Skarp IT-/forretningsanalytiker til udvikling af AML-løsninger - Taastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Nykredit styrker indsatsen og IT-udviklingen på antihvidvaskområdet, og derfor søger vi en IT-kyndig forretningsanalytiker til at være brobygger mellem forretningen og det digitale maskinrum.


Din nye arbejdspladsSamfundsansvar står øverst på dagsordenen i Nykredit, og en central del af det arbejde er at bekæmpe finansiel kriminalitet og især antihvidvask – også kaldet AML. Kravene fra myndighederne og os selv er høje, og derfor styrker vi nu vores indsats på området, og det skal du være med til. Du bliver ansat i Digital, Change & IT (DCI) – Nykredits digitale maskinrum – hvor vi er 400 kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank på tværs af lokationer i Danmark og Polen. Nykredit-teams udgør en fast virtuel organisation med ressourcer fra kompetenceorganisationen under daglig leveranceledelse. Sammen er I ansvarlige for de digitale leverancer i enheden Banking Risk & AML.

Et samarbejde om gode og compliant løsningerMed afsæt i et strategisk treårigt roadmap skal du bidrage til den digitale udvikling af AML-løsninger – nye som eksisterende. Du refererer til kompetencelederen i Business Analysis, og i det daglige indgår du i et tværfagligt scrumteam, der hører under en leveranceleder. Teamet udvikler bl.a. taktiske løsninger til AML-området herunder værktøjer til kvalitetssikringsteamet og den nyoprettede centrale enhed for kundekendskab. Teamet, som løbende bliver udvidet, består af en scrummaster, en håndfuld udviklere, en proceskonsulent og altså snart en analytiker. Prioriteringen foregår ud fra agile principper og i tæt samspil med forretningen i Banking Risk & AML. En stor del af arbejdet sker desuden sammen med BEC, som er vores platformspartner og primære leverandør på AML-løsninger.

Som analytiker skal du bistå udvikling, analyse og vedligeholdelse af teamets løsninger og hjælpe med til kvalitetssikring af de samlede løsninger. Du skal desuden håndtere en stor kontaktflade til relevante interessenter. Endelig skal du understøtte teamet i at skabe fremdrift i opgaverne og fremme holdånden. Du bliver tilknyttet afdelingen Business Analysis, som består af 34 IT-/forretningsanalytikere, der er samlet under én kompetence- og personaleleder. Her er fokus på løbende at udvikle dine kompetencer – bl.a. i tråd med behovet i teamet og leverancesporet.

Du skal nedbryde forretningsbehov til opgaver til udviklerneDu arbejder struktureret og kvalitetsbevidst i krydsfeltet mellem en forretningsmæssig og en teknisk vinkel, og du husker at inddrage brugernes såvel som forretningens perspektiv. Du formår at tænke compliance-by-design ind i løsningerne, og du kan oversætte tekniske og forretningsgangsmæssige krav til opgaver, som udviklerne nemt kan tage fat på. Konkrete opgaver kan være at:
  • deltage i og facilitere detaljerede afklaringer af processer og kravsikre god dokumentation af krav og udviklingsønskernedbryde og forædle teamets backlogunderstøtte udviklingen gennem løbende sparring med de tekniske profilersikre, at løsningen lever op til kravene og følge op efter udrulning.


Lærenem brobyggerDu har erfaring med agile/scrum, og dit CV indeholder eksempler på analyse og brobygning mellem forretning og IT. Kendskab til AML og compliance-by-design er en fordel, men ikke et krav. Det er vigtigt, at du hurtigt kan tilegne dig ny viden, og at du kan formidle dine resultater klart og overbevisende. Du drives af at levere resultater og ved, at samarbejde er en forudsætning for dette. Din fysiske arbejdsplads er i vores nye og indbydende campus, som skal huse 750 kolleger fra bl.a. Banking Risk & AML og Nykredit Direkte®. Det nye campus ligger kun et minuts gang fra Høje Taastrup Station.

Er du interesseret? Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Anders Gravgaard Hyldelund, 28 70 28 05 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Ansøgningsfrist: 15. november 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Taastrup
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Digitaliseringskonsulent med knivskarpe webmaster ...

    Fri kontakt
    Primære arbejdsopgaver: Udvikling, konfiguration og vedligeholdelse af løsninger baseret på SharePoint. Skabe og administrere indhold, der opfylder kommunens behov og retningslinjer for digital tilgængelighed, herunder at være centrets egen lokale webredaktør.
    • Forretningsudvikler
    • Greve
    Få mere info
  • Project Manager til Energy Management

    Brænder du for at understøtte samfundets grønne klimaomstilling og hjælpe virksomheder til at opnå deres klimamålsætninger? Så har IQ Energy Nordic jobbet til dig.Hvem er vi hos IQ Energy Nordi..
    • Forretningsudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Erfaren markedsudviklingskonsulent

    Erfaren markedsudviklingskonsulent Implementering og change kommunikation Er du en erfaren og dygtig implementerings- og changekonsulent, der brænder for at implementere og kommunikere o..
    • Forretningsudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Senior Global Trial Manager - Cardiovascular

    Do you want to make a difference to both people and society? Do you dream of becoming part of international clinical trial teams as we set out on a journey into new and exciting therapeutic area..
    • Forretningsudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3