Seniorprojektudvikler til CO2- og brintlager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Stenlille

Seniorprojektudvikler til CO2- og brintlager


Vil du være overordnet ansvarlig for de største og mest indflydelsesrige udviklingsprojekter i GSD og Energinet?

Du får en central og afgørende rolle i at finde intelligente veje til at anvende de store mængder grøn energi, som vi i stigende grad kommer til at producere i Danmark. Med regeringens nye klimaplan står det klart, at evnen til at håndtere og lagre brint og CO2 i stor skala vil blive afgørende for at samfundet kan nå sine mål frem mod 2030.

Du kommer til at arbejde på tværs af strategiske udviklingsprojekter, hvor du får stor indflydelse og et bredt tværfagligt netværk. Vi er en virksomhed med korte beslutningsveje, hvorfor du får mulighed for at sætte et markant præg på vores fremtidige forretning.

Du kan se frem til et meningsfuldt job, hvor du spiller en helt central rolle i at nå de ambitiøse målsætninger for den grønne omstilling og er garanteret muligheden for at udfolde dit potentiale. Samtidig bliver du en del af et stærkt fagmiljø, hvor det kommercielle og det tekniske går hånd i hånd.

Du får en nøglerolle i at udvikle fremtidens energilagringssystem
Gas Storage Denmark (GSD) er en del af Energinet-koncernen, og er dermed en statsejet virksomhed, som drives på markedsvilkår. Som resten af Energinet arbejder vi overordnet for at fremme den grønne omstilling i Danmark, og for at det sker på en både sikker og effektiv måde. Lagring af energi i stor skala i undergrunden er en fascinerende teknologi, der har en central rolle i at sikre forsyningssikkerhed og effektivitet i et tiltagende komplekst energisystem, og som har et stort potentiale for den grønne omstilling i Danmark.

Vores nuværende markeder gaslagring forandrer sig hastigt og åbner op for fremtidens energiløsninger, power-to-X og CCUS, som alle er stærkt afhængige af lagring af energi i meget stor skala. Du skal hjælpe os med at virkeliggøre vores vision om, at bringe GSD’s kompetencer, teknologi, forretningsmodeller og assets i spil på en måde, der accelererer den grønne omstilling.

Som projektudvikler driver du et eller flere af vores strategiske udviklingsprojekter inden for storskala brint- og CO2 lager. Du får 360 graders ansvar for fremdrift af alle dele af projekterne og sikrer at trådene bliver samlet på tværs af projektets discipliner. Du udfører måske selv enkelte dele, men dit overordnede ansvar er at sikre fremdrift og sammenhæng mellem projektaktiviteterne.

  • Udvikling af forretningsmodeller og produkter
  • Udvikle partnerskaber og kundeportefølje
  • Finansiel modellering og business cases
  • Tværorganisatorisk koordinering mellem teknisk design, myndighedsprocesser, leverandører og kunder
  • Lokal og national interessenthåndtering
  • Finansiering, herunder via nationale og Europæiske støtteordninger
  • Rapportering af fremdrift og milepæle til direktion og bestyrelse

Strategisk forretningsudvikling og partnerskaber
Du er god til at opbygge tætte samarbejdsrelationer både internt og eksternt, og du evner løbende at allokere ressourcer, hvor behovet er størst. Du har måske erfaringer med samarbejde mellem offentlige og private organisationer, og det er et krav, at du har erfaring som projektudvikler eller projektleder. Du har sans for detaljen og har en struktureret og systematisk tilgang til koordinering af aktiviteter i en ofte hektisk hverdag. Du motiveres af at arbejde på et strategisk niveau og du evner at se hvordan udviklingen af projekterne spiller ind i vores overordnede selskabsstrategi

Praktiske forhold
Dit ansættelsessted bliver Stenlille, men du vil i høj grad også være på vores kontor i Ballerup, dit hjemmekontor og ude hos leverandører, kunder m.fl. Fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen hos os. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt i dine arbejdsdage.

Ansøgning og kontakt
Bemærk at vi kun har brug for dit opdaterede CV, som du kan uploade via linket ”ansøg job”. Vi holder løbende samtaler og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte chefprojektleder Hans-Åge Nielsen på telefon 23 33 87 07. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.gasstorage.dk og www.Energinet.dk.

Gas Storage Denmark A/S ejer og driver de to underjordiske gaslagre i Danmark. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Stenlille.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Stenlille

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Køge

    Chief Operating Officer Vil du være med til at sætte retningen for en markedsledende virksomhed? Er du ambitiøs, visionær og villig til at flytte grænserne for, hvad en organisation og et teknisk..
    • Forretningsudvikler
    • Køge
    Få mere info
  • Automation Project Manager, Global Automation, Enz...

    Er du klar til en nystart?Vi har brug for dit talent, din viden og dit engagement, så vi kan forbedre verden med biologi.Vores formål viser vejenI Novonesis ved vi, at løsninger, der er..
    • Forretningsudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Senior Technical Project Manager

    Pioneering trusted medical solutions to improve the lives we touch: [xxxxx] is a global medical products and technologies company, focused on solutions for the management of chronic conditions, .
    • Forretningsudvikler
    • Lejre
    Få mere info
  • Coor søger en sikkerhedsvagt til kunde i Kalundbor...

    Nu har du mulighed for at få et job i en af Nordens førende Facility Management virksomheder. I jobbet som sikkerhedsvagt hos vores kunde vil opgaverne, du kommer til at løse, få stor betydning for..
    • Forretningsudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Stenlille

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Stenlille over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Stenlille over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0