarbejdere, som arbejder i et spændende, dynamisk og socialt miljø. Det Nære Sundhedsvæsen er den overordnede afdeling, som består af mange forskellige funktioner, hvilket skaber ny viden og spændende opgaver på tværs af vores teams.

Om jobbet:

Region Sjælland søger en udviklingskonsulent, som både skal fungere som bindeled mellem regionen og praktiserende fysioterapeuter og bidrage til udviklingen af fysioterapiområdet, herunder varetage nye og kommende udviklingsprojekter. Dine arbejdsopgaver vil være mangeartede, men vil primært være fokuseret indenfor disse områder:

  • Drive udviklingsprojekter på fysioterapiområdet.

    Her skal du være med til at skabe en ny udvikling og kvalitet på området, i en tæt relation til regionens strategi. Dette vil ske i tæt kontakt med praksissektoren, som vil være de ydernummerindehavere som varetager behandling af patienter indenfor overenskomstområdet.

  • Faglig sparring

    Fysioterapiområdet varetages af et fællessekretariat, bestående af konsulenter med ansvar for området. Du vil således skulle indgå i et tæt samarbejde med de konsulenter, som varetager sagsbehandlingen og den politiske betjening på området. Her kan du blive en vigtig faglig sparringspartner, som vil kunne understøtte konsulenternes løbende arbejde med analyser, dagsordner, kontrolsager mm., med din egen faglige indsigt.

    Vi forventer at du vil kunne have en løbende kontakt med praksispersonalet i Region Sjælland, i forhold til overenskomstmæssige forespørgsler, hjælp til klinikkers fondsansøgninger mm.


Kompetencer - Vi forventer, at du:

  • Er fysioterapeut gerne med ydernummer i Region Sjælland.

  • Har kendskab til og interesse for fysioterapeuternes arbejde, herunder hvordan fysioterapipraksis kan udvikles.

  • Har kendskab til anvendelse af data i kvalitetsarbejdet.

  • Har kendskab til og erfaring med projektledelse.

  • Kan drive udviklingsprocesser alene, med samarbejdspartnere og med andre kolleger.

  • Har gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.

  • Har gode samarbejdsevner, og kan skabe et tæt og konstruktivt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.


Om det Nære Sundhedsvæsen:
Det Nære Sundhedsvæsen er en selvstændig virksomhed i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”. Denne handler om at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved bl.a. at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte. Organisationen har ansvaret for en række drifts- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Desuden har Det Nære Sundhedsvæsen ansvaret for Samfundssporet ifm. Covid-19. Organisationen har aktiviteter på flere matrikler, bl.a. i Regionshuset Sorø, i Næstved og i corona-testcentre rundt i regionen.

Det Nære Sundhedsvæsen arbejder målrettet med udvikling af en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematiske metoder til optimering, ugentlige tavlemøder m.v. er nogle af de værktøjer der anvendes til at sikre overblik, koordinering, videndeling og læring.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager med nytænkning og forbedringer til gavn for vores borgere.

Som arbejdsplads kendes vi for et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone med højt til loftet.

Løn og ansættelsesforhold:

Du vil blive ansat til 15 timer pr. måned. Timerne fordeles ud over hver måned, efter aftale med din nærmeste leder. Der er tale om en midlertidig ansættelse af 3 års varighed.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen ønskes besat 1. februar 2021 eller snarest muligt.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, Praksisområdet og Jura og det primære arbejdssted er Regionshuset, Alleen 15, 4180 Sorø.

Der kan blive tale om kørsel i forbindelse med arbejdet, så derfor vil det være nødvendigt at have en bil.

Yderligere informationer:

Har du lyst til at høre mere om stillingen og om de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt Funktionschef Tina Haar på [email protected] eller 57 87 56 19.

Du kan læse mere om strategien ”Sundhed tæt på dig” og ”Sundhedsaftalen”, som danner grundlaget for vores vision. Du kan også se vores organisationsdiagram.

Ansøgning

Ansøgningsfrist er tirsdag den 5. januar 2021.

Samtaler forventes afviklet tirsdag den 12. januar 2021

Hvis du bliver indkaldt til samtale vil vi bede dig eftersende dine eksamens- og uddannelsesbeviser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Sorø
  • Tirsdag den 05. januar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Sorø over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0