Forsikringsrådgiver til Coop Forsikringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Forsikringsrådgiver til Coop Forsikringer

Til vores salgsteam i Coop Forsikringer, Ballerup

Vi søger en ambitiøs og salgsmindet forsikringsrådgiver, der har lyst til at arbejde i en agil afdeling, med højt til loftet og tilsvarende høje ambitioner. Som forsikringsrådgiver i Coop Forsikringer arbejder du dedikeret med salg og rådgivning af privatforsikringer via telefonmøder.
Vi søger efter erfarende forsikringsrådgiver, der har fokus på kvalitet og gode kundeoplevelser og ved hvad det vil sige at skabe resultater.

Et spændende og udviklende job i en nyopstartet afdeling under Topdanmark
I 2018 introducerede vi Coop Forsikringer som et nyt online forsikringsbrand under Topdanmark A/S, hvor vi arbejder effektivt og målrettet på at sælge og udvikle forsikringsløsninger til Coops 1,8 mio. medlemmer. Vores forsikringsprodukter er designet til onlinesalg og vi har stor fokus på kundeoplevelsen, hvor vi rådgiver og sælger til vores kunder på en måde, der både sikrer høj kundetilfredshed og samtidig lever op til vores værdier. Jobbet er afvekslende og foregår i et entreprenant miljø, hvor vi har både salg, kundeservice, skade, IT og produktudvikling i samme lokale.

Du vil spille en nøglerolle i at sikre vores fortsatte vækst, primært gennem telefonisk opsøgende salg til nye og især eksisterende kunder. Du vil indgå i et stærkt mindre team med dygtige og ambitiøse kollegaer, hvor vi har fokus på både performance og personlig udvikling.

Her er vores forventninger til dig
Vi sætter overliggeren højt, og derfor forventer vi at du er ambitiøs og ved hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus. Du motiveres af salget, har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er vigtigt, at du ved hver kundekontakt formår at sætte dig i kundens sted, så hver kunde føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på de individuelle behov. For at lykkes i salgsrollen kræves gode kommunikationsevner, et stort drive og et medfødt vindergen. Samtidig er du i besiddelse af et godt humør. Du er kendt som en person, der tager initiativ og bidrager til et godt samarbejde. Du er fleksibel og indstillet på, at arbejdstiden i samarbejde aftales mellem kl. 08.00 og 18.00 på hverdage.

Vi søger Forsikringsrådgiver med tiltrædelse snarest muligt og kan du se dig selv i ovenstående, så hører vi gerne fra dig.

Lidt mere
Vil du vide mere eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christine Cowan på telefon 42226314. Send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og allersenest den 15. december 2021

Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gør det bedste for kunden og dig selv
Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Onsdag den 15. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2