Forsikringsrådgiver til retention afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forsikringsrådgiver til retention afdeling

Vi ønsker branchens skarpeste forsikringsrådgivere, der brænder for salg til vores voksende retention afdeling i Ballerup.

Vi har på kort tid bygget en retention afdeling op med succes. På baggrund af denne succes, ønsker vi at vokse os endnu større, da potentialet er til stede.

Vores ambition er at være de bedste på markedet til, at forklare fordele og sælge på dette, fremfor for pris. Med et af Danmarks stærkeste brands i ryggen, har vi bevist, at det kan lade sig gøre. Er du ambitiøs, og motiveres du af at løse de lidt sværere opgaver, så skal du kigge videre her!

Hvem er teamet

Teamet består i dag af 4 kollegaer, som er enormt fokuserede på at skabe unikke resultater sammen. Vores retention team er en del af vores Salgscenter i Ballerup med i alt 32 medarbejdere. Det er derfor et dynamisk miljø, og der er god stemning. Derfor søger vi også en kollega, som er en dygtig holdspiller og finder teamets mål vigtigere end sit eget.

Derudover har vi brug for en kollega som dagligt kan udfordre os til at blive bedre og samtidig gøre det sjovt, at være på arbejde.

Vi støder sjældent ind i den samme forhindring 2 gange, og derfor kræver det også, at du er enormt omstillingsparat og kan løfte dig selv op ved modgang.

Et spændende og udviklende job i en succesrig virksomhed

I vores salgscenter kommer du til at indgå i et stærkt team med dygtige og ambitiøse kollegaer, hvor vi har fokus på både performance og personlig udvikling.

Vi arbejder efter ’frihed under ansvar’, hvor du får stor indvirkning på dit råderum i arbejdet. Samtidig forventer vi, at du har vilje og lyst til at udvikle og forbedre dig, og at du tager ansvar for egen læring.

Vi arbejder med flextid, men du skal være indstillet på, at du 1 gang om ugen arbejder til kl. 20.

Du vil naturligvis blive tilbudt en attraktiv løn- og bonuspakke inkl. pension, sundheds-, tand- og ulykkesforsikring samt andre gode medarbejderfordele.

Vi tilbyder dig en certificeret forsikringsfaglig uddannelse på Forsikringsakademiet.

Topdanmark vil være kendt som forsikrings- og pensionsselskabet med de tilfredse kunder – og det begynder med tilfredse medarbejdere. Derfor har vi gjort Topdanmark til en attraktiv arbejdsplads, uanset om du er karriere- eller familiemenneske. Medarbejder tilfredsheden er 4,2 på en 5-skala og gennemsnitsansættelsen varer 12 år.

Her er vores forventninger til dig

Vi forventer, at du allerede arbejder med salg og har erfaring med bevaring – gerne fra forsikringsbranchen. Du er en målrettet salgsprofil og ved, hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus og har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er vigtigt, at du ved hver kundekontakt formår at sætte dig i kundens sted, så alle kunder føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på de individuelle behov.

For at lykkes i vores retention afdeling kræves gode kommunikationsevner, at du er omstillingsparat og finder svære opgaver mere stimulerende.

Kontakt og ansøgning

Kan du se dig selv hos os, så glæder vi os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Salgsleder, Nicklas på tlf. 29 31 09 21 eller på [email protected]

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden hurtigst muligt og senest den 14. april 2021. Vi afholder indledende samtaler løbende og 2. samtaler inkl. tests vil blive afholdt den 26. og 27. april 2021.

Bemærk atstraffeattest skal forevises, hvis du bliver inviteret til samtale.

Gør det bedste for kunden og dig selv
Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2