Kundechef – til Danmark største udbyder af Sundhedsforsikringer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kundechef – til Danmark største udbyder af Sundhedsforsikringer


Om stillingen
Vi søger en erfaren og kompetent kundechef til vores salgsteam, hvor du vil referere til vores CCO. Som kundechef i Dansk Sundhedssikring vil du få stor indflydelse på både den strategiske og operationelle del af salget. Du får ansvaret for vores vigtigst kunder – som både er på CVR-niveau men også samarbejdspartnere; herunder mæglere, pensionsselskaber samt andre med interesse for vores produktpalette. En vigtig del af jobbet bliver derfor at opbygge en stor forståelse for kundens forretning samt løbende, at understøtning deres forretningsbehov.
Vi er lige nu beliggende i Herlev, men vil om få uger også åbne et nyt kontor i Århus. Så afhængig af din bopæl, vil du selv kunne vælge, hvor du gerne vil have din daglige gang.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. blive:
  • Understøtte salget i forebyggelsesaktiviteter
  • Direkte kundeansvar for enkelte store A-kunder
  • Nysalg
  • Møder med kunder og andre relevante samarbejdspartnere
  • Udvikling af kunderelationen
  • Produktudvikling på primært det forebyggende område
  • Udarbejdelse af præsentationsmateriale

Der vil løbende være et behov for udarbejdelse af rapporteringer samt tilsikre, at vi er på rette vej for at kunne indfri salgs målene.

Hvordan bliver du en succes i rollen?
Din succes i rollen vil i høj grad afhænge af din evne til at fastholde og eventuelt udvide engagementet med vores eksisterende kunder. Du formår, på flere planer, at understøtte salget og managementteamet i tungere salgsprocesser samt sikrer, at salgs målene nås.

Din profil
Du har minimum 5-8 års erfaring med salg eller sundhed med lyst til salg, gerne fra forsikrings- eller pensionssektoren, men det er ikke et krav. Du tænker strategisk og har erfaring med, at udarbejde forretningsplaner, der både ser på tendenser i markedet samt på den enkelte kundes potentiale. Med dine gode kommunikationsevner begår du dig hjemmevant på alle niveauer i en virksomhed, og du skriver og taler flydende dansk og engelsk.
Som person er du imødekommende, ambitiøs samt resultatorienteret – med et stort drive og gennemslagskraft. Du er analytisk kompetent samt en mester i, at vedligeholde langvarige kunderelationer. Du opnår dine resultater og trives med, at være selvkørende og venter ikke nødvendigvis på, at en opgave lander på dit bord. Du er derfor proaktiv og tænker kreativt, hvor andre ser begrænsninger. I en travl hverdag, formår du at have overblikket og når det er nødvendigt, skaber du orden i kaosset.

En organisation i udvikling
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed. Virksomhedskulturen er uformel, og kommunikationen er direkte og respektfuld. Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor vi ser forskellighed som en styrke og stræber efter at medarbejderstaben skal afspejle samfundet. Du opfordres derfor til at søge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handikap. Vi mener, at engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer, det gode kollegaskab og den gode service til den enkelte kunde og samarbejdspartner.
Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning. Der vil være mulighed for to hjemmearbejdsdage om ugen.

Søg jobbet
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”søg stilling” linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CCO, Flemming Bonde på tlf. +45 21352115.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 475.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0