Forsikringskonsulent med baggrund i forsikringsret eller -indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Forsikringskonsulent med baggrund i forsikringsret eller -indkøb


Vær med til at sikre gode og gennemtænkte forsikringsløsninger til Energinet i et marked i rivende udvikling. Som vores nye forsikringskonsulent bliver du en del af et professionelt fagmiljø med dygtige og engagerede kolleger. Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål. Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Projektdrevet hverdag med fokus på processer

Du indgår i et stærkt team, som arbejder tværgående med risikostyring i forhold til at sikre høj forsyningssikkerhed og indpasning af vedvarende energi. Der er fire fokusområder, som du primært bidrager til:

  • Analyse af forsikringsbehov og muligheder
  • Udbud og indkøb af forsikringsydelser
  • Registrering og håndtering af forsikringsskader og -anmeldelser
  • Håndtering og videreudvikling af forsikringsprogrammet med fokus på projektforsikringer
  • Bistand ved forsikringskrav i udbud af ydelser

Konkret medvirker du med afsæt i tværgående risikoanalyser til at videreudvikle og udmønte Energinets strategi for forsikring. Du er bindeleddet mellem Energinets forretningsenheder og forsikringsmarkedet og spiller således en central rolle i at understøtte drift og projekter med de rette forsikringsløsninger.

Du kan se frem til et job, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt som personligt. Derudover kan du glæde dig til at blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor helhedsorienterede løsninger og kvalitet er i højsædet. Opgaverne løses i samarbejde med såvel kolleger i teamet og i Energinets forretningsenheder som eksterne samarbejdspartnere, fx med forsikringsmæglere.

Analytiker med initiativ og handlekraft

Vi forestiller os, at du er akademiker og har baggrund i forsikringsret eller -indkøb. Du har formentlig erfaring fra tilsvarende job og indsigt i sammenhængen mellem kontrakter og forsikring. Hovedsagen er dog, at du er en stærk analytiker og har talent for at sætte dig ind i komplekse og nye problemstillinger – også uden for dit eget fagområde. Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Det er naturligt for dig at involvere andre i opgaveløsningen, og du er udadvendt og samarbejdsorienteret. Derfor trives du i en kultur, hvor vi arbejder tæt sammen, samtidig med at du har et personligt drive og nødvendig struktur, der sikrer, at du kommer i mål alene, hvis det kræves. Du trives desuden i et job, hvor du ofte skal tilpasse dig nye aktiviteter.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Flemming Birck Pedersen på telefon 25 19 45 59. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Fredericia
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0