Rekrutteringsfirma

Chefkonsulenter til Strategisk team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svinninge

Bred berøringsflade tæt på koncernledelsen i stor dansk grøn koncern
Omstilling til vedvarende energi er en af de største og vigtigste samfundsmæssige opgaver og i denne forbindelse spiller SEAS-NVE en afgørende rolle. Som en af landets største energi- og fibernetkoncerner er SEAS-NVE vital for at sikre et mere grønt og bæredygtigt samfund med en fortsat stabil energiforsyning.

SEAS-NVE er i vækst, og det nylige køb af Ørsteds B2C forretning på El & Gas, Udelysforretning samt Radius Elnet, har yderligere forstærket dette. Der er nu der brug for flere kræfter, og derfor søger SEAS-NVE to Chefkonsulenter til Strategi- og analyseteamet i Koncernstyring & Kommunikation.

Her arbejder du tæt på koncernledelsen, og overordnet set bliver dit fokus at understøtte/supportere med analyse og rapportering i f.t. SEAS NVE’s koncernbestyrelse, repræsentantskab og formandskab. Du vil blive eksponeret bredt i virksomheden på tværs af alle niveauer og dine ansvarsområder omfatter bl.a. disse:

  • Udarbejdelse af indholdsmateriale til arbejdet i koncernbestyrelsen, datterselskabsbestyrelser, repræsentantskab, koncernledelse samt materiale til den Administrerende Direktør.
  • Diverse analyser i tilknytning til ovennævnte som fx beslutningsoplæg og sagsfremstillinger.
  • Støtte i udarbejdelse og gennemførelse af strategiprocessen.

Dine arbejdsopgaver vil konkret omfatte selvstændigt analysearbejde vedrørende forretningsmæssige, finansielle, politiske, juridiske, strategiske og taktiske problemstillinger, udarbejdelse af beslutningsoplæg, sagsfremstillinger og præsentationsmateriale, understøttelse/koordinering af strategiproces og opfølgning. Du vil deltage i forskellige fora i tilknytning til opgavefeltet, og i et mindre omfang også som virksomhedens repræsentant.

Akademiker med erfaring med strategi og analyse
Du har en relevant akademisk baggrund, og har min. 5 års erhvervserfaring fra en strategi- og analysefunktion i en virksomhed/organisation/ministerie eller lign., hvor du har oparbejdet en solid erfaring med opgaver som beskrevet ovenfor. Herigennem har du gode og solide erfaringer med strategiprocesser og analysearbejde i regi af forretningsmæssige, finansielle, politiske, juridiske, strategiske og taktiske problemstillinger, herunder dataindsamling.

Du er klar til næste step i din karriere, som kunne være SEAS-NVE, der står midt i en spændende transformationsproces. Hovedkvarteret ligger i Svinninge på Vestsjælland, og dette vil være dit primære arbejdssted.

Som person fremstår du velovervejet, er faktabaseret og har evnen til at analysere komplekse problemstillinger. Samtidig har du en veludviklet forretningsforståelse, er selvkørende og har evnen til at agere selvstændigt i en virksomhed. Ligeledes har du forståelse for, at ”du har ansvaret for produktet”, men at andre beslutter på det – og det endelige outcome bliver til i flere iterationer”. Du er robust, serviceminded, relationsskabende og samarbejdsorienteret.

Vil du gerne vide mere?
Denne stilling er en oplagt mulighed for at blive en del af en spændende grøn virksomhed i rivende vækst, hvor du arbejder meget tæt på beslutningerne.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Anna Nilsson eller Partner Anita Blinkenborg på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende, og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

SEAS-NVE er en andelsejet energi- og fibernetkoncern. Vi varetager vores kunders og andelshaveres interesser, når vi skaber energi til, at du kan leve livet. Vi gør energi til mere end blot en leverance – og er din bedste forbindelse i den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden, og når vi servicerer landets geografisk længste elnet. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er over 900 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 milliarder kroner, og med 750 nye medarbejdere fra Ørsted, er der skabt et historisk stærkt udgangspunkt for SEAS-NVE som et af Danmarks største energivirksomheder.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Svinninge
Reference:2004.086
Virksomhed: SEAS-NVE



  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Svinninge.

    Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Forretningsudvikler
    • Svinninge

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Svinninge

    Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Svinninge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte forretningsudviklere i Svinninge over tid

    Dato Alle jobs som forretningsudviklere
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1