Rekrutteringsfirma

Senior forretningsanalytiker – kreditrisikomodeller og IRB-governance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Senior forretningsanalytiker – kreditrisikomodeller og IRB-governance


Kender du til IRB-området og har du lyst til i en mindre bank at arbejde bredere og dybere med IRB som fagdisciplin, og hvor dit arbejde gør en stor forskel for bankens dispositioner? Har du interesse for avancerede kreditrisikomodeller og samspillet mellem bankens daglige processer og risikostyring? Vil du være tæt på styringen af bankens kreditrisiko og på den øverste ledelse? Så er dette et interessant job for dig.

Udviklende jobmulighed for dig, som gerne vil blive endnu bedre og bredere inden for IRB som fagdisciplin. Lån & Spar er en mindre bank med en stor bredde, og hvor du bliver en vigtig og central del af værdikæden indenfor kapitalforvaltning. Stillingen er placeret centralt i København og rapporterer til afdelingschefen for IRB & Analyse.

IRB & Analyseafdelingen

Afdelingen består foruden dig af fem risikoanalytikere og afdelingschefen. Du får et tæt samarbejde med bankens øverste ledelse og flere centrale interne afdelinger.


Du bliver en del af en kultur, hvor der er rum til at være kreativ og åbenhed for nye ideer, tanker og bedre måder at gøre tingene på. Du vil derfor kunne påvirke både løsninger og arbejdsopgaver. Der er en afslappet omgangstone, højt til loftet og stor tillid til den enkelte.

Jobbet


Som senior forretningsanalytiker bliver du del af en afdeling med dygtige kollegaer, som på baggrund af dine input fra forretningen trækker data ud og laver kreditrisikomodeller. Dit vigtigste formål bliver at designe, lede og styre måden at arbejde med IRB, og hvordan det bedst spiller sammen med bankens mål og arbejdsprocesser. Det kræver selvfølgelig, at du kan læse og fortolke regler og lovkrav og kan omsætte det til frameworks for arbejdet med modeller, da dit fagområde har ledelsens opmærksomhed og er placeret centralt i bankens samlede risikostyring og kapitalplanlægning.

Din værdifulde indsats munder ud i grundig og velformuleret dokumentation, der kan kommunikeres til relevante interessenter på flere niveauer i banken. Du deltager i bankens samarbejde med Finanstilsynet ved løbende inspektioner, samt ved større modelændringer, med ansøgning og behandlingsprocessen frem mod formel godkendelse.

Profilen


Som person besidder du gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt, og det hjælper dig med at oversætte kompleksiteter mellem forretningen og IRB-området. I dit arbejde er du analytisk, skaber hurtigt et overblik over en stor kompleks mængde information, er abstrakt tænkende, og tør komme med feedback og gode råd, der er med til ”flytte” forretningen. Du kan selvfølgelig arbejde selvstændigt, men du er lige så orienteret omkring at få det bedste ud af at arbejde sammen med dygtige kollegaer.

Fagligt har du kendskab til det grundlæggende indenfor kreditrisiko, og afhængig af din erfaring kan stillingen tilpasses. Vi forventer, at du kan nikke genkendende til flere af nedenstående:

  • Relevant videregående uddannelse kombineret med flere års erfaring fra finanssektoren, hvor du har været i berøring med IRB-regulering, og hvor du bl.a. har opnået god indsigt i kreditrisikomodeller.
  • Interesse for governance indenfor IRB-området.
  • Erfaring med at omsætte regler til design og handling.
  • Endvidere har du måske kendskab til CRR-/CRD-regelsættet (GL/RTS fra EBA og Basel II/III og ECB-guides).

Om Lån & Spar Bank:


Lån & Spar blev grundlagt i 1880 med det formål at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. I dag samarbejder vi med mere end 52 faglige organisationer og foreninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds.

Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsfunktioner, arbejder tæt sammen hen imod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen, og vi lægger vægt på at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning. Vi er en virksomhed i vækst, og vi oplever stor interesse for vores bank.

I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på, at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Se mere på www.lsb.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i Måløv

    Are you a highly motivated bioanalysis scientist with experience in both assay development and outsourcing? Would you be excited to work across projects in clinical phases? Then this might be the j..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Do you have flair within IT and Design and possess a strong quality mindset? Do you see yourself growing a career in the pharmaceutical industry where your work will influence patients worldwide? A..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Albertslund

    Er du en ambitiøs studerende med interesse for strategi, forretningsudvikling og M&A? Vil du være en del af et ambitiøst og inkluderende team med fokus på udvikling og trivsel? Vil du lære d..
    • Forretningsudvikler
    • Albertslund
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i Måløv

    Er du på udkig efter et job med en alsidig hverdag og et stærkt fagligt fokus, hvor rutinedrift og udvikling går hånd i hånd? Er du interesseret i at implementere og optimere automatisering og digi..
    • Forretningsudvikler
    • Måløv
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
6. juli 2024 142
5. juli 2024 142
4. juli 2024 133
3. juli 2024 118
2. juli 2024 115
1. juli 2024 120
30. juni 2024 133
29. juni 2024 136
28. juni 2024 140
27. juni 2024 143
26. juni 2024 140
25. juni 2024 149
24. juni 2024 149
23. juni 2024 150
22. juni 2024 152
21. juni 2024 156
20. juni 2024 161
19. juni 2024 161
18. juni 2024 161
17. juni 2024 167
16. juni 2024 171
15. juni 2024 175
14. juni 2024 166
13. juni 2024 156
12. juni 2024 165
11. juni 2024 167
10. juni 2024 173
9. juni 2024 191
8. juni 2024 192
7. juni 2024 183
6. juni 2024 177