Forretningsudvikler af digitale serviceydelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Forretningsudvikler af digitale serviceydelser

Har du en god kommerciel forståelse og er vant til at lede IT-projekter, der kombinerer forretningsbehov med egentlige IT løsninger, som optimerer og skaber værdi for kunden? Så er dette job muligvis noget for dig...

Forretningsudvikling af digitale serviceydelser
I KYOCERA UNIMERCO sælger, producerer og genopsliber vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. vind-, træ-/møbel, bil- og metalindustrien i hele verden.

Vores team består af 5 energiske, innovative og dedikerede kolleger, som arbejder med forretningsudvikling på tværs af koncernens 15 selskaber i bl.a. Danmark, England, Spanien, USA mv.

Teamets fokus er på at identificere og opsøge nye markeder og forretningsområder, som både udvikler, udbygger og komplementerer vores eksisterende kerneforretning.

Som et naturligt skridt for at nå i mål med vores igangværende strategi, hvor fokus især er på at implementere digitale løsninger i alle led af vores forretning, udvider vi nu vores forretningsudviklingsteam med en yderligere kollega,

Her får du til opgave at udvikle og implementere et helt nyt forretningsområde og -koncept i forretningen.

Konceptet er navngivet ’Kyocera Smart Machining’ og omhandler implementeringen af digitale serviceydelser i vores eksisterende forretningsløsninger, bl.a. ved at foretage målinger på kundens produktionsmaskiner, værktøj mv., som kan tilføre yderligere værdi for kunden ved at nedbringe produktionstid, -stop mv. Med denne digitale service ydelse vil vi skalere vores muligheder for at kunne tilbyde vores kunder optimal og faktabaseret support til World Class Manufacturing.

Hele projektet er i den spæde start, mens vores forventninger er store - derfor er vi også klar til at tilføre yderligere muskler til teamet i takt med, at projektet udvikles.

Jobbet
Du bliver kommerciel ansvarlig og hands on involveret i udviklingen, opbygningen og implementeringen af ’Kyocera Smart Machining’ på tværs af vores koncern.

Dine arbejdsopgaver indebærer bl.a.

  • Udarbejde behovsafdækning og markedsanalyse af forretningsområdet.
  • Opnå indsigt i de relevante forretningsværdiskabende digitale serviceydelser, bl.a. ved at besøge kunder sammen med de eksterne sælgere, foretage tests af mulige digitale serviceydelser mv.
  • Funktionsledelse af Smart Machining udviklingsteamet, som pt. består af to IT-udviklere, mens en yderligere ansættelse også er på vej.
  • Projektledelse af både teknisk -og kommerciel udvikling.
  • Sikre at de indentificerede behov hos kunderne omsættes til konkret digitale service løsningen ved tæt samarbejde med teamet.
  • Etablering af produktprogram, som de eksterne sælgere kan medtage på deres besøg hos kunderne.
  • Uddannelse af vores eksterne sælgere i vores udbud af digitale serviceydelser, som kan tilkøbes og give værdi afhængigt af den specifikke kundes behov.
  • Kommerciel udbredelse af produktet i salgsorganisationen, bl.a. ved involvering i salgsunderstøttende tiltag direkte ude hos kunden sammen med IT-udviklerne.

Du er naturligvis garanteret en god introduktion og oplæring i jobbet samt tæt og løbende sparring med din nærmeste leder for at nå i mål med projektet.

Kvalifikationer

  • Du har en kommerciel uddannelsesbaggrund samt mindst 3-5 års erfaring fra en lignende stilling i produktionsbranchen.
  • Du har en god forståelse for IoT samt naturlig interesse for digitalisering, hvor du med gode resultater til følge har bevist dit gode kommercielle niveau og digitale indsigt.
  • Du har erfaring med at lede IT-projekter og er derfor vant til at videreformidle konkrete brugerbehov til tekniske IT-termer, som udvikleren kan omsætte til kode.
  • Din daglige arbejdsgang bliver på vores danske hovedkontor i Sunds, og derfor forventes det, du taler flydende dansk.
  • Du er vant til at arbejde i en international kontekst og begår dig derfor flydende på engelsk i både skrift og tale. Behersker du andre sprog, er det blot en fordel.
  • Da jobbet er en koncernfunktion, vil der være rejseaktivitet til vores selskaber og kunder i udlandet, bl.a. England, USA, Spanien mv. Derfor trives du med ca. 20-35 dages rejseaktivitet pr. år.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse. Når du er kommet godt ind i dine arbejdsopgaver, er der derfor også mulighed for delvist hjemmearbejde ved behov.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Business Development Morten Mortensgaard eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Sunds

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1